(- 155 Merkez -)

Günaydınlar arkadaşlarŞeniz
bende birkaç gündür uğrayamadım nette sorun vardı,sonrada format attık işte burdayım şimdi.

iyi günler hanımlar nerdesiniz ya
zepp uğramamış bugün işi var sanırım,,,,,,,,,,,,

heyo ,günaydın kızlar,hihoyyyt,
ben geldim,iki gün nete giremedim,dün ,İngilizce kursunun ilk günü olduğundan,yerimsenibenpazar günüde ,evde accuk tembellik yaptım mıy mıy gezdim durdum:1closedeyes:

sizler nasılsınız neler yaptınız ben yokken.
zepp değil kursa başlamak ben dünyanın taaaaa öbür ucunada gitsem sizleri bırakmam.
sana bomba haberlerim var,
hatırlıyorsan cumaertesi günü Serik'e gideceğiz demiştim,çok güzel geçti.
Ev sahibi bayanın ailesi dubaide yaşıyormuş,yaşadıkları yerin cd'de slayt gösterilerini izlettiler,
Sen daha iyi bilirsin,Dubaide palmiye şeklinde bir mahalle varmış,sokakları yapraklar şeklinde bildinmi?hah işte orada 17 sokaktamı ne yaşıyorlarmış villa galiba..
senin kulaklarını çınlattım bol bol,Şeniz
kızlar öpüyorum hepinizi mucuk mucuk,Şeniz

ahh ahh dubai ahh senağlama
esime demistim kalalim diye ama kalmadi ...
meslegi tatli geldi :çok üzgünüm:
neyse vardir bir hayir oyle diyelim :çok üzgünüm:

iyi günler hanımlar nerdesiniz ya
zepp uğramamış bugün işi var sanırım,,,,,,,,,,,,

mrb canim ogluslar nasil ?:1hug:
yoklugum belli oluyor demek ki :1hug::eek:
gezmedeydim canim ..
selim Mert oglenci ya okuldaydi ;ben de Deniz'imle birlikte gezmelere gittim : ):asigim:

heyo ,günaydın kızlar,hihoyyyt,
ben geldim,iki gün nete giremedim,dün ,İngilizce kursunun ilk günü olduğundan,yerimsenibenpazar günüde ,evde accuk tembellik yaptım mıy mıy gezdim durdum:1closedeyes:

sizler nasılsınız neler yaptınız ben yokken.
zepp değil kursa başlamak ben dünyanın taaaaa öbür ucunada gitsem sizleri bırakmam.
sana bomba haberlerim var,
hatırlıyorsan cumaertesi günü Serik'e gideceğiz demiştim,çok güzel geçti.
Ev sahibi bayanın ailesi dubaide yaşıyormuş,yaşadıkları yerin cd'de slayt gösterilerini izlettiler,
Sen daha iyi bilirsin,Dubaide palmiye şeklinde bir mahalle varmış,sokakları yapraklar şeklinde bildinmi?hah işte orada 17 sokaktamı ne yaşıyorlarmış villa galiba..
senin kulaklarını çınlattım bol bol,Şeniz
kızlar öpüyorum hepinizi mucuk mucuk,Şeniz

CADIARZU hmm..hali vakti pek yerinde sanirim bu arkadaslarin cunku orada oturmak her yigidin harci degil ...
belki tanirim kiz cicek kim bunlar CADIARZU

herkese iyi akşamlar bilgisayarda problem vardı hallettik nörüyonuz bakem
aplam ingilizceye hangi seviyede başldın beni bir bilgilendir bakem :)

herkese iyi akşamlar bilgisayarda problem vardı hallettik nörüyonuz bakem
aplam ingilizceye hangi seviyede başldın beni bir bilgilendir bakem :)

:mymeka: demek bozuktu pc ...
gerci yaptirmissiniz ama degisen birsey olmaz yine ug-ra-mi-yor-su-nuzzzzzzzzzzzzzzzzzz:mymeka::dilcikar:

ahhh ahh ne dolu olurdu bu zamanlar burasi gecen sene :nazar:ahhhhhhh!!:nazar:

