(- 155 Merkez -)

sabah sabah cok konustum: )
Gunaydinnnnnnnnnnnnnn a.s.
islerim var

Bizim bu topigide surekli takip edenler var ;gizli gizli şakkıdı yazik yaaa:icecream:

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Zepp

mrb zeppcimmm ve diger sekerlerrrr ben geldimmma.s.a.s.a.s.
naber nasılsnız guzularrrr bizimde tayinimiz çıktı malatyaya yolcuyuz tasınma telaşı sardı bakalım toparlıcaz arkadaslarla sizlerden giden gelen var mı suanda izindeyiz raporluyuz adanama gidicem cuma 10 de orda kalıcam inşalalhhhopuyorumnanaktan sositososito

hosgeldin canim
tekrar hayirli olsun
kolayliklar diliyorum zor yaa toplanmak :bbo: offf
simdiden iyi tatiller diliyorum tadini cikar gel
Şeniz

hosgeldin canim
tekrar hayirli olsun
kolayliklar diliyorum zor yaa toplanmak :bbo: offf
simdiden iyi tatiller diliyorum tadini cikar gel
Şeniz

çok tesekkürler guzummmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz
evet yaa gidicektik hemende arabamızı sattık onun devrini vericek şimdi eşim bide rapor olunca canım artık 10 gün bitince tekrar diger 10.cu gün için tekrar kagıt veriyosun emniyete yeni cıkmış bu kural galiba çok soal sekarparemmm malatya nasıldr acaba lojman felan olayı nasıl bilgin var mı tatlışımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selam canım asıl gezme bundan sonra 15 haziranda izine ayrılıyoruz mersin konya antalya ardından ısparta ve sakarya adapazarına dünürlerin yanına asıl o zaman gezeceğiz bu ön hazırlıkdı yani
tayinleri cıkan arkadaslar hepinizide hayırlı olsun insallah iyi insanlarla karsılasırsınız
bingölde bizde yaptık merkez güzel insallah merkeze cıkar bakın zepp bile iyi demeye başlamış bile bingöle seveceksin demistim sana demi
özledin demi itiraf et hadi :)))))

malatya güzel canım ama her ilde oldugu gibi hemen lojman vermezler arkadasım oturmustu lojmanda cok memnundu ozaman insallah sende memnun kalırsın bir cok ildende güzel malatya

aman ne ozleyecegim bee:mymeka:
S-e-v-m-i-y-o-r-u-m delikafadulden sevemedim

kizim nerelere gidecen oyle :bbo:
vayyy gez bakalim
bizde haziran sonu tekrar cikiyoruz tatile : ):asigim:ulke disina cikacagiz

Malatya guzel
ama lojman durumu nedir bilgim yok canim
basvurursunuz cikar buyuk ihtimalle hemen cikmasa da olsun
biraz disarida oturur gecersiniz

malatya güzel canım ama her ilde oldugu gibi hemen lojman vermezler arkadasım oturmustu lojmanda cok memnundu ozaman insallah sende memnun kalırsın bir cok ildende güzel malatya

çok tesekkür eederim bitanemmmm inşallah canımcım olmazsa lojman ben zaten tokiii istiyorum tatlışımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Malatya guzel
ama lojman durumu nedir bilgim yok canim
basvurursunuz cikar buyuk ihtimalle hemen cikmasa da olsun
biraz disarida oturur gecersiniz

çokk tesekkürler zeppcimmm hayırlısı bakalım herkes öyle sölüyo inşallah bizde mennun kalırız canımın içi olmadı tokiii diyorum ben....olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

iyi akşamlar fıstıklar,,
melike_ecesu..ben daha önce Malatya'da 6 yıl kaldım.. çok güzel bir şehir..4 yılda,lojmanda yaşadım..süper ötesi.. orada hiç sıkılmazsın.. sakın evde oturma gez dolaş hemen alışırsın.. şimdi git deseler giderim...
hayırlı olsun güle güle gidin,,,:teselli:

senda bana ennn güzel hediyesin ne yalan sölimm.
şımarma taammmıııı,,:jeyyar:
yok be ne havalısı,ben senden daha havalıyım ama bir türlü görmiilerki:dilcikar:

yaniiikaydirigubbakcemile5

vayyy sende torpillisin ha kanka :jeyyar:

senda bana ennn güzel hediyesin ne yalan sölimm.
şımarma taammmıııı,,:jeyyar:
yok be ne havalısı,ben senden daha havalıyım ama bir türlü görmiilerki:dilcikar:

yaniiikaydirigubbakcemile5

:kedi:Şeniz

kanka git yat yaslilar bu saate kadar oturur mu ?lülülülülülü:roflol:

kanka git yat yaslilar bu saate kadar oturur mu ?lülülülülülü:roflol:

peh ,:dilcikar:benmi yatcamm,ohoo kızım o eskidenmiş..
ama senin uykun geldide.bahane ediyorsan bilemem..
hatırlarmısın hani küçükken.. sokakta oynarken,evli evine köylü köyüne der.herkesi evine gönderirdik.. sende onun gibimi yapmak istiyorsun banalaelaelaelaelae

öylemi ne güzel yaa ahh canım benim allah razı olsun tatlışım senden e peki lojman cıkarmı hemen eşim 2004 mezunu 6.senesinde bide nasıl ve ne zaman cıkıyooo hemen gitsin yazılsınmı eşim canım bilgin varmı tatlışımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

çiçeğime yaslı demeyın ama o daha cıtı pıtı mini mini koskocaman ogulları olan ama kendı yaslanmayan estetıksız bır harıka manken gıbı massallah sorma ablacım ya bu arada bugun benı arayan sendın sanırım acamadım kusura bakma ama burası bıraz karısık 4arkadas yaralı bırısı hemsomuz ama sukur ayakta tedavı edıldıler bizimkilerde hala operasyonda bı gorsen gııslerını kımı corapsız terlıkle kımı kamuflajsız esofmanlarla kosa kosa gıttı hepsı benım akıllı bı de cemır zırhlı shorland land panzer kullanıyo guya bugun ızınlıydı duyan cagrılmadan gıttı
zeppp bız zaten sarktayız 2.şarka gelıyoruz bıngole hemıde kör itin öldüğü yer hakkariden antalya beklerken dumura ugradık yane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…