(- 155 Merkez -)

gunaydin kizlarv ekenden acayim dedim topigimi :bbo:
selim erkenden kalkti ben kalktim:bbo:
:1shok:sabah ne diyor selim mert duymaliydiniz ;bilgisayari gostererek''Annecigim KK'yi acsana ''dedi yaa :1shok::roflol: oldum gulmekten :roflol:cok fena bu velet yaa:asigim::roflol:

bugun carsiya cikacagiz Selim Mert'le ...
deniz'i esime birakacigijm buyuk oglumla carsi pazar gezecegiz dun sana anlatiyordu yaa cicek teyzesi kaydirigubbakcemile3

bakalim tabii deniz uyursa cikabilecegiz :bbo:

gunaydin kizlarv ekenden acayim dedim topigimi :bbo:
selim erkenden kalkti ben kalktim:bbo:
:1shok:sabah ne diyor selim mert duymaliydiniz ;bilgisayari gostererek''Annecigim KK'yi acsana ''dedi yaa :1shok::roflol: oldum gulmekten :roflol:cok fena bu velet yaa:asigim::roflol:

bugun carsiya cikacagiz Selim Mert'le ...
deniz'i esime birakacigijm buyuk oglumla carsi pazar gezecegiz dun sana anlatiyordu yaa cicek teyzesi kaydirigubbakcemile3

bakalim tabii deniz uyursa cikabilecegiz :bbo:

günaydın arkadaşım..Şeniz
demekki Selim Mert öyle dedi,, ya bu veletler çok fena...
gülermisin ağlarmısın..
Selim Mert kk'yı aç diyor.Benim uşaklarda Anne kalkmazsan kk'nın başından siteyi bombaliicaz diyolar kazen duymasın..
canım iyi gezmeler. ,
Bak Selim Mert'e büyük boy,chips al gelince sorarım..bide kazak al,
iyi gezmeler..bizde eşimle araba bakmaya çıkıcazz..Dr'dan temizmiş.:roflol:

iyi geceler kızlar.................zep senin sesini duymak çok güzeldi
insan tanımadan da sıcaklığı hissediyor. inşallah Antalya'ya geldiğinde buluşur, görüşür, laflarız...seni ve çocuklarını öpüyorum

yeşilim zaten zepp Antalyaya bir gelsin,yeterki o bir gelsin :eek:biz onunla çarpaya bile gideceğiz.. şimdiden hazırlıyorum..:roflol:
zepp çarpa burda çarşamba günleri kurulan meşhur pazarımız tüm antalya sosyetesi ordan giyiniyor.:roflol:

Tüm arkadaşlarıma ayrıca günaydınlar olsun..Şeniz
güzel bir hafta sonu tatili geçirin sevdiklerinizle.
aktinya düğünde göbecikler atıyordur..:roflol:
ezine, yaramas kızlar iyice kayboldunuz yavvv:uhm:

günaydın arkadaşım..Şeniz
demekki Selim Mert öyle dedi,, ya bu veletler çok fena...
gülermisin ağlarmısın..
Selim Mert kk'yı aç diyor.Benim uşaklarda Anne kalkmazsan kk'nın başından siteyi bombaliicaz diyolar kazen duymasın..
canım iyi gezmeler. ,
Bak Selim Mert'e büyük boy,chips al gelince sorarım..bide kazak al,
iyi gezmeler..bizde eşimle araba bakmaya çıkıcazz..Dr'dan temizmiş.:roflol:
:roflol:alacagim kuzuma tabii :asigim:
siz alin bizde alacagiz bir araba yakinda cicegim ayagimizi yerden kessin de mi :asigim::1rolleyes:

yeşilim zaten zepp Antalyaya bir gelsin,yeterki o bir gelsin :eek:biz onunla çarpaya bile gideceğiz.. şimdiden hazırlıyorum..:roflol:
zepp çarpa burda çarşamba günleri kurulan meşhur pazarımız tüm antalya sosyetesi ordan giyiniyor.:roflol:
kaydirigubbakcemile5
Tüm arkadaşlarıma ayrıca günaydınlar olsun..Şeniz
güzel bir hafta sonu tatili geçirin sevdiklerinizle.
aktinya düğünde göbecikler atıyordur..:roflol:
ezine, yaramas kızlar iyice kayboldunuz yavvv:uhm:

:uhm:kayiplardalar :sm_confused:

Emrecik uyandi :asigim:
banyo yaptiracagim simdi kusumu :asigim:
rahatlasin bi yavrum rahatlasin ki rahat uyuyun babasina ariza cikarmasin : )

