- 30 Kasım 2009
- 8.280
- 5
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey vay vay vayyyyyyyyyyyysırnaşık şeysırnaşık şey gökhan hic tipim deeeeeeel zatiii behlülün esmer versiyonu olsa baslardim agat yakmaya yas tutmaya -tatlicadiarzu- sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ama gökhani bosver ne kökanlarr geliiirrr ne kökanlar gdierrrrrrrrr sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyne dedikte +25 oldu nan:mymeka:bana bak senin yüzünden ban alıcam ama ben gece hani yatak odasında kimse uyanmasın diye kısık konuşmazmısın onu demek istedim senin için fesat:dilcikar::mymeka: birde gökhan evlendi bacılmaz:
hadi yaaaaaaaaa delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey sus la kazen gelcek simdi yine:mymeka: sırnaşık şeysırnaşık şey bu seferki gelisi sabahki kadar sakin olmaz ama sempatiksalakcinni ikinci bi toplu katliam daha yapip gider alllaamaaa sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bu seferkini yüregim kaldiramayabilüüü -tatlicadiarzu- sırnaşık şeysırnaşık şeyyok bi kaçkere okudum ordaydı :mymeka: kazen geldi sildiiiiii saklamadan sildiiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey Çok üzgünüm çoook uffff kazenin mi varr derdin var hakkat
sürü halinde yaşayan canlı mapısdaşlar bulundu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hahahhaha madem ekleyebilion ekle bakalim bunu etiketee sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey