karsilamaya bakoo h geldın kayıp korsan:82:
yolunu unuttun sandık
sorun ne laa benn bılmım:26:nıye bılmım heeneyse sorun halolsun kankam üzülmesın
ula ınş.altıntı edebılmışımdır:83::83::83:
ooo dizi mi olm durmak yok diziye devam
sen merak etme çekemenlerın bıle yerıne çekerım:82::82biçim :92:ramazan neyım dınlemıom yanı
eee sen nasılsınn cok tomato hak ettın ama neyseenseye tokatla kurtuldun hadı ıyısın
bızde senı cok cok özledıkk kankamm benım
lilililililili:124::118::118:küçük kardeşim sınavı kazandıııııııııııılilililillliliiiii:124: kamu yönetimi hemde örgün öğretim çok mutluyumm çokk o da üniversitelii oldu
yusyumusacikyok kamçıyı seven ben değilimben yımışak sefiyom
vıstıkkkkknerdesin la kulakların çınladı mı kanga biraz küfrettik öhöm yani seni andık
ebene hörmetler kanka
ben eyiyim işte kankag aynen devammuzlanmadım emme aday var kankaa ama köyde şu an
hele sen anlat nerdeesin
locayı bende bilmim kanka
viiiiiyaa ben yokken herkes burdaymış
fasci alla seni netmesiindelüüü derdim varda ben bi konuya yorum yazmıştm.
hemen oraaya girip zebani allah belanı vermesin neden topiğe girmiyon yazmışpu ahaaa koptum delü:
kanka artik kimsede perförmens yok :86: KK zillisi kendini saldievet valla fıstık ve scopca çoştukk bi sen eksiktin sen enden çok girmiyosun ya eskisi gibi performans yok sende şekerim ya olmadı böyle
abla kankaaaaam huuuuuNe haberrrr kızlarrrrgene yayınlar yapılmış haaaaa kaçırdık desenize
Atractive yi haturlayamadım nick değişmiş herhalde :26:
ne sorunu kankasağol canımözelden söylerm sizee
oo komşu haa
ben çıkmşım girmişsiiz hıhh
bu aralarsorunlarım var kankag ondan
fascide ondanNiye fasci diyorlar sana
phil abla kankam nirde kanka :26:pili ablamız varr o örüoooo boyutuna göre
valla ablam bilirbi daa bizide alın az vuralım
vıstık nasıl
biri yayin mi didi :86:ben anlaamamanlaşıp,toplaşalım.yayın isterim
özledim siziçok özleim
yapmayin etmeyin
yayın yapıyorlar haberimiz olmiiiii demii zibincimmmmm
vıstıkkk uygun hemen vuram bariiiiiii
kanka yirtilmadik yerin kalmadi lazibinnn hayır kanka hayır ölmek var dönmek yokkkyaramazlık bize forever:84:
burdan öyle görünmüyo kankaben yırtılmam laa kolay kolayyyyırttırmam yırttırmamm kocamdan başkasına yırttırmammmmm
sirf topikte deel la kk bos artik eskisi gibi degilnapim yaww kimsecikler yokk buraya girip girip çıkıyop hep topik bomboşş vıstım yasen napıyon bakim
kanka bence sen yeni topik aç burası uyuyo ekşınlara ordan devam edek belki o zaman ekşınlanırız
biz hep burdayiz la zaten, yani kkda oldugumuzdaoff off ne patrona şikayet etcem ya hiç işim olmaz kııı ben sizi burda beklerim geldiğinizde uğrarım buraya o zamanahh ahh ne geyikler yapardık sen,ben zibinnn geyiğin dibini bırakkk nerelerine vururduk bilemiyorum yaniii herkes bi tarafa dağılmış yaaa
sen niye sıkıntıdan patlıyon bebekimm noldu senin bi sevgilin vardı devam mı hala
ohoo sen coktan cikmissininsan bi gut naytlar olsun der neyseeee ay goooooo :79: haydi caaaavvvvv :92:
cok düzensiz oldugum icin Ramazana denk gelmesi imkansiz gibin bise :86:
nanne kiskanc garusun zamaninda az mi kanka dedik zindik haylada kankamsin lan seni kankaliktan red etcek halimiz yokya ama bi sene meraktan biyerlerimiz yirtildi iyiyim kankalarim demedin
kanka agzini yirtarim langel dedinde gelmedik mi hossik
siye go kankadesifre oluyomus ciirt yeni mi aklina geldi desifre oldugun muzlarin bellerini kir kir sonracigima desifre oluyodum de
iyi yapmissin kankecanım ya ya net iyice yavaşladı sinirimden çıktım ya hemde şarjım bitiyodu laptabın ondan kıı:83:
ayrıldınız mı ahh canım ya niden nidennn amabizim de aramız bozuk çok hemde hemde bi yıldır kavga barış kavga barış gidiyoruz ahh bu erkekler varya
gene ben yokken girmişsiniz:105:
kedi canınızı sizin:104:bari diyin şu saatte giriyom diye
fasciiiii kankaammmolum <anlaişte bende ekşın isterdim:125:ama kazen abi çok kızıyo:18:yemiyo kanka cesaret edemiyom artık :
60: bu aralar ne çok kızlık konusu açılyobakıyom hep içindesin manyak kankam benim yaaaaa
bana msnni yollasana:78:
phil abla kankammnerdesin nerelerdesin niye girmiyon çk özledim seni ablaa sana ihtiyacım var,danışmam gereken şeler var
:26:nolur ddönmustafa ceceliden dön şarkısı sana gelsin
skop dün msnden bi güle güle demeden çıkmışsnhem teldeydm :102:hem msnde:126:naylon avrat
böcümmmssen nerdesn kankamm karakartalım en kısa zamanda görüşelm
ank abla kankammsen napıyon toplasana herkesi kızsaana şu garulara
pinguşum zapıhımmişler nasıl rimelin geldi miyaa gel artık
nooolduuuusus nen suss bütün sinirmiii hıncımı senden alırımm bakkk
zıbın aglamanen geldmm
gene ben yokken girmişsiniz:105:
kedi canınızı sizin:104:bari diyin şu saatte giriyom diye
fasciiiii kankaammmolum <anlaişte bende ekşın isterdim:125:ama kazen abi çok kızıyo:18:yemiyo kanka cesaret edemiyom artık :
60: bu aralar ne çok kızlık konusu açılyobakıyom hep içindesin manyak kankam benim yaaaaa
bana msnni yollasana:78:
phil abla kankammnerdesin nerelerdesin niye girmiyon çk özledim seni ablaa sana ihtiyacım var,danışmam gereken şeler var
:26:nolur ddönmustafa ceceliden dön şarkısı sana gelsin
skop dün msnden bi güle güle demeden çıkmışsnhem teldeydm :102:hem msnde:126:naylon avrat
böcümmmssen nerdesn kankamm karakartalım en kısa zamanda görüşelm
ank abla kankammsen napıyon toplasana herkesi kızsaana şu garulara
pinguşum zapıhımmişler nasıl rimelin geldi miyaa gel artık