he şu 10 dakika sınırımı aşıp kendi mesajlarımı cevapladım da bi de selam mesajı döşicem delikafaduldensus bak bide cvp verıyoo bundan sonra bana özel slm yaz özelden
valla alırım anahtarınızı ona göre ban prensesi olma yolundayım o pistler benim izlerimle şekillenicekdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:lepi:
kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:hahahahdelikafaduldenvan munit ha tayyip gördüm seni pörsümüş şeftali midelikafaduldendelikafaduldenbak ağzınmı açtırtıcaksın ama zebani ha tirbiyem müsade etmiyo devamına onların hertarafı porsuze nolur la su sudur çok sulu ki konuların değeri belli:kedi::roflol::roflol:
geçti biti mapıs kanka:hulya:ne z'si la hani a kogusundaydin sırnaşık şey bende b kogusundan a kogusuna elimi uzatip sana ulasmaya calistimda olmadi :1ninca: megerseeem benim kankam z kogusundaymis sırnaşık şeysırnaşık şey hee biliom biliooommm :jeyyar: behlülü benim gardiyanim sandilar:jeyyar: bende haber yolladim dedim la behlül zhebanimin gardiyani:mymeka: benim gardiyanim zirnasigim :smiley-cool: dedim sırnaşık şey
cok haklisin kanka adimiz cikmis 9a inmek bilmez 8esucsuz oldugumuz halde her daim suclu gözüyle bakiyoalr bize:gitme: ufak bi laf etselerde zindana tiksak diye bekliyolar kiyti kösede:1ninca: bize garezleri var anacim:umursamaz: masum oldugumuz halde istemiiler anaciim bizisempatiksalakcinni
sırnaşık şeysırnaşık şeykanka bak dayak geliyo simdi ama haaa Çok üzgünüm çoooksırnaşık şey
millet burda da,sennerdesin la:mymeka:nerde bu millet nerde bu devlet:mymeka:
ben gayet hanfendi bikişiliğim:jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şey üzülme yevriiiiiiiiiiimmm bu topice takila takila herkesin agzi bozulduuu sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bende normalde böyle konusmazdim la hep niko gacisi alistirdi beni vallaaahhneyse zateeen sadece mapisdaslarimla böyle konusuoomm baska yerlerde gayet normalim :smiley-cool: eee kankalarimlada böyle konusmicamda kimle böyle konuscam la fascin garisi :mymeka:sırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:hay Allahım ya geyik yapsak ban alırız,hakaret etsek ban alırız bize hakaret etseler yine biz ban alırız en son ban aldığımda mesela ben suçsuzdum yada kendimce ben suçsuzdum yoğurdum kara diyen olur mu hayırdelikafaduldendelikafadulden
derde bak :1closedeyes:http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...anlar/378109-kardesim-esime-soytari-dedi.html
konuya bkınsempatiksalakcinni
yettim kendi yettim gari :smiley-cool:Ben de varim yevrümmaklinialirimsmile
Kızlar kpss de tercihler yapılmş mı?
Zebani neredesin??eyvahedigeldismile
ekısnlı hemde nasıl ben sok oldumakannehir
slm mapısdaşlarımbuyrunnnnnnnnn
konuyu gördünüz mü:1shok:
karının tüm giderleri açık:roflol::roflol::roflol::roflol:
muhahaaa oraya bunu yazmak isterdim delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:
ama yemiyo:jeyyar: