15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

.

burda gülmekten ölüyorum, annem de diyo ki bu kiz delirdi galiba kendi kendine ne diye gülüyosa

bi bilse ki

:roflol: :roflol: :roflol:
sen beni nikoyla konusurken görsen sırnaşık şeysırnaşık şey ahanda su sirnasik gibi geberiom nikoyla konusurken sırnaşık şeysırnaşık şey bacaklarima vura vura kahkaha atiom biri beni öyle görse hastaneye tikarlar beni :1ninca:sırnaşık şeysırnaşık şey

gıtme akasıya uf ne zor nıck ya:dilcikar:
degıstır sunu yazamıyom yada sana kısacaaaaa:uhm::uhm:
ne desemki:uhm::a015:
he yawww bana vistik diyolar nikoncana niko dioz senin adin cukulata sempatiksalakcinni parlayanyildiza ve akasiaya lakap bulmak lazim sempatiksalakcinni

.

bise itiraf ediyim ben mapus yatmadim eyvahedigeldismile

beni de alirmisiniz araniza

neyyyyy akannehir nolamaz delikafadulden bize takilmaya devam ettigin sürece banda yirsin 80 puanada ulasirsin hersey olur yane -tatlicadiarzu-
:mymeka: ben sana gel demedimmi:mymeka: sana gel dedigim halde daha ne diye benide alir misiniz araniza dion:mymeka: basligimiz 15li mapisdas kankalari olabilerrr ama 15li konuda banlanmayanlarda bizim gangamiz oldu kaydirigubbakcemile2
bundan sonra bu topigin aboneli kankasisin sen kanka olumunekankayizsmile

nohaaaaaaaaaaaa barnah marnah neler olmus öyleeeeedelikafadulden:roflol: niye haber vermedin allaaan cukulatali kafasi :mymeka:

ameliyatlıym zor yazıyrm ama geldm kankalar
amaninnnnnnnn hosgeldin kanka özleidm la nerelerdesin Şeniz
ohaoldumsmile neeeeeeeee gecmis olsun ne ameliyati kuzum :gitme:

yıyın gari
gunde 1 kavanoz yıyodum mafoldumben
ben ınsanmıyım be alsanaalsanasmile
kocam kızıyo almıyo bayadıralsanaalsanasmilesenağlama
:mymeka: diyetteyim kizim yapma bana bunu:mymeka: zaten evde cukulatalar bana bana bakiii yi beni diye ama yok öyle yama sempatiksalakcinni
lutfettin:mymeka:
şiştım burda:CüvCüv:
roman yazdim kizim kolay degil o kadan seyi bu kadan kisa zamanda yazmak sempatiksalakcinni
etiketlere bittimdelikafaduldensempatiksalakcinni özledim sizi beeeŞeniz
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ne geldiyse basimiza etiketler yüzünden geldi ama hala uslanmadik sırnaşık şeysırnaşık şey

ne furuyon yaaa, geldim geldim

bana da kissaca parlak diyolar

gülmekten yanaklarim ve karnim agriyor
:roflol:

iyileşeym yazarm anlatrm sizlere
çok sağol canm kolm sargıda en iyisi okumakmafoldumben

neeeeeee yazamicanmi akannehir gel kanka beraber aglayalim mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

hoşbulduk kızlar
1 gece yattm hastanede
bende sizi özledm la

:smiley-cool: hello veri maç

uyandım ama ,gözlerim kamaşmasın diye pc den gozluğümü takındım ...

ne habersengözlerimebaksanab

şu bisiklete düşen kızlığı bozulan konu linkini versrnizeaklinialirimsmile:lepi::roflol:

küfür ve hakaret dısında yenmıyo dıye bılıyem ama

h g pankaydirigubbakcemile2

neeeeeee yazamicanmi akannehir gel kanka beraber aglayalim mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kankakollar sargıdabenneyaptımki canım acıyo
neşemyerine geldi besositososito

banın nereden ve ne şekilde hiç belli olmaz
..geyiktende banlananlar var yani...
holbuldum em joy

burdan bı kız ekledım hatta yorum yapmış poskolo
kız bana ne sorularrr
işte sen evlısın bılırsın
yok buda sılınırken parmagı bırazcık gırmış bozulurmuymuş
sılerken de yuhhhhh
sınır oldum engelledımsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…