15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

ne dedikte +25 oldu nan:mymeka:bana bak senin yüzünden ban alıcam ama ben gece hani yatak odasında kimse uyanmasın diye kısık konuşmazmısın onu demek istedim senin için fesat:dilcikar::mymeka: birde gökhan evlendi bacı:eek:lmaz:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey vay vay vayyyyyyyyyyyysırnaşık şeysırnaşık şey gökhan hic tipim deeeeeeel zatiii:nazar: behlülün esmer versiyonu olsa baslardim agat yakmaya yas tutmaya -tatlicadiarzu- sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ama gökhani bosver ne kökanlarr geliiirrr ne kökanlar gdierrrrrrrrr sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

yok bi kaçkere okudum ordaydı :mymeka: kazen geldi sildiiiiii saklamadan sildiiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey Çok üzgünüm çoook uffff kazenin mi varr derdin var hakkat:nazar:

sürü halinde yaşayan canlı mapısdaşlar bulundu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hadi yaaaaaaaaa delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey sus la kazen gelcek simdi yine:mymeka: sırnaşık şeysırnaşık şey bu seferki gelisi sabahki kadar sakin olmaz ama sempatiksalakcinni ikinci bi toplu katliam daha yapip gider alllaamaaa sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bu seferkini yüregim kaldiramayabilüüü -tatlicadiarzu- sırnaşık şeysırnaşık şey

hahahhaha madem ekleyebilion ekle bakalim bunu etiketee sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

yu noooooww:mymeka: illa banlattircan demi beni:mymeka: tam yorum yapiyodum dedimki fistik kendine gel napion sen:mymeka: surda bi haftam kaldi bari iyi degerlendirim o bi haftayi:nazar: banlanmadan durcam hic bosuna ugrasmayin kandiramazsiniz beni:dilcikar::roflol:

allaaam buraya yazcam diye you_knowun verdigi linkteki konuya herkes nereye kayboldu yine:mymeka: yazdim iyimi delikafadulden:roflol::roflol::rolfol: hatlar birbirine karisti sempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol::roflol:

yüzmedeydim kuzuuumm, hayrina bi tane yüzen smil bulda ekle la sempatiksalakcinni son zamanlarda sizi cok ihmal ettim :çok üzgünüm: bide bi ay uzak kalcam sizden cok üzülüyorum :çok üzgünüm:
al sana yuzen smiley vistimm
piscine1.gif

delikafadulden

* !!!kaynana kaynar kazana!!!
* ÖlÜm ÖlÜm dedİĞİn nedİr kİ gÜlÜm
* 15 kişi sizi gözetliyor..
* 15 tane kelle
* aŞk her Şey deĞİl
* aboowww
* agda bile yapamazsin yaaa evlenme sakin
* akşam yatmazsabah kalkmaz gelin
* allah akıl fikir versin
* amanin boooww
* arabadabeş evde onbeş
* ask bu iskenceye degermi yaww
* banyo sırası haftada bir geliyor
* bayramda100kişi olurlar
* behlül olsa duvara tırmanır
* behlülolsahicdurmagitderimamabucekilmezkianam
* ben anneme tahammül edemiyom.kaldı elin anası
* bi dublekse gelin gidemedim ona yanarım :)
* bile bile intihar
* bir arabaya kaç fil biner
* biri bizi gözetliyor:)
* düştün kk kadınlarının eline
* demetinşarkısısizeuymaz:)
* eltigörümcekaynanakayınpederkayınabovvvvv
* eniyiçözümintiharet
* evde kim yokki
* evine
* evli mutlu çocuklu sülaleli:)
* gelin
* gelin olduğumu bilemedim tüh wah
* gidecegimeltimde
* hoopp sağ baştan say
* huzur yok
* kıllı şaziye
* kafasız gelin
* kalk leeenn anam otureceek
* kayinvalidemin
* kaynana istimada
* kendim ettim kendim buldum
* killi killi gezmek istemiyosan o eve gitmee
* koğuş uyan sağ baştan say..
* koğuş yemek hazır
* koğuşş kalk
* olacak
* pazardan aldım bir tane eve geldim 15 tane
* sürü halinde yaşayan yeni bir canlı ırkı bulundu
* sankimherifbehlül
* sek sek sekerekten
* sen kafayımı yedin
* soyha gelin kalkkk calis yatma
* tek ÇÖzÜm ayrilik
* testere 15 :)
* van mınıt kelam van mınıt :)
* yıka bulaşıkları güçük gelin
* yemek sırası kimde
* yeni gelin kimse onda tabi
* yine mi bamyaa....
hihoyyyt :lepi:
Guten morgen sugarlar ....zemuszemus :kahve: :nazar:

b-419001-g%C3%BCnayd%C4%B1n.gif

kızlar her an ban lanabılırım sankıeyvahedigeldismilehttp://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/378682-annesine-hediye-2.html#post14310048

X