(- 155 Merkez -)

hayırlı cumalar herkese
şehitlerimize allahtan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum
çiçeğim aplam canını sıkma insanlarada olduğundan fazla değer verme senin arkadaşlığına dostluğuna gelmiyorsa bir laf varda burdan söylemiyeyim lojman ortamı zordur biz 1 kere oturduk ama süperdi hele ramazanlar canını sıkma sen halledersin onları baktın canını sıkıyor karşı komşunmuş direk eve yollarsın nasıl fikir hehe

kızlar misafirlerimi yakışır bir şekilde ağırladım çok memnun kaldıklarını söylediler, onların memnun olmaları beni dahada memnun etti,korktuğum başıma gelmedi özellikle karşı komşum beni şaşırttı ..ilk geldiğim zamanlarda beni çok üzmüştü neyse biz önümüzdeki maçlara bakalım:roflol::lepi:

cok sevindim canım gecmis olsun insallah güzel günler seni bekliyor yalnız bizi unutma komsulara dalıp

Günaydınlar,mutlu huzurlu bir hafta sonu diliyorum.
Buraya yılın ilk karı yağmış bulunuyor arkadaşlar,ama henüz kar tutmadı,dışarısı çooook soğuk,kış kendini hissettirmeye başladı.
çiçeğim ablam senin adına sevindim,birde şöyle bir söz varya,nefretten aşk doğarmış,yani anlaşamadığın bir insan sonradan dostun olabiliyorŞeniz

nerdesiniz bacular zeppim hastaneden çıkmadınmı bacım hadi artık

iyi akşamlar kızlarr,yoğun bir hafta sonunun ardından burdayım,,,
güzel bir hafta sonu geçirdim.:lepi:
dün eşimle birlikte büyük oğlumun yanına gittik,yurtdan çıkıp ev tutmak istiyor arkadaşları ile birlikte.evi tuttuk bakalım sobalı ve eşyalı.gamyoncuiremsu
burda havalar güzel ama ilçe biraz soğuk gibi,aklım oğlumda kaldı ne yapar ne eder,kızlar desteğinize ihtiyacım var ,ne dersiniz alışırmı bekar ev ortamına,benim oğlum azıcık beceriksizdir ablaları..aslında bi bakımada iyi oldu alışır bu vesile ile...yerimseniben

janet,sizleri hiç bırakırmıyım,aktinya ne diyorsunnnn yeni bir aşkmı komşularla ha:roflol:troya yarın ararım zeppi şimdiye kadar çıkmış olmalıa.s.
.....................................

naniknanikzepp eve gelmiş nerden mi biliyom ordan işte yani:ecrin_bebek::emir_bebek:

Günaydınlar arkadaşlarŞeniz
Bende mutlu sağlıklı ve huzur dolu bir hafta geçirmenizi dilerimŞeniz

Selam arkadaşlar,,az önce zepp'le görüştüm gayet iyi olduklarını süledii bizleri çokk özlemiş,ilk fırsatta yanımızda olucakmış,(biraz zor bundan sonra):roflol:hepinize selamı var..a.s.

sevgi.jpg

Günaydınlar arkadaşlarŞeniz
bakıyorumda millet temizliğe başlamış galiba herkes bir uğrayıp kaçıyor,bende dahil,bende gidiyorum birazdan kızım okuldan gelicek.

iyi günler kızlar bende temizlikten fırsat bulupta giremedim bu gün bende kacıyorum öpüldünüz

iyi geceler hanımlarr nasılsınız bakalım bayram iznine giden yok muu
ev işi bitmiokii
cocuklardan pek net direimiyorum yaa

Günaydın şekerler,dün temizliği kısmen bitirdim sayılır.lojman bit gibi olunca temizlikde hemen bitiyor,:roflol:kızlar sizlerede kolay gelsin,yaramas ben burdayım canım kış günü nereye gidelim.. sen gidiyormusun memlekete veya tatile,
ngs nerdesin kızlar haberiniz varmı ngs'dena.s.

günaydın arkideşler bende temizliğimi bitirdim ama çok gelen giden oluyorya bana keşkekler baklavalar sarmalar hepsi hazır dermişimnaniknanik:lepi:

günaydın arkideşler bende temizliğimi bitirdim ama çok gelen giden oluyorya bana keşkekler baklavalar sarmalar hepsi hazır dermişimnaniknanik:lepi:

troya,Bayramlar yalnız geçmiyor değilmi,eş dost akraba olmadan tadımı olur,sen üzülme az kaldı inş bidaki bayrama sevdiklerinle beraber olursun..Şeniz

X