15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

zuzu agac ev nası oluyoakannehir
klıma yokmuakannehir
yemeklerı lezzetlimikaydirigubbakcemile2
bıde ulaşım nasıl saglnıyo

canım ağaç evde genelde turistler yada gençler kalıyo ağaç ev ağacın üstünde kulübe....bungolawlar güzel wc banyosu tv. klima var daha güzel çok larc bir yer güzel yani rahat bir ortam 3 kere gittim

ay o neee gördum agac evisempatiksalakcinni
kokarım ben ordasempatiksalakcinni dusta yok galıbakaydirigubbakcemile

duş yerleri ağaç evde kalanlar için ortak kullanım yerleri var ama dediğim gibi ağaç evlerde salaş insanlar kalıyo ben klimalı odalarda kaldımö gayet güzel ve temiz valla her taraf ormanlık harika bir yerrrrrrr

kizlarrr ben cikiyorum
ev isleri beni bekliyo hoffffffffffffffff akannehir

eeeeeeeeeee ben geri geldim ama kimse yoooooooooookkkk:gitme:

hele süküürrr:roflol: napion kizzzzzzzzzzzzzz

noluyo bu siteye arkadaşlar ya dün gece tammmm fıstıkımla muhabbeti koyulaştırmıştık ki site sistem dışı oldu şaşkınım:1shok:

Asli son bi etiket hakkimiz kaldi onu iyi degerlendirmemiz lazim:jeyyar: kankalarim toplanalimda etiket düsünelim:roflol::roflol:

fasciiiiii bende sana cvp yaziyodum dün bide baktim gittiiii :1shok: kkmiza nazar mi degdi noldu son zamanlarda cok fazla oluyo böyle:gitme:

evet ya bende tam merak içerisindeydim seninkide ing. öğretmeniyle çıkmıştı ya hani ocak ayı olduğuna göre oğlak burcumu demiştim hala da meraktayım:uhm:ben sana dedim bizim ahımız koyuyo diye o kadar üzüldüm iştekaydirigubbakcemile3

ben doldurmuştum en son sen niye sildin o etiketimi he :mymeka:
hiç itiraz etme ben yazdığım zaman limit dolmuştu en son etiketi ben yazmıştım :mymeka:
december etiketleri beğendin mi la yazdım silmişsin :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…