Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden koptum yaaaa yırtıklarını bilem görüyo kız ne haber zebani heheyt be onun gibi olamadın bi:roflol::roflol:
çok utandım be okurkenohaoldumsmile
bebeğim evlensemde öyle olamam ben delikafadulden
nerde eğildi,nerde gördü -tatlicadiarzu-
hepsi muamma ohaoldumsmile
Bugün çok kötü bir gün yasenağlamamafoldumben
hööööööööööööyyyyttt:mymeka::mymeka::mymeka:kelamdakı etıketler daha güzeldi
lililililillilililililil:teytey::teytey::teytey:fıstık geldi hoş geldi le le limi limi le :teytey::teytey:
ing ögretmeni deme bak simdi bütün ing ögretmenlerini parcalicam haaaaaaaaaaaa kötükedihüsosırnaşık şeysırnaşık şeyevet ya bende tam merak içerisindeydim seninkide ing. öğretmeniyle çıkmıştı ya hani ocak ayı olduğuna göre oğlak burcumu demiştim hala da meraktayım:uhm:ben sana dedim bizim ahımız koyuyo diye o kadar üzüldüm iştekaydirigubbakcemile3
ne etiketiii giiii ben etiket metiket silmediimmm sempatiksalakcinni sadece alamancilar basti siteyimi ne öyle bisi vardi onu sildim sempatiksalakcinnisempatiksalakcinniben doldurmuştum en son sen niye sildin o etiketimi he :mymeka:
hiç itiraz etme ben yazdığım zaman limit dolmuştu en son etiketi ben yazmıştım :mymeka:
december etiketleri beğendin mi la yazdım silmişsin :umursamaz:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeypc basinda degildim ajkuuummmmm yoksa yazmaz miyim hic nikomu bulmusum kacirmaz hemen sohbete koyulurdum sırnaşık şeysırnaşık şeyfıstık da bi cevap yazamadı bana benzedi eyice
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyyaziom bak:dance:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey 10 dakka siniri neicin gecerli la özel mesaj icinmi yoksa akannehirhooop vıstık cevap yazarkene de 10 dakka bekleme sınırı yok gı yaz hadi bekliyem kırk saat oldu gurtlu fıstık
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykacirdin beni sırnaşık şeysırnaşık şeyaha kaçtı vıstık ohaoldumsmile
bi mapis hayati biteeeeeeeerrr bi mapis hayati baslar kanka birinden siyirdik digerlerindedebu kadar sansli olcaz mi kim bilir delikafadulden bi dahakine bunun öcüsünü cikarirlar bizden merak etme:roflol: on misli ban verirler allamaa sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeybizim anahtar sana uymaz yafrim sempatiksalakcinni
2 ban,1 ceza delikafadulden:roflol:
hadi bebeğim iz bırak kkda sempatiksalakcinni:roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
geçti biti mapıs kanka:hulya:
ciddi çizgmden kaydırmayn beni
vura vura yardn kafamı ladelikafadulden:roflol::roflol::roflol:
millet burda da,sennerdesin la:mymeka:
geldim gitmişsin :mymeka:boshayallersmile
ben gayet hanfendi bikişiliğim:jeyyar:
ne kadar kibarm bilemezzsinsengözlerimebaksanab
ama hep bu kkdelikafadulden:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
derde bak :1closedeyes:
yettim kendi yettim gari :smiley-cool:
zönk tercih mi :bbo::sinifsinif:
hani acilmiyo mirmirmirmir
bu neymis la ben actim baktim o konuyu ama konu sahibinin yorumunu göremedimslm mapısdaşlarımbuyrunnnnnnnnn
konuyu gördünüz mü:1shok:
karının tüm giderleri açık:roflol::roflol::roflol::roflol:
muhahaaa oraya bunu yazmak isterdim delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:
ama yemiyo:jeyyar:
Hakkari Çukurcada 6 askerimiz şehit olmuş.
Benim kardeşimde orada askerlik yapıyor.
Yazık bu askerlerin ne suçu vardı?!!senağlama
cok fena seyler yazıyodu yaaa kacırdınızsempatiksalakcinni
ay canım ya üzülme korkma kötü şeyler getirmeyin aklınıza Allah korusun sağ salim döner inş. ölen askerlerimzede Allahtan rahmet dilerim kahrolası terörklava:
benımde keyfım yok kızla :gitme:
amin cnm yaaa :çok üzgünüm:İnşallah canım.Allah kimseyi ailesinden ayırmasın:çok üzgünüm:
benımde keyfım yok kızla :gitme: