(- 155 Merkez -)

Tünaydın arkadaşlarŞeniz
Çiçeğim ablam temizlik robotunu iyi günlerde kullan inşallah,bu arada bende alacağım marka konusunda yardımcı olursan sevinirim,Evet zepp bugün çaya gitti onada iyi eğlenceler diliyorum.

Günaydın arkedeşler,:kahve:
Sabah şerifleriniz hayırlı olsun,Şeniz
Ben yine sessizce fısıl fısıl yazıyorum dün büyük oğlum geldi ,arkadaşınıda getirmiş,
salonda uyiiler,eşimde uyii ufak oğlumun odasındayım.şiiişşşt,:1closedeyes:
gızlaa dün eşim bana aldığı hediye,kargo ile geldi,,:eek:
saat 11,00 gibi arkadaşım çaya gelecek dedi,gele gele geldiki, benim 2 ay önce istediğim temizlik robotu geldi(halı yıkama),:1shok:
çok surpriz olmadı ama neyssss se:dilcikar:,ses çaktırmadım tabi habersiz gibi göründüm,
geldiler tanıtımını yaptılar harbi güzel bişimiş ,güle güle kullanimm,daha iyiside size olsun inş,,Şeniz
bu gün günüm var pazar pazar nerden çıktı demeyin.arkadaşımızın biri hafta içi çalışıyor onun için hafta sonuna aldık.
troya İngilizce güzel gidiyor.dün yine dersim vardı,
sen neler yaptın hangi aşamadasın.
zepp bu gün seninde günün var sahi yaa,sanada iyi eğlenceler kankiii,Şeniz
kızlar güzel bir hafta sonun tatili diliyorum..öpücüklerimi sunuyorum sayın seyirciler alasmaladık:teytey:.tavernacı gibi oldu beya:roflol:

Tünaydın arkadaşlarŞeniz
Çiçeğim ablam temizlik robotunu iyi günlerde kullan inşallah,bu arada bende alacağım marka konusunda yardımcı olursan sevinirim,Evet zepp bugün çaya gitti onada iyi eğlenceler diliyorum.

tsk ederim arkadaslar valla sadece 1 saat durdum :bbo:
cocuklara esim bakiyordu ...
emre deniz durmamis hemen kostum geldim :eek:

çiçeğim aplam robotun hayırlı olsunhihoyyyt robot alana eve bir yardımcı alaymış yine sen yapacan işleri :1shok:bu kadınların sıkıntısı nedir böyle galiba ben depresyona giriyorum herşey bana çok dokunuyor-tatlicadiarzu-senağlama

Cicegim demek robot aldi eniste ...:jeyyar:
hayirli olsun canim a.s.

Günaydın tatlişkolarım..Şeniz
yoğun ve yorucu bir hafta sonundan kurtulmuş bulunmaktayım,
Yinede her günümüze şükür elbette,
az önce çoluk çocuk, cümbür cemaatı yolcu ettim,evi toparladım birazdan sübürge açacağım ,öğleden sonra yokum,üff bugün pazar işide bana kaldı,
neyse sağlık olsun yeterki ,yapcez napalım..yerimseniben
iki günlüğüne oğlum ve arkadaşı geldi ,nedense bu erkekler hiç bir işe bakmıyor sinir şeyler nolcek.. masadan kalkarken tabaklarını bile kaldırmıyorlar,bak sabah sabah yine sinirlendim:eek:klava:.. yooo sakin olmalıyım güne güzel başlamalıyım..hihoyyyt

aktinya,troya,zepp kızlar çok teşekkür ederim,daha iyisi sizede olsun inş,
troya ,yanında temizlikçi almiiiim şekerim:dilcikar:..ben bir yolunu bulur işleri eşime yaptırırım nasılsa,makinamız daha yeniya meraktan bile yapıyor,,:roflol:

Tünaydın arkadaşlarŞeniz

canım makina bu,arkadaşlarımın çoğu kullanıyor ve memnunlar..
daha geniş bilgi için telden arasın konuşuruz.ama sen ara ,ücret bana yazmasın.:roflol:

http://www.kadinlarkulubu.com/tavsiyeleriniz/247272-su-filtreli-suburge-kullanan-arkadaslar-2.html

Tünaydın arkadaşlar,çiçeğim ablam teşekkür ederim Şeniz
tamam ben ararım sana yazmasın:roflol:yerimseniben

Son düzenleme:
resim037tv4.jpg
bana alınan sevgiler günü hediyesi bende paylasmak istedim

Günaydın arkadaşlarŞeniz
zepp alemsin valla,bendemi böyleyim acaba,ama ben genelde yıkatmaya veriyorum halılarımı,koltuk ve döşemeler için bende temizlik robotu alacağım inşallah.

Günaydın arkadaşlarŞeniz
zepp alemsin valla,bendemi böyleyim acaba,ama ben genelde yıkatmaya veriyorum halılarımı,koltuk ve döşemeler için bende temizlik robotu alacağım inşallah.

gunaydin canim :1hug:
cicegim gormemis daha :1rolleyes::roflol:naniknanik

evet aynen bende canim sengözlerimebaksanab : )

selam herkese ne zamandır uğrayamadım kızlar yazılarınızı okudum................

iyi aksamlar kızlar yoksunuz yine herkes ev toplantılarına gidiyor ne zaman baksam ne kadar geziyorsunuz siz:eek: nasıl yetistiriyorsunuz sonra yemek ev cocuklarkafamçokkarıştı:

Gunaydinnnnnnnnnnnnnnnn ...
nerdesiniz kizlar uyanin artik :mymeka:

Günaydın arkadaşlarŞeniz
janet ev işi de yaparız,gezeriz ve kariyerde yaparız biz canım,ne bilelim yetiştiriyoruz işte,ben çok erken kalkarım,bazen 6.30 bazende 7 de kalkıyorum,ev işlerimi yemeğimi halledip gezmeye gidiyorum ben.

Günaydın arkadaşlarŞeniz
janet ev işi de yaparız,gezeriz ve kariyerde yaparız biz canım,ne bilelim yetiştiriyoruz işte,ben çok erken kalkarım,bazen 6.30 bazende 7 de kalkıyorum,ev işlerimi yemeğimi halledip gezmeye gidiyorum ben.

cocukta yaparim kariyerdeeeeeeeeeeee:lepi::1rolleyes:sositososito

X