(- 155 Merkez -)

:roflol:sen yapamadin diye benim kurabiyelerime bahane bulma hemen :mymeka::roflol:

ohhhhhhhhhihoyyyt

zepp hadi saç başa girelim.. reyting yapalım belkim kızlar gelir ha ne dersin....

benim böreğim senin kuru kurabiyelerine 10 basar..:dilcikar:

arkidisim bak ust mesaja senin yerine yaptim ben boregi kaydirigubbakcemile3iste yardim :1rolleyes::roflol:

allam şimdi essahdan saç başa gircezzzzz:mymeka:. yaa ben essah yardımdan bahsediyorum....valla olmuyor.. eskiden ne resimlerim vardı be pehhşakkıdı

valla saç başa girmek iyi fikirmiş bak altda bitane misafirimiz var.. huuuu misafirr buyurmazmısın...laelaelaelaelae

ImageShack - Image Hosting :: brek1vi3.jpg
ancak bu kadar becere bildim .canım ben şimdi çıkıyorum.. Şeniz:a015:

:mymeka: nerdesin kiz sen :dilcikar:

burdayım zepim eşim evde bu aralar bana pek fırsat kalmıoki
anca okuyup çıkmak zorunda kalıorum valla
siz kaynatmışsınız bugün oh oh çaylar kurabiyeler ıspanaklı börekler bende isterem yaa

burdayım zepim eşim evde bu aralar bana pek fırsat kalmıoki
anca okuyup çıkmak zorunda kalıorum valla
siz kaynatmışsınız bugün oh oh çaylar kurabiyeler ıspanaklı börekler bende isterem yaa

:) oooo kumrular basbasa haa :jeyyar:
istedigin pasta borek olsun canim :içelim:

:a015:ya ablalarım benım sozlumun sarkı bıngole cıkacakmış buyuk ıhtımalle..butun moralım gıttı orda gorev yapanınız varmı offf :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

:a015:ya ablalarım benım sozlumun sarkı bıngole cıkacakmış buyuk ıhtımalle..butun moralım gıttı orda gorev yapanınız varmı offf :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hiç moralini bozma.elbette şark görevini yapacak ,bunu bekarken yani evlenmeden önce yaparsa iyi olur..

buyuk ıhtımalle beraber gıdıcez:çok üzgünüm::çok üzgünüm: 3 -4 sene kalırız felan dedı ben ankarada yasıyorum cok cekınıyorum yaa :a015:

buyuk ıhtımalle beraber gıdıcez:çok üzgünüm::çok üzgünüm: 3 -4 sene kalırız felan dedı ben ankarada yasıyorum cok cekınıyorum yaa :a015:

dicerr.zepp arkadaşımız bingölde yaşıyor.. kafana takılan soruları ona sora bilirsin..hakkınızda hayırlısı olsun.. memleketimizin her yeri mutlaka güzel,elbetteki zor şartlar altında Kahraman Polislerimiz görevlerini yapıyorlar.Allaha emanetleri..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…