- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangı oteldı ablam bende sideye gitmstım mayıstaaaboshayallersmile
ank06 kaç paraya kadar bir tatil istiyosun bakem
günaydın kaytan bıyıklımm
sagga da bebemm Şenizay ne guzel bı yer orası ya bende ıstıom çokta ucuzmuş bızde kızla yer begenemıoz hem yakın hem sessz hem guzel bır yer ıstıyok..
herheşe sabhları hayır olsunkaydirigubbakcemile2
:smiley-cool:Kızlar günaydınkaydirigubbakcemile2
m.joy candym günaydın
alt geçitmi :))))))))))))))))))))))))))) sen herhalde 80-100 aralığında mı arıyosun
sagga da bebemm Şeniz
:smiley-cool:
saggada gunaydin :mymeka:
ayyyyyyy dün tam sana cvp yaziyodum bide baktim site gitmis :1shok: ne bu ya biktim artik valla sürekli gidiyo site kötükedihüsokışkıran değil ama kışkırtan suçlu ha:mymeka:kız snein kide mi oğlak burcu:uhm:
günaydin cnmmm ay bende hic sorun yok bilmiyorumkismilegünaydın kızlar bugun forumda bi gariplik mi var yoksa sadece bende mi
sürekli indirmek istediğin dosya bilmem ne diye sayfalar açılıyo
günaydin ablaciiiiiiiiiiiiiiiimgünaydın kızlarrrrrrrr
tatile gitcez herhalde yer arıyoz bizde
netten bakacaz bakalım ne olacak fiatlarda az değil yani
naber kizzzgünaydın mapıslıklarr
vay hain vayyyyyyyyyyy:mymeka::dilcikar:biyihliii gelin nolceeeeekkk :dilcikar::dilcikar::dilcikar::lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
gunyadin canim
ben anca kalktim cok yorulmusum yaww dun boshayallersmile
günaydin cnmmKızlar günaydınkaydirigubbakcemile2
peki antalyamı düşünüyorsunuz
ayyyyyyy dün tam sana cvp yaziyodum bide baktim site gitmis :1shok: ne bu ya biktim artik valla sürekli gidiyo site kötükedihüso
evet yaaaaaaaaa hep kiskirtanlar yani bizler sucluyuz kötükedihüsosabikaliyizya hani herdaim suc bizde:dilcikar: evet cnm benimki oglakkaydirigubbakcemile2
günaydin cnmmm ay bende hic sorun yok bilmiyorumkismile
günaydin ablaciiiiiiiiiiiiiiiim
bizde bodruma gidiyoruz, yaaaaaaaa keske ayni otelde olsak süper olurdu denize 300 metreymis galiba fiyatida uygun pahali degil
aksam babama soruyum tam olarak ne kadarmis fiyat fln sana ya burdan yada özelden yazarim tabi istersen opuyorumnanaktan
naber kizzz
vay hain vayyyyyyyyyyy:mymeka::dilcikar:biyihliii gelin nolceeeeekkk :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
günaydin cnmm
alt gecitmiiiidelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
side asteria canım
orayada baktık ta fiatlar 170 gibi filan tek kişilik
yine 100 den aşağı yok ki
buluyorsun olmuyor
dün akşam bulduk bir tane öldük gülmekten
alanyada güzel bir otel
denize de yakın ama otelin önünden alt geçit yapmışlar denize gitmek için
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey öldümmm yaaa sırnaşık şeysırnaşık şey
evet ya hadi biraz daha fazla verelim diyoruz akşama tekrar bakacağız zaten
sorma ya bide harita üzerinde göstermişler resmini ohaoldumsmile
ne yapiim baliim oturuyorum öyle boshayallersmilevıztık idir calsırız ekmek parası sen napıyon
antalya yada bodrum düşünüyoruz canım
günaydın canım yollasana bana özelden gogul amcadan bakayım bende
Şekerler ban kaçıyom kızım kalktı kahvaltı yapcaz sonrada salı pazarına gidecez gezmeye gelince görüşürüz byyy