günaydın,şekerler,:kahve:
arkadaşlar,dün sabahdan beri elektiriklerimiz kesildi,
akşam saat 17,00 kadar bugünde aynısı olcekmiş,
ngs.serik'i bende sevdim ama arkadaşımız alışamamış,
troya,derse çok hızlı giriş yaptık diyebilirim,I have got,she has got,much ,many,sayılabilenler ve sayılamayanlar,ben bunlarda çok şaşırıyorum,elimde ingilizce dilbilgisi kitabı var şöyle bir göz attım çok aydınlatıcı açık açık anlatmış, işime yarayacak yani,benim gurubum 2 yani 2 sınıf 5 puan daha alsaydım şimdi 3 sınıftaydım.
sınıf mevcudu çak yavaş bana göre ama yapacan bir şey yok,bu durumda dekrar etmiş oluyorum:KK43:
aktinya,yeni formatlu pc'niz hayırlı olsun,bidaha da bozulmasın,:roflol:
zepp,Selim Mert'i okula yolladın dooooru gezmeye he,, vay seni vayyyy.
gulan, janet,sizler nassınız arkedeşler,kuzucuklarınız nasıl bakem..:emir_bebek:
hemen hızlıca gezeyim kk'yı birazdan elektrikler gidebilir.
çok çok öpüyorum fıstıklar.yerimsenibenŞeniz

CADIARZU hmm..hali vakti pek yerinde sanirim bu arkadaslarin cunku orada oturmak her yigidin harci degil ...
belki tanirim kiz cicek kim bunlar CADIARZU

evet canım benimde dikkatimi çekti, arkadaşın abisi iş adamıymış ve ne iş yaptığını sormadım.. ne öyle meraklılar gibi demi ,accuh ağır abi olimm :dilcikar:ama bidakine lafı oraya getirir sorarım:jeyyar:.. zati arkadaşda bol bol Dubaiden bahsedi,,
senin içinde çok üzüldü,, taaa Dubaiden gel sen, bingöle dedi valla ben onun yalancısıyımbenneyaptımki

evet canım benimde dikkatimi çekti, arkadaşın abisi iş adamıymış ve ne iş yaptığını sormadım.. ne öyle meraklılar gibi demi ,accuh ağır abi olimm :dilcikar:ama bidakine lafı oraya getirir sorarım:jeyyar:.. zati arkadaşda bol bol Dubaiden bahsedi,,
senin içinde çok üzüldü,, taaa Dubaiden gel sen, bingöle dedi valla ben onun yalancısıyımbenneyaptımki

CADIARZUsor sor :jeyyar:
ah ahh guzunu seveyim Dubai'nin ahh:nazar:senağlama

Gunaydin bugun evdeyim :jeyyar:
yemegimi yaptim erkenden :jeyyar:
simdi kahvalti zamanicokacimcoook

afiyet olsun günaydın zepp valla giremiyorum kız okuldan gelince derse dalıyoruz iş güç zaman su gibi geçiyor

çiçeğim aplam olsun tekrarlamış olursun sayılan sayılamayan konusu kolay sen akıllı kadınsın yaparsın allah zihin açıklığı versin

selam arkardaşlar.............x
troyo........
zepp...........
ngs abla......
dağ çiçeğim
ve adını yazamadığım diğer arkedeşler gününüz güzel geçsin hepinizin.....

ben bugün uykusuzum ayakta uyuyorum bu afacanlar yüzünden onları uyutuyorum tam bende

uyuyayım diyorum hemen firraaaaaaakkkkkkkkk diye başlıyorlar tekrar sil baştan uğraş yani işim zor

2-3 yıl uğraşacağız..canları sağ olsunda tatlı zorluklar......................................

afiyet olsun günaydın zepp valla giremiyorum kız okuldan gelince derse dalıyoruz iş güç zaman su gibi geçiyor

çiçeğim aplam olsun tekrarlamış olursun sayılan sayılamayan konusu kolay sen akıllı kadınsın yaparsın allah zihin açıklığı versin

oyle olsun troyam :dilcikar:
selam arkardaşlar.............x
troyo........
zepp...........
ngs abla......
dağ çiçeğim
ve adını yazamadığım diğer arkedeşler gününüz güzel geçsin hepinizin.....

ben bugün uykusuzum ayakta uyuyorum bu afacanlar yüzünden onları uyutuyorum tam bende

uyuyayım diyorum hemen firraaaaaaakkkkkkkkk diye başlıyorlar tekrar sil baştan uğraş yani işim zor

2-3 yıl uğraşacağız..canları sağ olsunda tatlı zorluklar......................................

ahh canim :teselli: Allah kolaylik versin
zor ama dedigin gibi tatli zorluklar ....
gerci buyudukce is daha da zorlasiyor kafamçokkarıştıdelikafadulden

herkese iyi geceler.
anlaşılan ben ve zepp ten başka uğrayan olmamış........

