opuyorumnanaktanslm janetcim naber nasılsına.s.a.s.a.s.
hani nerelerdesin birde bana kacak diyonof of gene efkarlandım iste
selam canlar.. bune ya erkeşler yakmış cigara,, noluyoruz yaaaaaaaa,
kızlar misafirlerim gööörümcemin kızı ve damadı geldi.. 2 gün kaldılar bu sabah gittiler..
bende bu sebepten aranızda ulamadimmm..
ergün gezdik beya..:roflol:
kankam,janet,çerkezim toprağım,melikem. siz nasılsınız kızlar..
melikecim Malatyadaki lojman ne zaman çıkar bilemem,biz 2 yıl dışarda oturduk,inş sizede çıkar,olmazsa gittiğinizde yazılın..opuyorumnanaktan
ooooooo...kankam gelmis : )
hosgeldin beya : )))Şeniz
senden deiyi rehber olur yani kanka
iyi gezmislerdir eminim
biz bu ay sonu izine ayrilacagiz soylemistim sanirim
deniz ,kum ,gunes :smiley-cool: alis veris yaptim bugun biraz ama hala bikini yada mayo alamadim :1closedeyes:
askim diyor bikini giydirmem sana diye
ben diyorum mayo giymem ne oyle 40 yasinda karilar gibi
tankini bulamadim :çok üzgünüm: en idali oydu onceki de takiniydi yaa
degistireyim diyorum
zayifladim :smiley-cool:
bugun aldiklarimi gorunce zaten dedi ''sen bunlari mi giyecen:1shok: ''diye : ))))
ayrica askim bana supriz bir dogum gunu hazirlamis :1shok: haftasonu yokum artik nereyi ayarladi bilmiyorum ama evde kalmayacagiz dedi :1shok::asigim:ayrintilari anlatirim sonra ...
hava cok guzel millet kabak cicegi gibi acildi akannehir
o kadar ulke gordum bunlar kadar g.t bas acan gormedim kanka ;Allah muhafaza :Saruboceq:
neyse ozletme kendini pek uzun yazdim : )face se oyle bi bakmis cikmissin :mymeka:
gel goruselim ;kaynatalim :jeyyar:Şeniz
vay vay vayyyyyy,senin pikinini sevem Anammmmmm,,
enişteme alkışşş,
sabırsızlıkla bekliyorum.. nereye gideceksiniz acep,,
sana dolu dolu güzel bir doğum günü tatili ve sürprizi diliyorum..yakışır benim kankama...şakkıdı
heyyyyyyyyyyyt nerdesiniz be...:mymeka:
adamı asan ben kesende ben,varrrrmı bana yan bakan,,,
ay nolii bana böle,,,delikafadulden
uykusuzum :bbo:
Kankamm,canımm.Doğum günün Kutlu Olsun,,,
Sevdiklerinle nice senelere..iyiki seni tanımışım.. iyiki kk var.. kk'ya çok teşekkür ediyorum,seni bana kazandırdığı için....
opuyorumnanaktan
selam canlar.. bune ya erkeşler yakmış cigara,, noluyoruz yaaaaaaaa,
kızlar misafirlerim gööörümcemin kızı ve damadı geldi.. 2 gün kaldılar bu sabah gittiler..
bende bu sebepten aranızda ulamadimmm..
ergün gezdik beya..:roflol:
kankam,janet,çerkezim toprağım,melikem. siz nasılsınız kızlar..
melikecim Malatyadaki lojman ne zaman çıkar bilemem,biz 2 yıl dışarda oturduk,inş sizede çıkar,olmazsa gittiğinizde yazılın..opuyorumnanaktan
slm şekerler naber nasılsınız bizde geldik izinden bakalım artık tasınma telaşı varrr allahım kolaylık versin inşallah...:Saruboceq: -tatlicadiarzu-
zepcimmm dogum günün galiba canım bugün o yüzden DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN...a.s.a.s.a.s.
NİCE MUTLU SENELERE EŞİNLE VE KUZUSLARINLA BİR ÖMÜR BOYU İNŞALLAH BİTANEM....:Saruboceq: olumunekankayizsmile :ecrin_bebek:
İYİKİ DOGDUN VE İYİKİ VARSIN TATLIŞIMMMolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan