(- 155 Merkez -)

çiçeğime yaslı demeyın ama o daha cıtı pıtı mini mini koskocaman ogulları olan ama kendı yaslanmayan estetıksız bır harıka manken gıbı massallah sorma ablacım ya bu arada bugun benı arayan sendın sanırım acamadım kusura bakma ama burası bıraz karısık 4arkadas yaralı bırısı hemsomuz ama sukur ayakta tedavı edıldıler bizimkilerde hala operasyonda bı gorsen gııslerını kımı corapsız terlıkle kımı kamuflajsız esofmanlarla kosa kosa gıttı hepsı benım akıllı bı de cemır zırhlı shorland land panzer kullanıyo guya bugun ızınlıydı duyan cagrılmadan gıttı
zeppp bız zaten sarktayız 2.şarka gelıyoruz bıngole hemıde kör itin öldüğü yer hakkariden antalya beklerken dumura ugradık yane

anliyorum ama siz o.harekatcisiniz degil mi bu cok normal

Allah yardimciniz olsun Hakkari cok karisik
Allah tum polislerimizin yardimcisi olsun :Saruboceq:

peh ,:dilcikar:benmi yatcamm,ohoo kızım o eskidenmiş..
ama senin uykun geldide.bahane ediyorsan bilemem..
hatırlarmısın hani küçükken.. sokakta oynarken,evli evine köylü köyüne der.herkesi evine gönderirdik.. sende onun gibimi yapmak istiyorsun banalaelaelaelaelae

lülülülülülülülülülülülü

çiçeğime yaslı demeyın ama o daha cıtı pıtı mini mini koskocaman ogulları olan ama kendı yaslanmayan estetıksız bır harıka manken gıbı massallah sorma ablacım ya bu arada bugun benı arayan sendın sanırım acamadım kusura bakma ama burası bıraz karısık 4arkadas yaralı bırısı hemsomuz ama sukur ayakta tedavı edıldıler bizimkilerde hala operasyonda bı gorsen gııslerını kımı corapsız terlıkle kımı kamuflajsız esofmanlarla kosa kosa gıttı hepsı benım akıllı bı de cemır zırhlı shorland land panzer kullanıyo guya bugun ızınlıydı duyan cagrılmadan gıttı
zeppp bız zaten sarktayız 2.şarka gelıyoruz bıngole hemıde kör itin öldüğü yer hakkariden antalya beklerken dumura ugradık yane

canımmmm çok gecmiş olsun bende gece gördüm bu haberi yaa afff daha ne istiyosunuz hainlerrr elleriniz kırlsın inşallahhh iyi olmanıza çok sevindim haberde iki yaralı yazıyo yaralı polislerimize acil şifalar diliyorum allah yardımcıları olsun melegim kendine ve yegenimize çok iyibak guzummm benimmm...olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan :ecrin_bebek:

slm tatlışım naber nasılsınnnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

iyiyim canim hava cok guzel askimi bekliyorum :asigim:
ufaklik uyuyordu uyandi :ecrin_bebek:
simdi oyun oynuyorlar abisiyle : )gamyoncuiremsu

sen nasilsin ?
senin bebis var miydi ?yeni evliydiniz sanirim :uhm:

iyiyim canim hava cok guzel askimi bekliyorum :asigim:
ufaklik uyuyordu uyandi :ecrin_bebek:
simdi oyun oynuyorlar abisiyle : )gamyoncuiremsu

sen nasilsin ?
senin bebis var miydi ?yeni evliydiniz sanirim :uhm:

hımm ne güzel yaa tatlışım allah bagıslasın kuzularını:ecrin_bebek: :emir_bebek:
yoggg canım daha evet 10.cu ayın içindeyim hakkımızda hayırlısı acele etmiyoz bir düşük oldu daha tık yok ne zamna gelirse kapımız acık kuzuma canımcım bekliyoz bakalımm hayırlısıyla hava burda cokkk sıcakk affff aksama dogruda annemlere gidicez adanaya 10 gün kalıcaz orda inşallah izindeyiz rapor aldık tatlışımmmolumunekankayizsmile zemuszemus

hımm ne güzel yaa tatlışım allah bagıslasın kuzularını:ecrin_bebek: :emir_bebek:
yoggg canım daha evet 10.cu ayın içindeyim hakkımızda hayırlısı acele etmiyoz bir düşük oldu daha tık yok ne zamna gelirse kapımız acık kuzuma canımcım bekliyoz bakalımm hayırlısıyla hava burda cokkk sıcakk affff aksama dogruda annemlere gidicez adanaya 10 gün kalıcaz orda inşallah izindeyiz rapor aldık tatlışımmmolumunekankayizsmile zemuszemus

sagol canim
Allah gonlune gore versin canim
daha cok yenisiniz ooo ciceginiz burnunuzda : )
Rabbim isteyen herkese versin
ama veliliginizin tadini cikarin canim
:1hug:
benim ogluslar belki biliyorsundur beri 5 yasinda
digeri 18 aylik :asigim:

anliyorum ama siz o.harekatcisiniz degil mi bu cok normal

Allah yardimciniz olsun Hakkari cok karisik
Allah tum polislerimizin yardimcisi olsun :Saruboceq:

evet canım cok normal amın canım ya saldırıda yaralanan arkadaslarımızın hepsı ıyı cok sukur rabbım hepsını korusun

sagol canim
Allah gonlune gore versin canim
daha cok yenisiniz ooo ciceginiz burnunuzda : )
Rabbim isteyen herkese versin
ama veliliginizin tadini cikarin canim
:1hug:
benim ogluslar belki biliyorsundur beri 5 yasinda
digeri 18 aylik :asigim:

hımmm bilmiyodum canımcım allah bagıslasın ikiside tam sevilcek yastamış darısıda bize inşallah hayırlısıyla tatlışım öyle yapıyoz bakalım eccik eskiyelim olur zaar hayırlısıyla diyoz guzummm çok tesekkürler güzel dileklerin içinnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet canım cok normal amın canım ya saldırıda yaralanan arkadaslarımızın hepsı ıyı cok sukur rabbım hepsını korusun

hımmm bilmiyodum canımcım allah bagıslasın ikiside tam sevilcek yastamış darısıda bize inşallah hayırlısıyla tatlışım öyle yapıyoz bakalım eccik eskiyelim olur zaar hayırlısıyla diyoz guzummm çok tesekkürler güzel dileklerin içinnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:Saruboceq::Saruboceq:

hani nerelerdesin birde bana kacak diyon :nazar: of of gene efkarlandım iste

X