- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
biz hep burdayiz la zaten, yani kkda oldugumuzdamerak etme hala var o bilmem nerelerine vurduklarimiz kanka :86: artik girmeye basliorum yavas yavas Ramazanda bi gecsin yayinlara sokar sokar cikarrrim seni merah eyleme
yapcak bisi yok la nettekk yavas diye eksinlara da akmiom yavastan uyku bastiriyo en iyisi cikip yatmak
yok kanka la 4 yil mazi oldu9 aydir ayriyiz
böcüüüüggggmmmm kankeeeyyyyvıstık kankaaa
heya geldim cinnettiniyem :86:hıh catlak gelmişş
kanka ben bu smj yazdığını tanımım kım la oeskı üyenem mı
aman kanka sana koca mı yok
dızı mı yok muz mu yok
vallah ben coktan dellendim bileamma yavaş sıte:84::84:dellencem yaa
kimmis la o zindikkankaa kimi insanlar bizim sohbetımız acmıyımıss udydunmu sen bunuu
abla kankaaammmSelamın hello kızlarrrr ne habersinizzz bakalımm
Bitrazdan çıkacam herhalde üst kat komşum çaya çağırdı gideyim azcukkkk
kimmis la o zindiktez kellesi vurula her kimse gelsinde bide onun sohbetini görek anam
Selamın hello kızlarrrr ne habersinizzz bakalımm
abla kankaaammmnaber nassin özledim
aaa nütfenngelemezz aynı dili konusmuyormusuzz cünküü ne ka yazıkkk mutfak işleri yemek el işi ancım konularrr
ablam nere yaaaa
diline mictirtmasin lanaaa nütfenngelemezz aynı dili konusmuyormusuzz cünküü ne ka yazıkkk mutfak işleri yemek el işi ancım konularrr
ablam nere yaaaa
tatildeyiz ablam
Selam fıstığımmmbende özledim kızzz yüzünü gören cennetlik artık okul bitti demi rahatsın yani sen neler yapıyon bakalımmm
Aslıcannnnn yafrummmm çay içmeye gidecem arayacak ama bir anda yok olursam bilinki gittim
kimmis la o zindiktez kellesi vurula her kimse gelsinde bide onun sohbetini görek anam
diline mictirtmasin lanneyseeem garibin yazih la konussun kiskananlar catlasin kankyyyyyyy
diline mictirtmasin lanneyseeem garibin yazih la konussun kiskananlar catlasin kankyyyyyyy
gene ben yokken girmişsiniz:105:
kedi canınızı sizin:104:bari diyin şu saatte giriyom diye
fasciiiii kankaammmolum <anlaişte bende ekşın isterdim:125:ama kazen abi çok kızıyo:18:yemiyo kanka cesaret edemiyom artık :
60: bu aralar ne çok kızlık konusu açılyobakıyom hep içindesin manyak kankam benim yaaaaa
bana msnni yollasana:78:
:
tatildeyiz ablamne olsun bildigin gibi
KK o kadar yavas ki:96: siz olmasaniz hic girmicem vallabende cok özledim yaaaa neyse geldim artik hasret gideririz
catlasınnlarr r kankaaaaa
handan abla özel mesac attım
böcüüüüggggmmmm kankeeeyyyy
heya geldim cinnettiniyem :86:
eski üyelerden fascination la tanirsin belkim eski kankacanlardan
yok kanka la hani nirde dizi : dizisizim dostlarim dizisizim dizisiz :arabeskebaglayanfstksmili: :86:
vallah ben coktan dellendim bileben niye kkya girmiom sanion
yaa kanka deme öyle deme :fatmagüün abisi rahmi gibi knuşan smile:iyi yapmissin kanke
yaa ayrildik miktir et kanka .. cak kafasina la bitane
inanmiyorum unutulmusum resmen dahada davosa gelmem :95:
nooolduuuuzoruna mi getti gardas 60: noldu la gene sinirlerine patigine senin emi :
ne idim evdeyim adres aynı işteburdayım kankaaagörmedım senı
ne edınnn ağzını yıdımmm
hıh catlak gelmişş
kimmiş o kimi insanlar:82:msnden fıslasana kankakankaa kimi insanlar bizim sohbetımız acmıyımıss udydunmu sen bunuu
ablaa iiyyilik senden naberSelamın hello kızlarrrr ne habersinizzz bakalımm
aaa nütfenngelemezz aynı dili konusmuyormusuzz cünküü ne ka yazıkkk mutfak işleri yemek el işi ancım konularrr
ablam nere yaaaa
bizde mutfakta iyiyz kankaaaa nütfenngelemezz aynı dili konusmuyormusuzz cünküü ne ka yazıkkk mutfak işleri yemek el işi ancım konularrr
ablam nere yaaaa
kankagg hafalarca yazışak ancaatatildeyiz ablamne olsun bildigin gibi
KK o kadar yavas ki:96: siz olmasaniz hic girmicem vallabende cok özledim yaaaa neyse geldim artik hasret gideririz
hahahaaya sen niye denk gelmiyon ya zibinim bak benim sahura kadar uuykum gelmiyo 12 den sonra burda takılıyom gel sen mutlaka burdayımdır bebkim
la napim açılıyo kızlık konusu cazip geliyo saçma sapan yorumlar var okuyup katılıyom gülmekten hem
msn mi yolluyom sana kankam
ben cıkam artık
kankalar erken gelın yaaçok özledım
öpim senı zıbınımmm vıstıkımmm
görüşmek üzere