15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden koptum yaaaa yırtıklarını bilem görüyo kız ne haber zebani heheyt be onun gibi olamadın bi:roflol::roflol:

bebeğim evlensemde öyle olamam ben delikafadulden
nerde eğildi,nerde gördü -tatlicadiarzu-
hepsi muamma ohaoldumsmile

bebeğim evlensemde öyle olamam ben delikafadulden
nerde eğildi,nerde gördü -tatlicadiarzu-
hepsi muamma ohaoldumsmile

çok saçma işte kızım kesin erkekti o ya bi kadın o kelimeleri telaffus eder mi sence tabiki hayır aslında bu site erkeklerinde işine yarıyo bi bakıma herşleyi öğreniyolar sorupklava:

Hakkari Çukurcada 6 askerimiz şehit olmuş.
Benim kardeşimde orada askerlik yapıyor.
Yazık bu askerlerin ne suçu vardı?!!
senağlama

kelamdakı etıketler daha güzeldi
hööööööööööööyyyyttt:mymeka::mymeka::mymeka:

fıstık geldi hoş geldi le le limi limi le :teytey::teytey:
lililililillilililililil:teytey::teytey::teytey:

ing ögretmeni deme bak simdi bütün ing ögretmenlerini parcalicam haaaaaaaaaaaa kötükedihüsosırnaşık şeysırnaşık şey

ne etiketiii giiii ben etiket metiket silmediimmm sempatiksalakcinni sadece alamancilar basti siteyimi ne öyle bisi vardi onu sildim sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

fıstık da bi cevap yazamadı bana benzedi eyice
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeypc basinda degildim ajkuuummmmm yoksa yazmaz miyim hic nikomu bulmusum kacirmaz hemen sohbete koyulurdum sırnaşık şeysırnaşık şey
hooop vıstık cevap yazarkene de 10 dakka bekleme sınırı yok gı yaz hadi bekliyem kırk saat oldu gurtlu fıstık
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyyaziom bak:dance:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey 10 dakka siniri neicin gecerli la özel mesaj icinmi yoksa akannehir

aha kaçtı vıstık ohaoldumsmile
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykacirdin beni sırnaşık şeysırnaşık şey

bi mapis hayati biteeeeeeeerrr bi mapis hayati baslar kanka birinden siyirdik digerlerindedebu kadar sansli olcaz mi kim bilir delikafadulden bi dahakine bunun öcüsünü cikarirlar bizden merak etme:roflol: on misli ban verirler allamaa sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

hani acilmiyo mirmirmirmir

bu neymis la ben actim baktim o konuyu ama konu sahibinin yorumunu göremedim
simdide konu kapanmis kafamçokkarıştı ne yaziyoduki??

ay canım ya üzülme korkma kötü şeyler getirmeyin aklınıza Allah korusun sağ salim döner inş. ölen askerlerimzede Allahtan rahmet dilerim kahrolası terörklava:

töbe yarabbım erkek arkadası arkadan girmeye calısmıs öne kaymıs felan zevk suyunu siliyomus peceteyeee ögggggggggggggggakannehir

yuh erkektır okaydirigubbakcemile
valla benım yıne kayınvalıde çok sıkıldım artık:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…