(- 155 Merkez -)

denizin prensesi ogluşuna maşşalah ömür çok sevdigim bi isim
zepcim emre deniz de çok güzel
selim mert,emre deniz ikii isimden gidiosunuz

denizin prensesi ogluşuna maşşalah ömür çok sevdigim bi isim
zepcim emre deniz de çok güzel
selim mert,emre deniz ikii isimden gidiosunuz

tskler teyzesi :) evet iki isimli olsun istedik Selim Mert'im gibi :asigim:sonra problem cikmasin kardesler arasinda kaydirigubbakcemile3

Günaydınlar arkadaşlarŞeniz
troya dükkanı açmışsın misler gibi olmuş ellerine sağlık,zepp isim çok güzel canım,ismiyle yaşasın inşallahŞeniz

İyi akşamlar arkadaşlarrrr.
bu gün evdeyim çünkü eşim dün akşam işden eve dönerken ekip otosu ile ufak bir kaza geçirdi,geceyi neredeyse acilde geçirdik ,ben haberi yolda öğrendim hemen hastaneye koştum.zincirleme kaza olmuş ,ambulans gelmiş eşime boyunluk felan takmışlar onu o halde görünce çok korktum senağlamaRabbim onu bize bağışladı şükürler olsun .şimdi evimizdeyiz .sadece burnunda ve alnında ufak hasar var bunada şükür diyorum arkadaşlarnda bir şey yok sadece eşim hafif yaralanmış...
canlarım sizler nasılsınız hepinizi çokkk özlüyorum....
hepinizi çok çok öpüyorum..Şeniz

slm iyi akşamlar kızlar ne olmuş böyle 155e ikinci sayfaya düşmüşşşşşşşşşş:1shok:

canım çok geçmiş olsun:teselli: allah korumuş:nazar: allah onları başımızdan eksik etmesin

Selim Mert 3,5 yasinda canim gamyoncuiremsu

Emre Deniz olacak hayirlisiyla insalah :asigim:nasil ?

Maşallah,zeppcim yeğenimizin ismi hayırlı uğurlu olsun.adı ile yaşasın..
ee doğumada bişicikler kalmamış..Rabbim yar ve yardımcın olsun...

sızın eslerınızde zaman zaman bunalımdayım dıomu yaa bnm erkek arkadasım bunlımdayım dıo 12 24 calışıor bana alışman gerek her zmn yanında olamıycam dıo off:a015:

canım ablam çok geçmiş olsun allah şifa versin enişteye iyi bak

dicerr canım 8 senelik evliyim eşim 8 senedir 12-24 çalışıyor meslektaşız öyle zamanlar oldu ki ben uykudan kalkıp işe gittim o uyumaya geldi zor yanları var ama mesleğimi hiç birşeye değişmem

Hayırlı Cumalar herkese...
Sağlıklı,huzurlu bir gün dilerim...

Çiçek,geçmiş olsun canım...Allah sağlık,afiyet versin:Saruboceq:
Zepcim,Yaradanım sanada kolay doğum nasip etsin,sağlıkla kucağına alırsın inşallah:Saruboceq:
Troya,kuzucuklar nasıl ablam?:1hug:
Herkese Sevgilerrrrrrr:1hug:

Tünaydınlar arkadaşlar,
çiçeğim ablam çok geçmiş olsun,eniştemize sağlık ve afiyet dilerim,sanada işlerinde kolaylıklarŞeniz

X