(- 155 Merkez -)

cok sicak yaaa
d030.gif

hosgeldin canim
Allah kolaylik versin
bilirim zor is :teselli:

Cok tsk ederim bu guzel dileklerin icin ;eksik olma :1hug:

hoşbulduk gülümmma.s.a.s.a.s.
çok tesekkürler bitanemm evet ya tasınma telaşı var hiç sorma guzuşum interneti kapattırır eşim bu ayın sonunda ama oraya tasınınca gelirim hemencecik aman unutmayın beni heeeolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz
rica ederim bitanemmm benimmmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hoşbulduk gülümmma.s.a.s.a.s.
çok tesekkürler bitanemm evet ya tasınma telaşı var hiç sorma guzuşum interneti kapattırır eşim bu ayın sonunda ama oraya tasınınca gelirim hemencecik aman unutmayın beni heeeolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz
rica ederim bitanemmm benimmmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

aaa.. hic unutur muyuz canim
yeni yerine yerles gel :1hug:

evet canımm yaa hiç sorma yanıyo heryer ama allahtan benim ev esiyooo ben mersindeyim evim sahile karsı önümüz acıkoldugu için sanslıyım sen nerdesin bitanemolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

ohh ne guzel kaydirigubbakcemile5

: )
napiyosun ?
isler duruyor sen burda misin ?: )akannehir

hangi işler gülümmm ben evi topladım fazla bişim kalmadı kalanları kullanıyoz hep kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen napıyon fıstıgımmmm benimmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

hangi işler gülümmm ben evi topladım fazla bişim kalmadı kalanları kullanıyoz hep kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen napıyon fıstıgımmmm benimmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

bravo kiz hizlisin kaydirigubbakcemile5
nolsun canim havalar cok sicak burda da
cocuklari alip disari cikiyorum bol bol hafta sonlari zaten hic durmayiz biz : ):eek:

Bugun cocuklari doktora goturecegiz hastalardi ;kontrole goturecegiz daha iyiler cok sukur

bravo kiz hizlisin kaydirigubbakcemile5
nolsun canim havalar cok sicak burda da
cocuklari alip disari cikiyorum bol bol hafta sonlari zaten hic durmayiz biz : ):eek:

Bugun cocuklari doktora goturecegiz hastalardi ;kontrole goturecegiz daha iyiler cok sukur

çok gecmiş olsun kuzuşlarına canımcım gezin tabee bol bol cocuklar sıkılıyo evde zaten ah benimde olsa bi kuzusumda gezsek tozsakkk keleee hee hızlıyımdır eccik canommm benimmm ya sen nerde oturuyosun yurt dışındamısın hala bebişimmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

bu arada malatyada tanıdık polis eşi arkadası olan varmı??? ordaki hangi semtler uygun ve güzel onu sorucaktım???

çok gecmiş olsun kuzuşlarına canımcım gezin tabee bol bol cocuklar sıkılıyo evde zaten ah benimde olsa bi kuzusumda gezsek tozsakkk keleee hee hızlıyımdır eccik canommm benimmm ya sen nerde oturuyosun yurt dışındamısın hala bebişimmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

sagol canim
evet canim yurtdisindayiz

uzun bir hamilelik dönemini sonlandırıp kızımı 3 ayına getirince gecelere ve geyiğe geri döndüm herkese merhaba

X