öğle değil bak bacım saat 00:43 ben ancak geldim :jeyyar:çocukları uyuttum ortalığı toparladım biraz büyüsünler kaydirigubbakcemileanlarsın ikisi bir olup ortalığını nasıl dağıtıyorlar anlamıyorum hele o küçük varya çok fena dombik gamyoncuiremsuneyse herkese iyi geceler bende gidip pirelerimi bulayımkaydirigubbakcemile3

Günaydın tatlişkolar,:kahve:
kahvaltımı yaptım eşimi işe oğlumu okula gönderdim,daha eşim evden çıkmadan ben pc'nin başındayım..
sabah sabah ne işin var diiii bana:roflol:
şunun şurasında günlük 1 saat pc'başında kalabiliyorum..

zepp kanka nerdesin,, kaydirigubbakcemile5

gulan çocuklarla çok zor heleki birde ikiz olunca kat kat zor,ne uyuturlar nede yemek yedirirler,,Annesi hele biraz büyüsünler anne diye peşinde dolansınlar, sen o zaman gör veletleri,ne yorgunluk kalır ne bişi,,
geçen haftada eltimin gelininin ikiz bebekleri oldu bir kız bir oğlan,aslında büyük oğlununda ikizleri var,,yani ailede bol ikizler oldu..:emir_bebek::emir_bebek:delikafadulden
troya pirelerden naber,,
ben dün çok yorulmuşum hava güzel olunca kursa yürüyerek gidiyorum,dolayısıyle akşam yemeğinden sonra cup yatağa,
troya kursda dün öğrencilerin yarısı gelmedi, yani fire vermeye başladılar. anlaşılan zor geldi,öğretmenimizin hedefi 2 ayda 1000 kelime öğretmek ,bakalım çok sıkı tutuyor..birazda sert biri :mymeka:

herkese mutlu sabahlar valla aplam sen bırakma devam 2 ayda 1000 kelime iyi sende kağıt bantlar varya onlara yaz en çok vakit geçirdiğin bir yere yapıştır birde diğer kursların deneme sınavları oluyorya onlarada gir faydası oluyor kolay gelsin :)

Günaydın tatlişkolar,:kahve:
kahvaltımı yaptım eşimi işe oğlumu okula gönderdim,daha eşim evden çıkmadan ben pc'nin başındayım..
sabah sabah ne işin var diiii bana:roflol:
şunun şurasında günlük 1 saat pc'başında kalabiliyorum..

zepp kanka nerdesin,, kaydirigubbakcemile5

gulan çocuklarla çok zor heleki birde ikiz olunca kat kat zor,ne uyuturlar nede yemek yedirirler,,Annesi hele biraz büyüsünler anne diye peşinde dolansınlar, sen o zaman gör veletleri,ne yorgunluk kalır ne bişi,,
geçen haftada eltimin gelininin ikiz bebekleri oldu bir kız bir oğlan,aslında büyük oğlununda ikizleri var,,yani ailede bol ikizler oldu..:emir_bebek::emir_bebek:delikafadulden
troya pirelerden naber,,
ben dün çok yorulmuşum hava güzel olunca kursa yürüyerek gidiyorum,dolayısıyle akşam yemeğinden sonra cup yatağa,
troya kursda dün öğrencilerin yarısı gelmedi, yani fire vermeye başladılar. anlaşılan zor geldi,öğretmenimizin hedefi 2 ayda 1000 kelime öğretmek ,bakalım çok sıkı tutuyor..birazda sert biri :mymeka:

Biri bana mi seslendi ne : ):eek:
geldim ....
cicegim sabahin korunde ne isin var :mymeka:karga bile b** unu yemeden :roflol::1rolleyes:

herkese mutlu sabahlar valla aplam sen bırakma devam 2 ayda 1000 kelime iyi sende kağıt bantlar varya onlara yaz en çok vakit geçirdiğin bir yere yapıştır birde diğer kursların deneme sınavları oluyorya onlarada gir faydası oluyor kolay gelsin :)

sana da canim a.s.

Tunaydinnnnnnnnnnn...
esim dun nobetciydi ...
Bugun Selim Mert'i ben okula goturdum ...
Emrecik yatiyordu babasiyla birlikte :asigim:

X