(- 155 Merkez -)

Günaydın tatlışkolarımŞeniz
akşam misafirlerim vardı geç gittiler ,ama çok eğlendik,:lepi:eek:keyde onları yendim bir güzel:jeyyar:
dün sporda çok yorulmuş olmalıyımki hihoyyytbacak kaslarım çok kötü ağrıyor..

Günaydın tatlışkolarımŞeniz
akşam misafirlerim vardı geç gittiler ,ama çok eğlendik,:lepi:eek:keyde onları yendim bir güzel:jeyyar:
dün sporda çok yorulmuş olmalıyımki hihoyyytbacak kaslarım çok kötü ağrıyor..

ev sahibi kiraciyi yendi haa:jeyyar::roflol:
iyi olmus :1rolleyes::jeyyar:

dun emrecik hic durmadi gezmeden geldikten sonra:bbo: nazar degiyorlar yavruma :çok üzgünüm:

bol bol nas ve felak oku ve görünen bir yerine altın tak süleyman hoca vardı kanal yedide cocuğun görünen bir yerine göz alıcı bir seyler takın ilk bakıslar ona gider o pis bakıslardan sonra cocugunuza nazar daha az değer diye benim kızımda öyleydi yavrum her gezmeden sonra catlardı nerdeyse ben bunları uygulardım rahatlardı

bol bol nas ve felak oku ve görünen bir yerine altın tak süleyman hoca vardı kanal yedide cocuğun görünen bir yerine göz alıcı bir seyler takın ilk bakıslar ona gider o pis bakıslardan sonra cocugunuza nazar daha az değer diye benim kızımda öyleydi yavrum her gezmeden sonra catlardı nerdeyse ben bunları uygulardım rahatlardı

a.s aynen canim geldim okudum nas ve felak surelerini
var masallahi var hemen omuzunda takili altin ...
bak bugun nasil rahat yavrum :nazar:

cicegim kursa da basladin bizi unutttun gayri olmaz ki boyle :mymeka: :dilcikar:

heyo ,günaydın kızlar,hihoyyyt,
ben geldim,iki gün nete giremedim,dün ,İngilizce kursunun ilk günü olduğundan,yerimsenibenpazar günüde ,evde accuk tembellik yaptım mıy mıy gezdim durdum:1closedeyes:

sizler nasılsınız neler yaptınız ben yokken.
zepp değil kursa başlamak ben dünyanın taaaaa öbür ucunada gitsem sizleri bırakmam.
sana bomba haberlerim var,
hatırlıyorsan cumaertesi günü Serik'e gideceğiz demiştim,çok güzel geçti.
Ev sahibi bayanın ailesi dubaide yaşıyormuş,yaşadıkları yerin cd'de slayt gösterilerini izlettiler,
Sen daha iyi bilirsin,Dubaide palmiye şeklinde bir mahalle varmış,sokakları yapraklar şeklinde bildinmi?hah işte orada 17 sokaktamı ne yaşıyorlarmış villa galiba..
senin kulaklarını çınlattım bol bol,Şeniz
kızlar öpüyorum hepinizi mucuk mucuk,Şeniz

Günaydınlarrrra.s.
Nasılsınız hanımlar??
Herkes iyidir inşallah:Saruboceq:

Ahh...çiçek Serik çok güzel bir yer...benim dünürlerinde yazlığı var orda...gitmiştik...deniz,doğa manzara harika idi:eek:

Şeniz kendinize iyi bakın kızlarrr:1hug:

X