Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
janet,ben artık sürekli evdeyim istediğiniz saatde buyrun,hatta birazdan yaprak sarma yapacağım gel beraber saralım iki elden:roflol:memnuniyetle canım ama milleti caya davet edipte evde olmamak aaaaaaa cok ayıp :tomato:bari saat yazsaydında böyle topikte tek basımıza kalmasaydıksenağlama
Merhabalar arkadaşlarŞeniz
bugün yine gezmem vardı,şimdi yemeğimide hallettim ve eşimi bekliyorum,Çiçeğim ablam sanada gelmeyi çok isterdim.
bak ben sardım bile
dört cesit yeterli bence ama
ğec oldu temiz olsun diyorsan eline ayağına dolasanda yoksa yap güzel olur
kolay gelsin yarın cok isin var
iki hafta öncede bana hosgeldine geldiler cok sinir bozucu hic birini tanımıyorum hepsi ayrı alemde herkesin ortak noktaları var ve ben sadece hizmet ettim ama yavas yavas bende gidiyorum artık tanısma zamanı insallah iyi insanlarla karsılasırsın canım
Kızlar yarın komşularım bana çaya ve hoş geldiğine gelecekler,,ancak fırsatını buldum lojmana taşınalı kısmet olmadı çağırmak,
sizlere sorum yarın çayın yanında neler yapmalıyım.
benim düşüncem :börek,yaprak sarma,revani ve kurabiye,puaçada yapsammı kararsızım tek başına börek azmı olur,,CADIARZU
eee...yine baktim yoksunuz :mymeka:
ameliyata ramak kala yazayim dedim ...yarin sabah 07:30 da hastanede hazir ve nazir olacagiz :)
spinal anestezi olacagim ,bebisimi gorecegim :asigim:
artik ne zaman yazarim bilemiyorum kizlar ,hepinizi opuyorum a.s.