sen beni nikoyla konusurken görsen sırnaşık şeysırnaşık şey ahanda su sirnasik gibi geberiom nikoyla konusurken sırnaşık şeysırnaşık şey bacaklarima vura vura kahkaha atiom biri beni öyle görse hastaneye tikarlar beni :1ninca:sırnaşık şeysırnaşık şey.
burda gülmekten ölüyorum, annem de diyo ki bu kiz delirdi galiba kendi kendine ne diye gülüyosa
bi bilse ki
:roflol: :roflol: :roflol:
he yawww bana vistik diyolar nikoncana niko dioz senin adin cukulata sempatiksalakcinni parlayanyildiza ve akasiaya lakap bulmak lazim sempatiksalakcinnigıtme akasıya uf ne zor nıck ya:dilcikar:
degıstır sunu yazamıyom yada sana kısacaaaaa:uhm::uhm:
ne desemki:uhm::a015:
.
bise itiraf ediyim ben mapus yatmadim eyvahedigeldismile
beni de alirmisiniz araniza
ay noldu canım cok gecmış olsun yazma barı ya oku sadece :teselli:a.s.
ameliyatlıym zor yazıyrm ama geldm kankalar
nohaaaaaaaaaaaa barnah marnah neler olmus öyleeeeedelikafadulden:roflol: niye haber vermedin allaaan cukulatali kafasi :mymeka:adın gıbı parlaksın anacımsempatiksalakcinniaklinialirimsmile
ben yattım vallaha:dilcikar:
hepsıcude geyıktendı
konuyu baska yere cekmek dıye gıdıy
baska yere cekmeden de tadımı cıkar hacısositosositozemuszemus
en son bomba kız bısıkletten dusmus kızlıgı bozulmuş mu:lepi:
allahtan dusmedım mapısakaydirigubbakcemile5
bıde parmagını sokmuş emın olmak ıcın:lepi:
sırnaşık şeysırnaşık şeysengözlerimebaksanab
amaninnnnnnnn hosgeldin kanka özleidm la nerelerdesin Şenizameliyatlıym zor yazıyrm ama geldm kankalar
:mymeka: diyetteyim kizim yapma bana bunu:mymeka: zaten evde cukulatalar bana bana bakiii yi beni diye ama yok öyle yama sempatiksalakcinniyıyın gari
gunde 1 kavanoz yıyodum mafoldumben
ben ınsanmıyım be alsanaalsanasmile
kocam kızıyo almıyo bayadıralsanaalsanasmilesenağlama
roman yazdim kizim kolay degil o kadan seyi bu kadan kisa zamanda yazmak sempatiksalakcinnilutfettin:mymeka:
şiştım burda:CüvCüv:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ne geldiyse basimiza etiketler yüzünden geldi ama hala uslanmadik sırnaşık şeysırnaşık şeyetiketlere bittimdelikafaduldensempatiksalakcinni özledim sizi beeeŞeniz
sen beni nikoyla konusurken görsen sırnaşık şeysırnaşık şey ahanda su sirnasik gibi geberiom nikoyla konusurken sırnaşık şeysırnaşık şey bacaklarima vura vura kahkaha atiom biri beni öyle görse hastaneye tikarlar beni :1ninca:sırnaşık şeysırnaşık şey
he yawww bana vistik diyolar nikoncana niko dioz senin adin cukulata sempatiksalakcinni parlayanyildiza ve akasiaya lakap bulmak lazim sempatiksalakcinni
neyyyyy akannehir nolamaz delikafadulden bize takilmaya devam ettigin sürece banda yirsin 80 puanada ulasirsin hersey olur yane -tatlicadiarzu-
:mymeka: ben sana gel demedimmi:mymeka: sana gel dedigim halde daha ne diye benide alir misiniz araniza dion:mymeka: basligimiz 15li mapisdas kankalari olabilerrr ama 15li konuda banlanmayanlarda bizim gangamiz oldu kaydirigubbakcemile2
bundan sonra bu topigin aboneli kankasisin sen kanka olumunekankayizsmile
iyileşeym yazarm anlatrm sizlere
çok sağol canm kolm sargıda en iyisi okumakmafoldumben
neeeeeee yazamicanmi akannehir gel kanka beraber aglayalim mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
şu bisiklete düşen kızlığı bozulan konu linkini versrnizeaklinialirimsmile:lepi::roflol:
ne etcensempatiksalakcinniaklinialirimsmile
hoşbulduk kızlar
1 gece yattm hastanede
bende sizi özledm la
banın nereden ve ne şekilde hiç belli olmaz
..geyiktende banlananlar var yani...
holbuldum em joy