- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
Ay ank ablamdaaa kacırdı eksını
Allah rahmet eylesin rabbim yakınlarına sabır versin kolaydeğil ateş düştüğü yeri yakıyor sonuçta..
Çok şeyler var söylenecekte sus diyorum kendime sus konuşma ..
Açılım dediniz al sana açılım işte
sorma ya haberlerde izledim içim gittiHakkari Çukurcada 6 askerimiz şehit olmuş.
Benim kardeşimde orada askerlik yapıyor.
Yazık bu askerlerin ne suçu vardı?!!senağlama
hoşgeldin ablaselam kızlar ne haber ben geldim gezdik geldik yorulduk wallaha
ee ağlar tabi :umursamaz:Sorma abla sorma ben saydırıyorum hem içimden hem dışımdan:1ninca:
O kadar şehit verdik ağlamadı ama Eylül referandumu var ya timsah gözyaşları akıtıyordu bugün!!!
iyi akşamlariyi akşamlar kızlarrr hihoyyyt :dance:
.
kizlar benim 100´e yakin mesajim silinmis, neden olabilir acaba??? :sm_confused:
ucundan bile yakalayamadim benkaçırdın tabidelikafaduldenben de tam ucunda yetiştim hahayy iğrençti ama:mymeka:
ohoooooooo ben hergün saydiriyorum valla:1no2: bi bitemedi su lanet olasi terörSorma abla sorma ben saydırıyorum hem içimden hem dışımdan:1ninca:
O kadar şehit verdik ağlamadı ama Eylül referandumu var ya timsah gözyaşları akıtıyordu bugün!!!
cünkü iki gün geriye alindi site.
kizlar benim 100´e yakin mesajim silinmis, neden olabilir acaba??? :sm_confused:
ank ablacim özelden attim sana hotel'i
sapol cnım baktım hemen
güzel bir yere benziyor kaç saattir bakıyoz kızımla beraber
sitenin anlaşmalı yerinede baktık
çok güzel yerlerde var
fiatları iyi olanda var
aaa sitenin anlasmali yerlerimi varhic haberim olmadi:roflol:
merak ettim bende bakiyim bi =)
kizlaaaaaaaaaaarrr nabersinizzzzzzzzzz
sesiniz cikmiyo boshayallersmile
KK Pro olmadigim icin KK Pro Üyelere yapilan indirimler fln filan bakmiyorum sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey görüp özenmeyim diye sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeyHayret nasıl haberin olmadı bu durumdan senin?:roflol::roflol:
Var amaKk pro kartı olan üyelere
İyi geceler:ecrin_bebek:
iyi geceler abla,iyidir senden nbrŞeniz
iyi geceler kızlar
aaa sitenin anlasmali yerlerimi varhic haberim olmadi:roflol:
merak ettim bende bakiyim bi =)
kizlaaaaaaaaaaarrr nabersinizzzzzzzzzz
sesiniz cikmiyo boshayallersmile
Hayret nasıl haberin olmadı bu durumdan senin?:roflol::roflol:
Var amaKk pro kartı olan üyelere
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy akannehir 600 saniye sinirina takildimakannehir offfffffffffffffffff kazeeeeeeeeeeeeeeeennnnnn neden böyle yaptiiiiiiiiiiiiiiiinnn
anaaaaaaaaaaa kart olmadigi halde indirim mi var :1shok: e iyide kk üyesi oldugumuzu nerden bilcekler kaydirigubbakcemile3
iyi geceler şeker kız kendi :ecrin_bebek:
iyi geceler canım ne ossun işte gözlerim kaymaya başladı artık kafamçokkarıştı
Tur10 sitesi varya orayada bak istersen
yok öyle değil pro kartın yoksa bile %5 indirimi var
kartlılara da %10 indirim oluyor
al bir tane kart hiç beklemeden yazarsın işte :hulya:
anaaaaaaaaaaa kart olmadigi halde indirim mi var :1shok: e iyide kk üyesi oldugumuzu nerden bilcekler kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bu ban potansiyeliyle mi delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey karti aldigim ilk hafta giderim allaammmaaaa sempatiksalakcinni
cidden yaww acaba alsam mi bilemiyorum kaydirigubbakcemile3