canım ağlayan pasta yap hem pratik hemde çcuklar sever
tavuklu milföy börek yaparsın pratik olur.içini bugünden hazırlarsın,yarın yaparsın.biber dolması olabilir.pogaça mutlaka yaparsın doyurucu olur.un kurabiyesi de yaparsın bugünden.yoğrtlu patates salatası yap.tarif vereyim
patatesleri soy,doğra ,haşla hemen ez. soğusun kabuğuyla salatalık rendele sarımsaklı yoğurt ve mayonez koy karıştır.süslemek için pul biber koyabilirsin üstüne.kime yaptımsa çok beğendi basit,pratik ve hafif bir salata
bu beceriksiz karı onu yaparken ağlayan böcük olur:gitme:
yalancı su böreği yap tepsiye yufkayla yapılıyo hani...
soda dök kabarsın...ahhaaa...
Len hamis...sen niye dolaniyon kine böyle yemekli emekli topiclerde....canin cekecek
Len hamis...sen niye dolaniyon kine böyle yemekli emekli topiclerde....canin cekecek
gider yaparım be sultanım...mıymıntı gebe değelim ben...
çocuk da yapacam kariyer de...ikinciyi de zati arkasından doğurcem bunu bir halldem Allahın izniyle...
zati böyle giderse ayakta doğuracam...salaam ben...
yarısını bana gönder böcük ben ağırlayım..
ayy bana afakanlar bastı valla.
şimciiiikkkk.
makarna salatası olabiler.. içine mısır, salatalık turşusu, sosis, haşlanmış bezelye ne isterse koy küp küp. bezelye küp küp deeel tabi orjinal kalsın o. mayonezle yoğrdu karıştır. al sana süpersonik bir doyurucu salata.
bu betiş gene söylencek bana kafayı elmayla bozdun deyi ama accayip kolay bir elmalı tatlı tarifi sana..
hemencik verim.
borcama pötübör yay.
5 elmayı rendele, içine 1 kaşık şeker, ceviz koy. suyunu çekene kadar pişir. tarçın da ekle acık.
ahanda bu elmalı şeysi pötibörlerin üzerine dök.
1 paket vanilyalı pudingi arkasında ne kadar süt diyorsa onla pişir. pişince içine 1 kutu krema dök.
onu da elmaların üzerine yay.
ohh mis süper; maksimum 45 dk sürer.
akşamdan yap, donsun iyice.
bi de börek.
ya sigara böreği yapıp kocaya sardır ya da tepsi böreği yap 10 dk. da tamamdır..
yarısını bana gönder böcük ben ağırlayım..
ayy bana afakanlar bastı valla.
şimciiiikkkk.
makarna salatası olabiler.. içine mısır, salatalık turşusu, sosis, haşlanmış bezelye ne isterse koy küp küp. bezelye küp küp deeel tabi orjinal kalsın o. mayonezle yoğrdu karıştır. al sana süpersonik bir doyurucu salata.
bu betiş gene söylencek bana kafayı elmayla bozdun deyi ama accayip kolay bir elmalı tatlı tarifi sana..
hemencik verim.
borcama pötübör yay.
5 elmayı rendele, içine 1 kaşık şeker, ceviz koy. suyunu çekene kadar pişir. tarçın da ekle acık.
ahanda bu elmalı şeysi pötibörlerin üzerine dök.
1 paket vanilyalı pudingi arkasında ne kadar süt diyorsa onla pişir. pişince içine 1 kutu krema dök.
onu da elmaların üzerine yay.
ohh mis süper; maksimum 45 dk sürer.
akşamdan yap, donsun iyice.
bi de börek.
ya sigara böreği yapıp kocaya sardır ya da tepsi böreği yap 10 dk. da tamamdır..
Len ben bu elmalı tarifini deniyim bir ara. Güzel bişeye benziyorsengözlerimebaksanab
Len ben bu elmalı tarifini deniyim bir ara. Güzel bişeye benziyorsengözlerimebaksanab
ahan da bunu yapmayan beti kel olsun...
yapıciiimmm....
moruk sen çekil aradan...
kalbin var alzaymırın var...zati unutursun tarifi...
püffffffffff
vay hatunlar var anam ne pratik kadınlarsınız siz bee :lepi:
böcük kolay gelsin bacım Şeniz
sen herşeyin üstesinden gelirsin
ayrıca benim canım bişeyler çekmeden kaçiim sositososito
öğlene bhk lara gidiciiim aceba ne yiycez :jeyyar: (kuzum /a duyurulur lülülülülülü)
öfff yaaa..kuzum pratiklik benim çenemde de var..bende 10 çeşit derim şimcek tarif isteyen birine..ama gel gelelim uygulamaya geldimi böyle kalakalıyorum..:1shok:
aynen eylül kafa zaten yapmadan ağlamaya başladım..:sinifsinif:
ağrıyan başıma daha beter ağrılar soktunuz ule..:bbo:
öfff ne vicdansızsınız ya..neden samsunda değilsiniz biriniz...:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?