(- 155 Merkez -)

sabahtan beri net baglantim yoktu ...
ancak geldim yerimseniben

Nerdesiniz bee:mymeka:
gelin iki laf edelim ...
Askim bugun nobetci ...
Selim Mert 'le askimi yatirdim kucuk velet daha uyumadi :bbo:
takiyorum istekafamçokkarıştı

nerdesiniz bee!!:mymeka:geliyorum gidiyorum kimse yokbenneyaptımki

Heyo selam ,kızlar nasılsınız...Şeniz
Ben yine İngilizce kursuna yazıldım..
haftanın 3 günü,,,

nerdesiniz bee!!:mymeka:geliyorum gidiyorum kimse yokbenneyaptımki

ben gelsem olurmu zeppim maşallah oglışuna nasıl buyudumu abisinin kopyasıymış tekrar maşallah ben cıkıyorum hemen nede olsa artık polis eşi deilim bensenağlama

ben gelsem olurmu zeppim maşallah oglışuna nasıl buyudumu abisinin kopyasıymış tekrar maşallah ben cıkıyorum hemen nede olsa artık polis eşi deilim bensenağlama

:1shok:gozlerime inanamiyorum kutahya sen buralar ...
hem ne demek polis esi degilim esin asker diye bu yapilir mi ?:mymeka:ne cabuk unuttun bizi :dilcikar:

zepp selam bebek nabersinyerimseniben.. bende iyim takılıyorum işte şimdiden kurs havasına girdim bile.. heyooo..şakkıdı

masallah cicegim sana ne diyeyim beraber gitseydik be kursa :mymeka:ama benim ihtiyacim yok ki neyse ....:):1rolleyes::icecream:

tünaydın arkadaslar
ben bu gün üzgünüm annemgil geldi ve iki gün kalmadan geri gittiler gurbette olupta böyle geldikleri zaman cok seviniyoruzda birde geri gitmeleri olmasa insan onları görünce ne kadar özledigini anlıyor ah keske hic ayrılmasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…