:roflol:alacagim kuzuma tabii :asigim:
siz alin bizde alacagiz bir araba yakinda cicegim ayagimizi yerden kessin de mi :asigim::1rolleyes:

kaydirigubbakcemile5

:uhm:kayiplardalar :sm_confused:

lojmana gelmişken ya bir ev yada bir araba alalım diyoz.arabamız var ama modeli eski,,gamyoncuiremsu
kızlara ilanmı versek ne yapsak,,:uhm:

Emrecik uyandi :asigim:
banyo yaptiracagim simdi kusumu :asigim:
rahatlasin bi yavrum rahatlasin ki rahat uyuyun babasina ariza cikarmasin : )

canım kolay gelsin.. banyodan sonra Emreciği benim için öp, mis gibi ogggg çekerek..unutma tmm.Selim Mert'e sorarım yoksa..:roflol:

oooo sabah sabah buralar şenlenmiş kaçırmışım sizleri gene neyse bende kaçıyım bari herkese iyi haftasonları

gününüz aydın bu hafta sonunuz da süper geçsin

evet gençken para biriktirin, çar çur etmeyin. bak kocişleriniz ne zor şartlarda çalışıyorlar duyarsam karışmam ona göre:mymeka:

akıllı davranın lütfen olur mu? lojman büyük avantaj biliyorsunuz gençken sıkıntı çekilir ki yaşlılıkta rahat etmek için.....ev de alırsınız araba da inşallah:Saruboceq:

küçüklerin, sizlerin yanaklarınızdan öpüyorumŞeniz

oooo sabah sabah buralar şenlenmiş kaçırmışım sizleri gene neyse bende kaçıyım bari herkese iyi haftasonları
ezine hoş geldin...Şeniznerelerdesin sen kaçak..şakkıdı
gününüz aydın bu hafta sonunuz da süper geçsin

evet gençken para biriktirin, çar çur etmeyin. bak kocişleriniz ne zor şartlarda çalışıyorlar duyarsam karışmam ona göre:mymeka:

akıllı davranın lütfen olur mu? lojman büyük avantaj biliyorsunuz gençken sıkıntı çekilir ki yaşlılıkta rahat etmek için.....ev de alırsınız araba da inşallah:Saruboceq:

küçüklerin, sizlerin yanaklarınızdan öpüyorumŞeniz

Ablacım çok haklısın,eşlerimiz çok zor şartlarda çalışıyorlar,Bizlerde elimizden geldiğince onlara her anlamda destek olmaya çalışıyor,ve sıkıntılarına ortak oluyoruz..Ama eşler olarak bizlerinde istekleri var sıkıntıları var,,Yinede tüm zorluklara rağmen eşlerimizle gurur duyuyor ve onları seviyoruz..:asigim:
bende sizin ellerinizden öpüyorum...Şeniz

Merhabalar hanımlar...
Nasılsınız?Herkes iyidir inşallah:Saruboceq:
Sağlıklı,huzurlu güzel bir hafta sonu olsun herkeseŞeniz

ezine hoş geldin...Şeniznerelerdesin sen kaçak..şakkıdı

Ablacım çok haklısın,eşlerimiz çok zor şartlarda çalışıyorlar,Bizlerde elimizden geldiğince onlara her anlamda destek olmaya çalışıyor,ve sıkıntılarına ortak oluyoruz..Ama eşler olarak bizlerinde istekleri var sıkıntıları var,,Yinede tüm zorluklara rağmen eşlerimizle gurur duyuyor ve onları seviyoruz..:asigim:
bende sizin ellerinizden öpüyorum...Şeniz

buralardayım abla ne yapıyım keyifsizim bugün ya nie bilmiorum
ngs ablam sende hoşgeldin

zepp alışverişten daha dönmedi anlaşılan.. Bingölün altını üstüne getirmiştir..:roflol:

: )
aynen oyle oldu canim ...
Selim Mert'ime ciciler aldim deniz'e unutmadim cok guzel minik hirkalar ,kazaklar vardi dayanamadim O'na da aldim ...
cipste aldim teyzesi : )

iyi akşamlar kızlar..
zepp cicilerinizi güle güle giyin..

yeşilim harikasın ,pariste akşam gezintisi yapıyorum..:teytey:
arada sanki cinayet işleyenlerde var gibi..hatta evin birinde bizim Türklerin düğünü vardı halay neyim çekiyorlardı..:teytey::roflol:

X