(- 155 Merkez -)

ablam süpersin ya:KK70:
zepp kardan adam yapmayı bırakmış anlaşılan kayaga merak sarmış:roflol:

kizlar eminim cicegimi boyle gormediniz:jeyyar: gerci bende ilk kez goruyorum :roflol:

3911.jpg

ablacım aman dikkat et

Deniz'i doktora goturecegim teyzeleri hem kontrol hem de kac gundur burnu tikali oglumun yatamiyor :KK43:
ememiyor :KK43:
birazdab cikarim ...

Dun de selim''in gozune arkadasi parmagini sokmus:kızgın: ;sag gozu kipkirmizi cocugumun :KK43:ogleden sonra da onu goturecek babasi :KK43:
nasil sinirlendim ogretmenine dedim boyle giderse alirim selim 'i okuldan diye ...cunku bu bir degil iki degil Çok üzgünüm çoook...bir tane velet var sinifi dayaktan geciriyorÇok üzgünüm çoook

gordum gordum bir cicek gordum sanki :))lülülülülülü

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Zepp, Dağ Çiçeğim+

Günaydın zepp,sabah sabah ,jet gibi girmişin Maşallah.. hassasiyetini anlıyorum..:teselli: Selim Mert'e geçmiş olsun. haklısın Öğretmen biraz daha dikkat etmeli,,Yumoşum Emre Denizim haştamı olmuş:ecrin_bebek:,yesin teyzesi onu sümüğünü çekemiyormu.. ne tatlıdır şimdi .ama kıyamam yinede..a.s.
resimdeki koca g..... gelince heç biri ben değülüm..:mymeka:
ben dipcik gibi hatunum.. naberrrrrrrrrrrrrrrrr:dilcikar:

Günaydın zepp,sabah sabah ,jet gibi girmişin Maşallah.. hassasiyetini anlıyorum..:teselli: Selim Mert'e geçmiş olsun. haklısın Öğretmen biraz daha dikkat etmeli,,Yumoşum Emre Denizim haştamı olmuş:ecrin_bebek:,yesin teyzesi onu sümüğünü çekemiyormu.. ne tatlıdır şimdi .ama kıyamam yinede..a.s.
resimdeki koca g..... gelince heç biri ben değülüm..:mymeka:
ben dipcik gibi hatunum.. naberrrrrrrrrrrrrrrrr:dilcikar:

sagol teyzesi :1hug:
demek dipcik gibi haa:roflol:

biliyorum biliyorum boyle oldugunu :roflol:vay masallah :roflol:

1636.jpg

memesg6.jpg

zeppin resimlerini yakaladım...doğundan sonra aldığı kiloları vermek için gizli gizli yüzüyormuş..:roflol::roflol:

Bak buda enişten...:roflol::roflol:

adamgf3.jpg

zepp bir ara pc çöktü şimdi yeniden bağlandım..:roflol:

Deniz'i doktora getirdim kizlar ..masallah ogluma :nazar:
burun tikanikligi icin deniz suyu verdi (zaten biliyordum ama doktordan duymak istedim tabii )birde buhar makinesi alacagiz ...

masallahı vardır bingöl lojmanlarının kalorifer yakmasında ondanda tıkanır cocuk ben sürekli petekler üzerine su koyardım özel su kapları vardı bunun icin satılan su bittigi an cocuk öksürmeye baslar dili damagı kururdu yavrumun bence sende koy petek üstüne su ve hepsine koy bence

X