15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

zıbınım senın o güzel mesaclarını cvp yazcadım emmee uykuuu akayorr gözümdennn bacım yarın görüşrüükk:KK54::21::KK25::KK24::KK53:smil canavari aslisisliseee:KK53::KK60:

bende iyiyim ccanım işte misafirler vardı iftarda öyle yani yorucu bi geceydi neyse ki geçti gitti vay e bayramda geliyo çocukken ne çok sevinirdim bayram geliyo diye şimdi hiç bişi ifade etmiyo içimde bişiler bile kıpırdamıyor yani:KK43:

bende iyiyim ccanım işte misafirler vardı iftarda öyle yani yorucu bi geceydi neyse ki geçti gitti vay e bayramda geliyo çocukken ne çok sevinirdim bayram geliyo diye şimdi hiç bişi ifade etmiyo içimde bişiler bile kıpırdamıyor yani:KK43:

benimde misafirlerim vardı bu akşam :KK1:
Öyle canım herşey çocukken güzel:KK31:

zibinnnn kankaaa özledim seni bi buluşamadık burda insan iki kelime yaazar ben yokken buraya dimi:KK57:
kanka bu arada bana msnden ekledim dedin msj falan gelmedi eklenti yani kaç gündür bakıyom eklemedin mi yoksa laa:KK57:
vıstıkkkkkk kör olmayasıca mikrobikkk nerlerdesinnn boş bıraktınız buraları
eyttttttttttttttttttttttttttttt kabadayı girdi uleynnn içimeeee:KK52::KK52::KK52::KK66:

zibinnnn kankaaa özledim seni bi buluşamadık burda insan iki kelime yaazar ben yokken buraya dimi:KK57:
kanka bu arada bana msnden ekledim dedin msj falan gelmedi eklenti yani kaç gündür bakıyom eklemedin mi yoksa laa:KK57:
vıstıkkkkkk kör olmayasıca mikrobikkk nerlerdesinnn boş bıraktınız buraları
eyttttttttttttttttttttttttttttt kabadayı girdi uleynnn içimeeee:KK52::KK52::KK52::KK66:

kanka bende seni özledim :KK19:nerelerdesin canom
ekledim kanka:KK53: hatta ileti bilem bıraktım ben zibin diye:44: badem olan msn benim:KK48:

tüm kankalarımın Zafer bayramlarını En Büyük TÜRKİYE ve Ramazan bayramlarını kutlarım:KK48:
sağlık ve sevgiyleee:KK69::KK42:

kanka bende seni özledim :KK19:nerelerdesin canom
ekledim kanka:KK53: hatta ileti bilem bıraktım ben zibin diye:44: badem olan msn benim:KK48:

ekledim kanka ben seni geldi davet badem olanı ekledim aklımda orası kalmıştı bi tek:KK1:ama geçen geece açtım yoktun sen bende çıktım fazla kalmıyorum msn kız:KK55:
nirilerdeniz kız sen yazıyorum buraya hiç bakmıyosun delüüüü:KK57: hep takip ediyoms seni sende beni ediyon mu bacıcımm:KK19:
rüyalaarda buluşuruz belki kanka diyorum senin için:KK31:

bak bi de kızıyo :KK57: nen sanki yalan söylüyoz:63:
ben msn pek takılmıyorum kankam:KK49:ondan görmemişsndr:KK49:
sen gelene kadar buraya kimse uğramaz olmuştu:KK60:kkya grdiğimdearrtık ilk bakcam merak etme :KK52:
heralde ediyorum:KK12:ama sen ekşın peşindesin:KK9:

ya ben ekşında koşmuyom aaslında sensiz koşmam o yollarda kanka elimi tutmadan sen amma velakin bazen damarıma basıyorlar ya zor tutuyorum kendimi yanii kazenden korkumdann:KK1:
bayramın nasıl geçti bebeğim benim ki çok sıradandı ya hep aynı ahh ahh nerde o çocukluğumda ki bayramlar yaa:KK9:

X