15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

ne eksını kızzz ahanda benı merak edenler avatarıma baksın:KK1:
amannn yarabbiiidelikafadulden gizzzzz bütün kk tanicak bundan sonra seni sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey amma cesaretlisin sırnaşık şeysırnaşık şey
Ula bura ne mis topikmiş hele sempatiksalakcinni :lepi:

burasi mapisdaslar toplulugunun topigi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sendemi mapisdassin yoksa hosgeldiiinn :lepi:

shekerkizcandyyyyyyyy delikafadulden allah canini almasin yiyemeyecign muzu soyma demis yaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden:roflol::roflol::roflol: manyaksin kizim sen:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Ben her daim mapısdaş potansiyeli bir üye kişiliğim kuzular sempatiksalakcinni

Ben her daim mapısdaş potansiyeli bir üye kişiliğim kuzular sempatiksalakcinni

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bi kerede hayir o potansiyel bende yok veya yok ben hic mapis yatmadim denilse disimi kircam vallahh sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykac kez mapis yattin de bakem :jeyyar: 1-2 dersen dalarim ama ona göre sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

la emcoy allah canini almasinnn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: eksinli konuda bile halaaaaaaaa etket muhabbeti yapmis manyak yaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol: kazen hakli valla biz uslanmicaz:roflol::roflol: saka maka bi yana iyiki kacirmisim eksini yawwww:nazar: pisi pisine giderdim yoksaakannehir rahsan affida cikmazdiki bidaha araniza geri dönüyümsempatiksalakcinni:roflol::roflol:

geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim zemuszemus
ayyyyyyyyyy banim acilmis ne kadan sevindim ne kadannnnn sevindim anlatamam:KK1:
ama replerim gitmis, bütün konularda son yazilanlar gitmis
o kadar yorum yapmistim dert bölümündekilere fln simdi nolmus yaaaaaa bosa mi gitti hepsiii:S:S:S
neyse dua ediyimde farkina varip banimi acmasinlar sempatiksalakcinni

çıkmışım mapıstandelikafadulden:roflol::roflol:
yazdıklarımı görmeden hayatta inanmam çıktığımasempatiksalakcinnidelikafadulden:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
açılmış banım:nazar::dance::teytey::icecream:
kazen buyrunnnnnnnnn

X