- 23 Ocak 2016
- 32.948
- 49.343
- 598
Aynen öyle milletin her dediğini takarsak ohootv de bir kadın çıkmıştı.boyu 165 falanmış uzun olma sevdasına yaptırmış ameliyatı engelli kalmış tekerlekli sandalyedeydi iyileşme ihtimali de yokmuş.her ameliyat risklidir ne gerek var.gezsin tozsun saçlarını yakışan bir model yaptırsın hayatını yaşasınn
iyi niyetle dedikleri ne malummmAynen öyle milletin her dediğini takarsak ohoo
Ameliyat değilde pskilojik destek almalı bence.. Zaten ülkece kadınlar olarak boy ortalamamız çok da aman aman yükseklerde değilMerhaba arkadaşlar 18 yaşında bir kız kardeşim var, küçükken böbrek kanseri atlattı radyasyon tedavisi gördü bu yüzden kemik gelişimi yavaşlamış 12 yaşından sonra pek uzamadı normalde bizim aile uzundur annem 171 babam 187. kardeşim 153'te kaldı kafasına çok takıyor ben o kadar kısa değilsin diyorum ama arkadaşları espri olsun diye boyuyla ilgili bir şeyler söylemiş, üzülmüş o da. Kıyafet almaya gitsek bile bana yakışmaz demeye duruyor halbuki zayıf açık tenli güzel yüzlü bir kız. Nasıl teselli edebilirim, boy uzatma ameliyatları riskli midir ya da o kadar kafaya takılacak boy mu? Kolay bir şey olsa parası neyse biriktirelim en azından 160 olsun psikolojisi düzelsin diyorum ben artık
38 yaşındayım hala insanlar boyumla alakali ima da bulunurlar tatli tatliMerhaba arkadaşlar 18 yaşında bir kız kardeşim var, küçükken böbrek kanseri atlattı radyasyon tedavisi gördü bu yüzden kemik gelişimi yavaşlamış 12 yaşından sonra pek uzamadı normalde bizim aile uzundur annem 171 babam 187. kardeşim 153'te kaldı kafasına çok takıyor ben o kadar kısa değilsin diyorum ama arkadaşları espri olsun diye boyuyla ilgili bir şeyler söylemiş, üzülmüş o da. Kıyafet almaya gitsek bile bana yakışmaz demeye duruyor halbuki zayıf açık tenli güzel yüzlü bir kız. Nasıl teselli edebilirim, boy uzatma ameliyatları riskli midir ya da o kadar kafaya takılacak boy mu? Kolay bir şey olsa parası neyse biriktirelim en azından 160 olsun psikolojisi düzelsin diyorum ben artık
Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun. 153 kısa bir boy değil. Mesela bende de kilo var. Bunu ona tatlı tatlı anlatın, sen çok güzel bir kızsın, senin boyun kısa değil bak kısa insanlar var. Önemli olan yeteneklerin, başarın seninle gurur duyuyorum sen çok güçlüsün gibi teselli edinMerhaba arkadaşlar 18 yaşında bir kız kardeşim var, küçükken böbrek kanseri atlattı radyasyon tedavisi gördü bu yüzden kemik gelişimi yavaşlamış 12 yaşından sonra pek uzamadı normalde bizim aile uzundur annem 171 babam 187. kardeşim 153'te kaldı kafasına çok takıyor ben o kadar kısa değilsin diyorum ama arkadaşları espri olsun diye boyuyla ilgili bir şeyler söylemiş, üzülmüş o da. Kıyafet almaya gitsek bile bana yakışmaz demeye duruyor halbuki zayıf açık tenli güzel yüzlü bir kız. Nasıl teselli edebilirim, boy uzatma ameliyatları riskli midir ya da o kadar kafaya takılacak boy mu? Kolay bir şey olsa parası neyse biriktirelim en azından 160 olsun psikolojisi düzelsin diyorum ben artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?