Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar,hani kimseler yok...nerdesinizzzzzzzzz:uhm:a.s.
Burdayim seker :jeyyar:
naber ?
bu arada Emre 'nin emzigi pembe degelllll:mymeka::dilcikar: kirmizi ;sari- kirmizi ...taa dubai'den getirdim teyzesi :))
gerci oglusumda bana dubai hatirasi :asigim:ahh ahh !!kendi kendime yarami destim kaydirigubbakcemile3senağlama
hııı oldu gözlerim dolduşakkıdı..bas baya pembe ,ama zincirindeki renkler sarı kırmızı olabilir..:dilcikar:uyuyormu Emre Deniz. nerde sesi çıkmıyor...:ecrin_bebek:
Nerde bu millet yaaa...
kis gelir millet toplanir dedik oda yok !!:mymeka:
evet kızlar nerdesiniz....arada bir uğrayanlar var yorum yapmadan kaçıyorlar.. altdan ismini görüyoruz..o kendini biliyorrrrrr...
zepp,telefon açıp toplasakmı kızları....
yada dur ben burdan seslenim.
aktinya,ngs,troya,ezine,melissa,yaramas,unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar.kendilerini unutturuyorlar..
:1rolleyes::roflol: O kendini biliyor ...
ay demek ki hala bizden vazgecememis icten ice :roflol:neyseeeeeeee...sositososito
cicegim bunlarin gelecegi yok dur ben bir cay koyayim icelim karsilikli :içelim:
tamam yap valla bende ıspanak böreği yapmıştım.. bi güzel yiyelimmm ohhhh.cokacimcoook
ee öyle resimden çayı oturtması kolay..ben şimdi ıspanak böreği resmini nerden bulacamm. :mymeka:
zepp bak şu gördüğün 2 tane çarpı işareti varya aslında orda böreğin resmi var..ama kör olasıca açılmiiiiiklava:
:roflol:bulacaksin baska caresi yok :mymeka::1rolleyes:
yok anacım yokkk olmuyorrkafamçokkarıştı. en iyisi börekleri ben tek başıma yiyeğim...
senin kurabiyelerde nefis.. ama accuk kuru gibi..çaya batırıpta yiyelim....:roflol:
yuhaaaaaaa:roflol:
beceremedim demiyorsun da :1rolleyes::roflol:
dur ben senin yerine yapayim bari ;elime mi yapisacak kaydirigubbakcemile3:1closedeyes:
nasil olmus ama :jeyyar::)))
sen nasıl mod'sun emir verecene yardım etsene arkidişine...:jeyyar: