35 yaşında 153 boyundayım fıstık gibiyim oh hiç de boyumla ilgili bir derdim yok. Bir tek perde asarken zorlanıyorum ama kocalar da bunun için var zatenMerhaba arkadaşlar 18 yaşında bir kız kardeşim var, küçükken böbrek kanseri atlattı radyasyon tedavisi gördü bu yüzden kemik gelişimi yavaşlamış 12 yaşından sonra pek uzamadı normalde bizim aile uzundur annem 171 babam 187. kardeşim 153'te kaldı kafasına çok takıyor ben o kadar kısa değilsin diyorum ama arkadaşları espri olsun diye boyuyla ilgili bir şeyler söylemiş, üzülmüş o da. Kıyafet almaya gitsek bile bana yakışmaz demeye duruyor halbuki zayıf açık tenli güzel yüzlü bir kız. Nasıl teselli edebilirim, boy uzatma ameliyatları riskli midir ya da o kadar kafaya takılacak boy mu? Kolay bir şey olsa parası neyse biriktirelim en azından 160 olsun psikolojisi düzelsin diyorum ben artık
1.53 boyunda birinin boy uzatma ameliyatına hiç ihtiyacı yok, o kadar riski almaya değmez.boy uzatma ameliyatları riskli midir
Ben biraz araştırdım çok pahalı ama daha kolay bir yöntem varmış precice 2 çivisi diye. onun için de dolar kazanmak şart yurt dışına çıkma işini erken halletmem gerekiyor başka türlü mümkün değil denkleştiremem, sizin bahsettiğiniz yöntem de riskli söylediğiniz gibi. başlık kısa öz olsun istedim yanlış kelime kullanmış olabilirim ama inanın etrafta o kadar iğrenç kalpli insanlar var ki ''kötü mü'' lafı hiçbir şey kalıyor. hobbit filminde figüransız oynarsın gibi şeyler söylemişler tabii şimdi değil lisede. onları daha yeni anlattı bana yoksa o okula gider kulaklarından asardım onları. Çok sinirlendim ve üzüldüm ağladım hatta oturupÖncelikle o saçma arkadaş cevresinden uzaklaşsın.
Hayatta ikinci bir şans kazanmış, hastalığını yenmiş sağlık her şeyden önemli bunu kavraması lazım.
Ancak yaşı çok genç, şimdi anlayamaz bunu zaman geçince kendini her halde sevmeye başlayacak.
Evet riskli bir ameliyat , yürüyememe ihtimali var.
Kemikler kırılıyor , araya kaba tamirle demir ekleniyor ve boy uzama işlemi yapılıyor ve bu işlem bu boydaki birine yapılmaz.
Sizin başlıkta güzel değil. Neden kötü olsun ki, her kişinin kendine has boyu kilosu yüzü var.
Minyon tipli güzel bir kadın kendisi, bunun farkına varmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?