15 Yaşındaki Çinli Kızın Her yeri Estetik!

o acılara nasıl dayanıyorlar ..bir iğne yaptırırken bile çığlık çığlığa kalıyorum :))) çizgi romandaki tiplere benzemiş

Ya bu estetiklilerin hepsi mi birbirine benziyor?Yoksa ben mi yanılıyorum? Ayrıca kız iğrenç olmuş.

Şu Uzak Doğulular fiziksel özellikler konusunda ne kadar aşağılık kompleksiler ya. Gerçi bizim Türk kadınlarının da bir farkı kalmadı.

daha glişimini tamamlamamış 15 yaşındaki çocuğa bunu yapan doktor olabilrmi

Boktan güzellik normları, küçücük çocukların "modaya uy" gibi sloganlarla giyim markalarının yüzü olması vs. vs. çeşitli toplumsal ve medyanın dayattığı algıların sonucu bu. Bu size çok ekstrem geldiyse başka örnek vereyim; 9 yaşında ağda yapmaya başlıyor artık küçücük kız çocukları.
Dalga geçip aşağılamayın kısaca, nedenlerini düşünün lütfen.

daha glişimini tamamlamamış 15 yaşındaki çocuğa bunu yapan doktor olabilrmi

Boktan güzellik normları, küçücük çocukların "modaya uy" gibi sloganlarla giyim markalarının yüzü olması vs. vs. çeşitli toplumsal ve medyanın dayattığı algıların sonucu bu. Bu size çok ekstrem geldiyse başka örnek vereyim; 9 yaşında ağda yapmaya başlıyor artık küçücük kız çocukları.
Dalga geçip aşağılamayın kısaca, nedenlerini düşünün lütfen.

Her 2 yoruma da canı gönülden Katılıyorum, 15 yaşında bir çocuk bu, o yaştaki çocuğa hangi doktor estetik yaptı?
Güzellik fiziksel normlara indirgendi, yüz güzelliği, vücut güzelliği arar oldu insanlar.
Bir lokma çocukların yüzünde makyaj var, annelerde umursamıyor, şirinlik gibi geliyor, güzellik yüzde değil ruhta, anneler biraz bilinçli olsun, çocuklarını doğru yönlendirsin.
Annelere kızıyorum çünkü xx markalar sizin çocuklarınızı düşünmez marka yüzü yapar ama siz nasıl olurda Çocuğunuzu bu çarkın dişlileri arasına kendi ellerinizle itersiniz.

Ha Çinli bir çocuk, ha ülkemin çocuğu fark etmez, estetik 20 Yaşından evvel yapılmamalı, 20 yaşın altındakilere estetik yapanların diploması elinden alınmalı, para cezası verilmeli, vücut 20 yaşında anca oturuyor, şekilleniyor.

Bu ne gece gc korktum valla bu kızın ailesi nerdeymiş yok sanırım yada ekstra rahatlar.rabbım bencede kötü örnek valla

X