- Konu Sahibi pembemaviii
Güne onun videosuyla başladım ve acayip üzüldüm hala aklımda kesilmiş bilekleri...
O kadar acı ve kötü bir görüntüydü ki...
O kadar acı ve kötü bir görüntüydü ki...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu konuyla ilgili yakın zamanda bir film izlemiştim aslında.
İnternet dediğiniz gibi bir tık uzakta ama her anne baba da çocuklarından kendileri sorumludur, unuttukları kısım bu oluyor.
Kontrolsüzce yeni nesilin ellerine her imkan veriliyor, ve daha doğruyla yanlışı ayırt edebilecek yaşta olmayan çocuklar her şeyi deneyimleyerek bir yerlere gelmeye çalışıyorlar.
Buradaki en büyük sorun bence aile büyükleridir.
Artık çoluk çocuğa karıştık, işimiz gücümüz var deyip onların yaşamlarıyla ilgilenmiyorlar.
Devir değişti, eskiden 14 yaşında bir kız sadece ev okul arasında mekik dokurken, şimdi sosyal ortamları, kendilerini geliştirdikleri özel kursları, katıldıkları etkinlikler var.
Eğer bir insan ebeveyn ise sürekli gündemi takip etmeli, yeniliklerden haberdar olmalı, çocuğu bir şey istediğinde onun yararını ve zararını anlatabilecek kapasiteye sahip olmalı ve farkettirmeden çocuğundaki hem bedensel hem çevresel hem de ruhsal değişikleri iyi izleyip, irdelemeli ki herhangi bir sakıncalı durumda müdahale edebilsin.
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaRes...te-sozlu-tacize-bir-kurban-daha--2753511.Jpeg
BU kızcağız da dün intihar etmiş görünüşüyle dalga geçiyorlar diye. Hayır bir de o kadar güzel bir kız ki. Neresiyle dalga geçtiklerini cidden anlamıyorum. Bullying videolarına bakarken de çok şaşırmıştım. Ben aa ne hoş bir kız diye dikkatimi çektiği videoyu açıyorum kız bu yıllardır dalga geçtikleri koca burnum, bu çirkin saçlarım diye anlatıyor. Eskiden tomboy diye dalga geçerlerdi kadınsı giyindiğimde sürtük gibi olduğumu söylüyorlar falan filan diyor küçücük çocuklar.
O kadar şaşırıyorum ki kendime, ben nasıl kızlı-erkekli arkadaş ortamım olarak bitirebildim liseyi şişman sevimsiz bir ergen olarak diye Biz de yoktu böyle acımasız estetik kriterler. Eğitim sistemimizi ve gençliğimizi son günlerde takdir etmeye başladım hatta. K. Amerikada olsak barındırmazlarmış valla lisede onu anladım
O kadar şaşırıyorum ki kendime, b...ıyorum bile... Onlar her yerde...[/B][/COLOR]