(- 155 Merkez -)

zepp,kanka nerdesin beya :1hug:dünde uğramamışın sen böle yapmazdın beya.. Şeniz
aktinya iyi yapmışın, ikide bizim için ataydın göbecikleri.:teytey:
gulan,, bana sorarsan kardeşinin düğününe git derim ,sonra pişman olamaktansa.. en azından düğüne bir iki gün kala git ,çokta sıkıntı olmaz.. ailede sana yardımcı olan vardır nasılsa..:teselli:

zepp nerdesin iyice merak ettim..:uhm: tel'den aradım cevap vermedin şekerim..:1shok:
öğleden sonra yokum kızlar misafirlikteyim.yerimseniben
akşamada misafirlerim gelii,,delikafadulden

zepp,kanka nerdesin beya :1hug:dünde uğramamışın sen böle yapmazdın beya.. Şeniz
aktinya iyi yapmışın, ikide bizim için ataydın göbecikleri.:teytey:
gulan,, bana sorarsan kardeşinin düğününe git derim ,sonra pişman olamaktansa.. en azından düğüne bir iki gün kala git ,çokta sıkıntı olmaz.. ailede sana yardımcı olan vardır nasılsa..:teselli:

zepp nerdesin iyice merak ettim..:uhm: tel'den aradım cevap vermedin şekerim..:1shok:
öğleden sonra yokum kızlar misafirlikteyim.yerimseniben
akşamada misafirlerim gelii,,delikafadulden

:1rolleyes:beni merak edenler olmus:1hug:
cicegim canim SIKKINdi ,depresyondaydim delikafadulden o yuzden birseyler yazmak istemedim ...

demek yine gezmeye gidiyorsun :mymeka:: )
ve aksama misafirin var CADIARZUfisfisfis
hazirliklar tamam o zaman :jeyyar:

Son düzenleme:
kızlar gezmeden döndüm,, :eek:ve akşamki misafirlerim cuma gününe ertelendi ..hihoyyyt
istiyorumki arkadaşlar hep birlikte birarada olalım ,bitanesi olmayınca bizde iptal etmek durumunda kalıyoruz..kaydirigubbakcemile5

zepp ,neden depresyondasın canım benim..:teselli:
üzme tatlı canını ,yaşadığın şehir ,ortam ve bebeklisinde ,kendine istediğin gibi zaman ayıramıyorsun.:nazar:
Neyse haftaya okullar açılıyor en azından selim Mert okula gider biraz daha rahatlarsın..
inan aynı sıkıntıları depresif olayları doğuda iken bende yaşadım,
kafa dengi arkadaş yok,eşinle eskisi gibi baş başa kalamıyorsun,havalarda kapalı nereye gidesin değilmi,,sabret arkadaşım sabrın sonu selamettir..Şeniz
çok kafaya takma olurmu,:teselli:

kızlar gezmeden döndüm,, :eek:ve akşamki misafirlerim cuma gününe ertelendi ..hihoyyyt
istiyorumki arkadaşlar hep birlikte birarada olalım ,bitanesi olmayınca bizde iptal etmek durumunda kalıyoruz..kaydirigubbakcemile5

zepp ,neden depresyondasın canım benim..:teselli:
üzme tatlı canını ,yaşadığın şehir ,ortam ve bebeklisinde ,kendine istediğin gibi zaman ayıramıyorsun.:nazar:
Neyse haftaya okullar açılıyor en azından selim Mert okula gider biraz daha rahatlarsın..
inan aynı sıkıntıları depresif olayları doğuda iken bende yaşadım,
kafa dengi arkadaş yok,eşinle eskisi gibi baş başa kalamıyorsun,havalarda kapalı nereye gidesin değilmi,,sabret arkadaşım sabrın sonu selamettir..Şeniz
çok kafaya takma olurmu,:teselli:

oh hadi yine iyisin :jeyyar:
amma kalabaliktiniz bugun haa ne cok ses geliyordu :)

ahh ahh :nazar:

zepp birazdan enişten gelcek :eek:her an çıkabilirim,,
aşkitomuzu bekletmiyelim demi,,:eek: senin eşinde gelmek üzeredir,,

hemmen açayım tükanı zeppi karşılim.:eek: nasılsa başka gelen giden yok..:1no2:
günaydın şekerlerim.Şeniz
nasılsınız bakem,gününüz bereketli ve huzurlu geçsin..:kahve:

cumamesajah1.jpg

kızlar nerdesiniz,yerimseniben
zepp senden ve benden başka kimseler yok,, :1no2:
az kaldı okullar açıldımı yine eskisi gibi her kes burda olur.:teytey:

c010ke5he5nu2.gif

birazdan spor salonunna gideceğim,
güzel bir ortam var sabah saatine aldığım iyi oldu,hem zamandan kazanıyorum hemde daha dipcik gibi oluyorum.yerimseniben
hocamız bayan ve resmen çılgın biri,
müziği son sen açıyor ,hem söylüyor hemde dans ediyor,:teytey:eleluya fame I gone dans for ever,FAME,I gone dans for ever for ever.:teytey:
zepp buraya geldiğinde sana ortamı göstereceğim, yaz tatilinizin çoğunu buraya ayırın derim..Şeniz

gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnn:sm_cool:

bugun gezmeye gidecegim; beni beklemeyin aksama online olurum :jeyyar:

c010ke5he5nu2.gif

birazdan spor salonunna gideceğim,
güzel bir ortam var sabah saatine aldığım iyi oldu,hem zamandan kazanıyorum hemde daha dipcik gibi oluyorum.yerimseniben
hocamız bayan ve resmen çılgın biri,
müziği son sen açıyor ,hem söylüyor hemde dans ediyor,:teytey:eleluya fame I gone dans for ever,FAME,I gone dans for ever for ever.:teytey:
zepp buraya geldiğinde sana ortamı göstereceğim, yaz tatilinizin çoğunu buraya ayırın derim..Şeniz

ben daha cilginim :sm_cool:: )
takil bana hayatini yasa cicegim :jeyyar:

hihoyyyt bakalim ne programlar yaptin ;gorecegiz :jeyyar:

Günaydın arkadaşlarŞeniz
Çiçeğim ablam ne güzel sabah sabah sporla güne başlamak,zepp iyi gezmeler canımŞeniz

X