erkenmi,a.s. bende geç kaldığımı düşünmüştüm. bu gün biraz geç kalktım canım tembellik yapmak istedi,,şakkıdı,az önce pazardan geldim sporumuda yaptım,galiba biraz fazla zorlamışımki kolum ağrıyorrhihoyyytcicegim bugun erkencisin :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
Herkese Günaydınlarrrrr!!!!!!
Sağlıklı,huzurlu bir hafta olsun inşallah:Saruboceq:
Dün gece feci bir deprem yaşadık....her taraf sallandı...çatır çatır evin her yerinden sesler...tamam dedim denize gömülüyoruz...neyseki kısa sürdü...ege de olup da hissedenlere geçmiş olsun...allahım herkesi korusun:Saruboceq:çok kötü bir geceydi..
Şeniz
erkenmi,a.s. bende geç kaldığımı düşünmüştüm. bu gün biraz geç kalktım canım tembellik yapmak istedi,,şakkıdı,az önce pazardan geldim sporumuda yaptım,galiba biraz fazla zorlamışımki kolum ağrıyorrhihoyyyt
ngs,çok geçmiş olsun bende az evvel haberlerden dinledim,Deprem çok kötü birşey Rabbim herkesi korusun...:Saruboceq:
Canım saol.....Allah bir daha yaşatmasın...:Saruboceq:
Bizde bir zarar yok...komşunun balkon duvarlarında çatlaklar var...
utu yaptim askimi bekliyorum dun gece 04:00 de geldi
Günaydın arkadaşlar,
Dün kendimi çok hırpalamışım kollarım kalkmıyor,hihoyyyt(zepp duymasın)hamlamışım resmen.
Birazdan kahve içmeye arkadaşım gelecek,kızlar sizde buyurmazmısınız
Günaydın şekerlerr..
Arkadaşlar bende yeni yılınızı kutluyor,sevdiklerinizle güzel günlere diyorum ,
zepp hediyeni merak ettik doğrusu ,
bizde hediye neyim yok.
kocışkom bana başka sürprizler yapa:dilcikar:r,yarın paylaşırım sizlerle..yerimseniben