Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
"Bu Genç Yaşında Ne Yaptın Kendine?" Demek İstediğimiz Estetik Düşkünü 15 Ünlü
bir de hepsi otuzlu yaşlara geçmiş gibi görünüyorlar zaman geldiğinde bu hallerini ararlar bence ayrıca estetik çıktı çıkalı birbirinin kopyası kaşı gözü oynamayan insanlar çıktı
Bir tek Kurt Cobain'in kızını beğendim resmen taş olmuş babasını da çok beğenirdim. Hepsi birbirine benziyor estetiğe dur demezlerse sonları Bülent Ersoy gibi olacak
Doğal halleri estetik hallerinden daha güzelmiş. Güzel olacağız adı altında çirkinleşmişler.
Bence estetik sadece "gerçekten gerektiğinde" kullanılması gerekilen bir nimet. Mesela yüz yanıkları, ciddi burun kırıkları/eğrilikleri, ciddi vücudun görünen yerinde oluşan yaralar/kesikler vb. Ama tabii paran varsa her şekilde istediğini yapar herkes ve herkesin kendi tercihi. Benim estetiğe bakış açım bu...
Bir tek Kurt Cobain'in kızını beğendim resmen taş olmuş babasını da çok beğenirdim. Hepsi birbirine benziyor estetiğe dur demezlerse sonları Bülent Ersoy gibi olacak