15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

delikafadulden hadi be ben niye görmedim o sahneyi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ben gördüm ama işte çok erotik bir sahneydi behlül doldurulmuş tavuk gibi kaldı öyle kıpırdamadan bihterde de ne dil varmış ya bi kerede sildi süpürdü valladelikafadulden

aynen bende faarkımın farkındayım hatta fark yaratırım ama bu konuda kopyam varmış demek kibuyrunnnnnnnnn
olumunekankayizsmile
seviyom nan seni Şeniz
nasıl kaçırır senin gibi erotik insan bu sahneyi ya ben sana özet geçim yavrum hemen behilül puding yerkene dudağının kenarında kalıyo bihterde o kalan pudingi yalıyo:kedi:

uyy mafoldumbenbihter gebermeyi hakettin sen pis karı

ben gördüm ama işte çok erotik bir sahneydi behlül doldurulmuş tavuk gibi kaldı öyle kıpırdamadan bihterde de ne dil varmış ya bi kerede sildi süpürdü valladelikafadulden

behlül söz konusu kızım delikafadulden yutmadığına şükredelim:roflol::roflol::roflol::roflol:
hem milyarları götürdü hemde behlüllü iyi mi
sempatiksalakcinniboshayallersmile

olumunekankayizsmile
seviyom nan seni Şeniz

uyy mafoldumbenbihter gebermeyi hakettin sen pis karı

bende seni seviyorum kuşumŞenizüzülme kız geberdi zaten bihter falan kalmadı hem erotikliğide işe yaramadı dönmedi behlül demek ki neymiş erotik kadınlarla sadece eğleniyo sadece erkekler bizlede evlenicekler hıhsüprizzzzzsırnaşık şey

vıışş gitcem bende senn gibi şimdi
kollar iyi,diişler alındı
o şişen yer hala aynı
10 gün sonra gel dedi alsanaalsanasmile
pattes hee uff acıktımn nan gene
behlül geliyo hee delikafadulden
iyi iyi
benmde aklımageliyo ama geldiiyle kalıyo
güya kkya gelcekti
Kazennnnn :KK3: duy beni :KK3:
geçmiş olsun tekrar canım :1hug: şu ekşın sezonu açılsa da iyileşmiş kollarınla geyik yapsak :dance: sositososito :lepi: :roflol::roflol::roflol:
boşver pehlülü hayırsız sarı pisik o :dilcikar: biz sana yeni sezondan daha yağuşuklu hayırlı birini buluruz :lepi: :teselli: :roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey allaaaaan denyosu seniiiiiiiiiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey saka babinda seyttim zuzu bak biz bölye yiyisirik kankalarimizla sırnaşık şeysırnaşık şey neyse ne diyodum sırnaşık şey denyo diyodum:mymeka: sen gelme gelme gelme sonra vistik topigin basinda dur de:mymeka: ben sana küstüm uzun zamandir ugrayip beni gülmekten gebertmedin:dilcikar: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aman eksininizi yesinler:nazar: patron ugramis buraya burda olsaydiim bani yirdim sempatiksalakcinni iyikide kacirmisim yoksa yolardim sizi topige ne hale cevirdiniz diye aklinialirimsmile
delikafadulden kanka kafayi yedin iyice la benneyaptımki kuzum iyi misin sen :teselli: uyan uyannnnnnn o hoca chess garisinin benim deeell sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bu ögütleri bana degil chesse virmen lazim leee aklinialirimsmilesırnaşık şeysırnaşık şey
amaaan miseme gül gibim geyigi birakip misemeye mi gideeceeen:mymeka: :umursamaz:

:roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey gelmiyo gelmiyo sonra bi geliyo pir geliyo bu delii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey herzamanki gibi dizlerime vura vura gülmeye basladim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey uzun zamandan sonra bu ilk oldu bak bundan sonra bi haftam kaldi bi hafta burda olmazsan artik ben suscam yumruklarim konuscak:mymeka:
hakkat zhebanim kolun nasil oldu ??
behlülllll ah behlüüüüüüüüüüüüüüüllll sırnaşık şeysırnaşık şey basladik yine sil bastansırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
he allan gurtlu vıstıı:nazar: ule yazın tadını çıkartmak için ara verdik ramazanda burda toplaşalım ne geyikler yapacaz hep beraber süprizzzzz :teytey: :dance: :icecream: olumunekankayizsmile

behlül söz konusu kızım delikafadulden yutmadığına şükredelim:roflol::roflol::roflol::roflol:

hani sen yatıyodun ya, konu behlül olunca gidemedin bakıyorum:roflol::roflol:

kız daha çok behlül götürdü işi bence hem bihteri götürdü hem nihali yalnız nihali öpüşü ne kadar da masumcaydı bide bihterle olana bak duvardan duvara çekirge gibi atlıyolar bi öpüşmede düşün yani:roflol::roflol::roflol:

NikoONNNNNNNNNNNNNNN
bu sezon Mehmet Aslantuğ benim
şimdiden anlaşak yavrimmaklinialirimsmile
kaptırmam ona göre sempatiksalakcinni

koy videoyu
sonra yat de
wcye bile gidemedim geyiği bırakıp
kanıma karışcak yeminle delikafadulden
:roflol::roflol:

bu gece senin rüyalarını düşünemiyorumdelikafaduldensakın beni görme o rüyalarında sana iyi geceler rüyanda beni gör demem:roflol::roflol::roflol::roflol:

kız daha çok behlül götürdü işi bence hem bihteri götürdü hem nihali yalnız nihali öpüşü ne kadar da masumcaydı bide bihterle olana bak duvardan duvara çekirge gibi atlıyolar bi öpüşmede düşün yani:roflol::roflol::roflol:

delikafadulden delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

dur sana ne göstercem :icecream:
anldn sen onu:jeyyar:aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Zhebani kaçar... iyi geceler garılar :KK3:

X