15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

kanka ben bu smj yazdığını tanımım kım la oeskı üyenem mı

aman kanka sana koca mı yok
dızı mı yok muz mu yok

vıstık kankaaa
böcüüüüggggmmmm kankeeeyyyy
hıh catlak gelmişş
heya geldim cinnettiniyem :86:

kanka ben bu smj yazdığını tanımım kım la oeskı üyenem mı

aman kanka sana koca mı yok
dızı mı yok muz mu yok
eski üyelerden fascination la tanirsin belkim eski kankacanlardan

yok kanka la hani nirde dizi : dizisizim dostlarim dizisizim dizisiz :arabeskebaglayanfstksmili: :86:

kimmis la o zindik tez kellesi vurula her kimse gelsinde bide onun sohbetini görek anam

aaa nütfenngelemezz aynı dili konusmuyormusuzz cünküüne ka yazıkkk mutfak işleri yemek el işi ancım konularrr

Selamın hello kızlarrrr ne habersinizzz bakalımm

Bitrazdan çıkacam herhalde üst kat komşum çaya çağırdı gideyim azcukkkk

ablam nere yaaaa

abla kankaaammm naber nassin özledim

Selam fıstığımmm bende özledim kızzz yüzünü gören cennetlik artık okul bitti demi rahatsın yani sen neler yapıyon bakalımmm

aaa nütfenngelemezz aynı dili konusmuyormusuzz cünküüne ka yazıkkk mutfak işleri yemek el işi ancım konularrr

ablam nere yaaaa

Aslıcannnnn yafrummmm çay içmeye gidecem arayacak ama bir anda yok olursam bilinki gittim

tatildeyiz ablam ne olsun bildigin gibi
KK o kadar yavas ki:96: siz olmasaniz hic girmicem valla bende cok özledim yaaaa neyse geldim artik hasret gideririz

ya sen niye denk gelmiyon ya zibinim bak benim sahura kadar uuykum gelmiyo 12 den sonra burda takılıyom gel sen mutlaka burdayımdır bebkim
la napim açılıyo kızlık konusu cazip geliyo saçma sapan yorumlar var okuyup katılıyom gülmekten hem
msn mi yolluyom sana kankam

yok tanımım yaaneyse tanışırık

bende setlerden cıkmıom kankakıskandırmak gıbım olmasın ama neyse bu mubarek günde sana duam tez zamanda dizi çekımlerı ıcın aktör bulasın

vallah ben coktan dellendim bile ben niye kkya girmiom sanion

bende gırmıycem hee bı mesac attım resım ekledım kaldırın dıyeaylar oldu dönen yok
bı ınsan ılgılenmez mı yaa
poff
kocem görse kesınlıkle sokmaz bıdaha benı buraya:18:karı koca arasını bozcaklar:18:

ben cıkam artık
kankalar erken gelın yaa çok özledım
öpim senı zıbınımmm vıstıkımmm

görüşmek üzere

iyi yapmissin kanke
yaa ayrildik miktir et kanka .. cak kafasina la bitane

inanmiyorum unutulmusum resmen dahada davosa gelmem :95:

nooolduuuu zoruna mi getti gardas 60: noldu la gene sinirlerine patigine senin emi :
yaa kanka deme öyle deme :fatmagüün abisi rahmi gibi knuşan smile:

oyy grbanyirim la senimapıstaşım,arkadaşım,kankitomsensiz heç bi şeyin tadı yok.yani inan sen yokus banlanmıyom düşünyok şaka 1 güncük banlandm

ne demek davosa gelmemzatee boşladın davosuyani topiğien kısa zamanda msj sayısını arttırp 30 bin yapakdahaydi gel gurbanolduğum :kibar feyzodaki gülo gibi konuşan smiley:
burdayım kankaaagörmedım senı
ne edınnn ağzını yıdımmm
ne idim evdeyim adres aynı iştekostümler ne alemde
hıh catlak gelmişş

kankaa kimi insanlar bizim sohbetımız acmıyımıss udydunmu sen bunuu
kimmiş o kimi insanlar:82:msnden fıslasana kankagelsin etsinde görek sohbetini
Selamın hello kızlarrrr ne habersinizzz bakalımm

Bitrazdan çıkacam herhalde üst kat komşum çaya çağırdı gideyim azcukkkk
ablaa iiyyilik senden naber

ablam nere yaaaa

niye kanka bizde Türkçe konuşuyozpuhahakötü espriydi kabulalla alla yaaaçmıyomuş nesse

ablam nere yaaaa
bizde mutfakta iyiyz kankahem yyerm hem pişirrimalla alla ya
tatildeyiz ablam ne olsun bildigin gibi
KK o kadar yavas ki:96: siz olmasaniz hic girmicem valla bende cok özledim yaaaa neyse geldim artik hasret gideririz
kankagg hafalarca yazışak ancaa
hahahaavala çok gülüyomneler diyolar elerekledm bebem
ben cıkam artık
kankalar erken gelın yaa çok özledım
öpim senı zıbınımmm vıstıkımmm

görüşmek üzere

bende öptüm kankam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…