mrb zeppcimmm ve diger sekerlerrrr ben geldimmma.s.a.s.a.s.
naber nasılsnız guzularrrr bizimde tayinimiz çıktı malatyaya yolcuyuz tasınma telaşı sardı bakalım toparlıcaz arkadaslarla sizlerden giden gelen var mı suanda izindeyiz raporluyuz adanama gidicem cuma 10 de orda kalıcam inşalalhhhopuyorumnanaktan sositososito
hosgeldin canim
tekrar hayirli olsun
kolayliklar diliyorum zor yaa toplanmak :bbo: offf
simdiden iyi tatiller diliyorum tadini cikar gel
Şeniz
selam canım asıl gezme bundan sonra 15 haziranda izine ayrılıyoruz mersin konya antalya ardından ısparta ve sakarya adapazarına dünürlerin yanına asıl o zaman gezeceğiz bu ön hazırlıkdı yani
tayinleri cıkan arkadaslar hepinizide hayırlı olsun insallah iyi insanlarla karsılasırsınız
bingölde bizde yaptık merkez güzel insallah merkeze cıkar bakın zepp bile iyi demeye başlamış bile bingöle seveceksin demistim sana demi
özledin demi itiraf et hadi :)))))
çok tesekkürler guzummmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz
evet yaa gidicektik hemende arabamızı sattık onun devrini vericek şimdi eşim bide rapor olunca canım artık 10 gün bitince tekrar diger 10.cu gün için tekrar kagıt veriyosun emniyete yeni cıkmış bu kural galiba çok soal sekarparemmm malatya nasıldr acaba lojman felan olayı nasıl bilgin var mı tatlışımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
malatya güzel canım ama her ilde oldugu gibi hemen lojman vermezler arkadasım oturmustu lojmanda cok memnundu ozaman insallah sende memnun kalırsın bir cok ildende güzel malatya
Malatya guzel
ama lojman durumu nedir bilgim yok canim
basvurursunuz cikar buyuk ihtimalle hemen cikmasa da olsun
biraz disarida oturur gecersiniz
senda bana ennn güzel hediyesin ne yalan sölimm.Şeniz kankam kolay gelsin
aslinda ben de hic dusunmemistim
askimla konusuruz bizde boyle zaman zaman : )
seviyorum seni canim KK'nin en guzel hediyesisin
dimek tirsiyordun : ))):1ninca:amaninn
disaridan bakanlar tanismadan evvel cok havali gorundugumu soylerler sempatiksalakcinni : ))
oyle degilim de mi ?:jeyyar:
ama dimek birsey bilmiyorum hih :mymeka::dilcikar:
ooooooo taa ben burdan takip ediyorum
millet soka girmis :bbo:
yazik yaa
ama Sen yapmayacaksin O yapmayacak kim yapacak bu sark gorevini ;herkes sikayetci tayin yerinden :1closedeyes:
tabi istisnalar var
basarili bir poliside taaaaaaaaaa bilmem nereye (bilen biliyor ) gondermenin manasi nedir ? (askimi kastediyorum :asigim:)
neyse yapacak birsey yok
donus yerimiz belli ama ne kadar gecikirsek o kadar iyi sanirim yada bilmiyorum kanka yaaa:bbo::uhm:
iyi akşamlar fıstıklar,,
melike_ecesu..ben daha önce Malatya'da 6 yıl kaldım.. çok güzel bir şehir..4 yılda,lojmanda yaşadım..süper ötesi.. orada hiç sıkılmazsın.. sakın evde oturma gez dolaş hemen alışırsın.. şimdi git deseler giderim...
hayırlı olsun güle güle gidin,,,:teselli:
senda bana ennn güzel hediyesin ne yalan sölimm.
şımarma taammmıııı,,:jeyyar:
yok be ne havalısı,ben senden daha havalıyım ama bir türlü görmiilerki:dilcikar:
yaniiikaydirigubbakcemile5
vayyy sende torpillisin ha kanka :jeyyar:
:kedi:Şeniz
yes sürlaelaelaelaelae
kanka git yat yaslilar bu saate kadar oturur mu ?lülülülülülü:roflol:
iyi akşamlar fıstıklar,,
melike_ecesu..ben daha önce Malatya'da 6 yıl kaldım.. çok güzel bir şehir..4 yılda,lojmanda yaşadım..süper ötesi.. orada hiç sıkılmazsın.. sakın evde oturma gez dolaş hemen alışırsın.. şimdi git deseler giderim...
hayırlı olsun güle güle gidin,,,:teselli: