(- 155 Merkez -)

kurbanbayram7oc.jpg

Arefeniz mubarek olsun arkadaşlarŞeniz
Benim kızlar kabakulak oldukları için memekete gidemedim,temizliğimi bitirmeye çalışıyorum,bir bakayım dedim sizlere.Şimdiden iyi bayramlar.Çiçeğim ablam ve nergis ablam geçmişler olsun.

dilek10025.jpg

sizlerin ve ailenizin kurban bayramlarını kutlarım.sevgiyle kalın.

2003_02_05.gif

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun!

Kizlar mrb :jeyyar:
hepinizin bayrami mubarek olsun ...
Bayramdan sonra aranizdayim bomba gibi :) :jeyyar:

zepp hoşgeldin canım
bayramını kutluyorum doğum gerçeekleştimi hikayeni bekliyoruz fotolarla beraber.merak ettim........
umurım iyisindir............

hepinizin bayramı mübarek olsun
burda birşey yok ama neyse allahım yinede şükür öptüm sizi

Nerdesiniz bee?:mymeka:
cocuklari uyuttum geldim yoksunuz !!:mymeka:

herkese ii bayramlar şekerler hasta olanlara çok geçmişler olsun zeepcimede tekrar hayırlı olsun dileklerimle aa bu arada yaramascım sanada geçmiş olsun kız hastaymış umarım önemli bişeyi yoktur gulancım maşallah büyütmüşsün prenslerini çok tatlılar benim kusuruma bakmayın anca vakit buldukça gelmeye çalışıyorum işte tekrardan herkese ii bayramlar ve öpücükler.

X