(- 155 Merkez -)

Herkese Günaydınnnnnhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Sağlıklı,huzurlu,güzel bir hafta sonu dilerimmmm:CüvCüv:
Şeniz Şeniz Şeniz

tunaydın güzeller,güzel bir pazar olsun herkese,
zepp misafirlerin gelmiştir büyük ihtimalle,
kolay gelsin troyanında dediği bigi sakın doğumdan sonra kalkarım deme,bol bol dinlen yoksa ileride sıkıntısını sen çekersin ablalarını dinle derim..

troya az kalmış canım 5 ay,bizim kaderimizde var durmadan taşın,taşın,güzel yanlarıda var gezmek görmek gibi,,

güzel hafta sonu tatili geçirin Şeniz

ay hava çok soğuk ya dondim :bbo:nerde herkesler bakem hepinizin kaynanasımı geldi yoksam:jeyyar:

naber kizlar ?
bi' bakayim dedim size :jeyyar: ama kimse yok ,nerdesiniz ?:mymeka:
kiz troya :mymeka:seni de gorurum :)))

Günaydınnnn......
Sağlıklı,huzurlu,mutlu,güzel bir hafta olsun....
Şeniz Şeniz Şeniz

günaydın kızlar virüs saldırısından korktunuz gelmedinizmi yoksa ngs 2007 sanada iyi hafta sonu zeep son bir gün sanki ben dogum yapacak gibi hisediyorum hayırlısıyla kurtulursun insallahkaydirigubbakcemile5kendinize iyi bakın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Tünaydın arkadaşlarŞeniz
Temizlik yapmıyorum,gezmelerim var bayrama kadar onları bitirmeye çalışıyorum,günler kısa olduğu için,bilgisayarın başına oturunca kalkamıyorum,birde benim büyük kızım 1'e gidiyorya onunla vakit geçirmeye çalışıyorum,yani ona ders çalıştırıyorum.bu arada tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım,başta babamınŞeniz

Tünaydın arkadaşlarŞeniz
Temizlik yapmıyorum,gezmelerim var bayrama kadar onları bitirmeye çalışıyorum,günler kısa olduğu için,bilgisayarın başına oturunca kalkamıyorum,birde benim büyük kızım 1'e gidiyorya onunla vakit geçirmeye çalışıyorum,yani ona ders çalıştırıyorum.bu arada tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım,başta babamınŞeniz

Bravo sana aktinyacım...hem gezmeler,hem kıznın dersleri:nazar:ee tabii internetin başına geçmeye vakit mi kalır:roflol:bu sene 1.nci sınıf olduğunuza göre,zamanın çoğunu ona ayırıyosundur...emeklerinizin karşılığını karne gelince alacaksın,kızın ile berabera.sbaşarılar dilerim...Şeniz
Bende senin nezdinde bütün meslektaşlarımın,bu özel gününü kutlarım...a.s.

iyi akşamlar,bu gün temizlik yaptım,çarşambaya misafirim var,,
yarında yokum okulda oğlumun toplantısı var,,
zepp, son gün yarın hayırlısı ile doğumun gerçekleşiyor inş.darısı tümmm bebek isteyen bekleyen kardeşlerimizide olsun,,Şeniz

zeppcim allah yardımcın olsun sağlık sıhhatle bebeğini kucağına alırsın inşallah canım

eee...yine baktim yoksunuz :mymeka:
ameliyata ramak kala yazayim dedim ...yarin sabah 07:30 da hastanede hazir ve nazir olacagiz :)
spinal anestezi olacagim ,bebisimi gorecegim :asigim:

artik ne zaman yazarim bilemiyorum kizlar ,hepinizi opuyorum a.s.

ameliyata ramak kala yazayim dedim ...yarin sabah 07:30 da hastanede hazir ve nazir olacagiz :)

zeppim şu saatlerde ameliyatta olmalı ,dualarım seninle arkadaşım inş iyi haberlerini bekliyoruzzsenağlamasenağlama

http://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...er/230808-zeppiyi-haberlerini-bekliyoruz.html

Son düzenleme:
Günaydın güzellerim,,,yuvanızdan huzur ve sağlık hiç eksilmesin..Şeniz
birazdan okula gideceğim veli toplantısı,sonrada yarınki misafirlerim için alış veriş bu gün yokum ,şansıma hava çok güzel ,,

Günaydın arkadaşlar,çiçeğim ablam kolay gelsin,açtığın konu için sağol,
Sanırım Emre deniz bey dünyaya teşrif etmiştir,hayırlar,bereketler getirir inşallahŞeniz

slmlar hanımlar
zepp canım emre denizi almışsındır inş. sag salim kucagına
güzel haberlerini bekliyoruz canım benim

zeppim emremiz hoş geldi diyorum Allah analı babalı büyütsün inşallah canım benim

zeppciğim allah yardımcın olsunhihoyyyt
sağlıcakla kucağına alırsın inş.
bende gördüm bebeklerimi doğar doğmaz çok güzel bir duygu canım...........

bebeğimin biriyle adaş olacak yanı oğluşun emre...........:emir_bebek::ecrin_bebek:

iyi akşamlar arkadaşlar,bu gün yine çok yoruldum,:1closedeyes:yarında yorulmaya devam,ama tatlı yorgunluk,bir maniniz yoksa yarın bana çaya buyurmazmısınız..:kahve:

memnuniyetle canım ama milleti caya davet edipte evde olmamak aaaaaaa cok ayıp :tomato:bari saat yazsaydında böyle topikte tek basımıza kalmasaydıksenağlama

X