Arkadaşlar 15. yarışma kategorimizi belirlemiş bulunmaktayız..
En güzel,bakımlı ve şekil verilmiş saç yarışmamızda, adından da anlaşıldığı gibi saçlarımızı oylamaya sunacağız:))
1* Yarışmaya göndereceğiniz saç fotoları kesinlikle kendi çekimleriniz olmalıdır..Netten alınan fotolarla yarışmaya katılamazsınız.Lütfen kurnazlık olaylarına isimlerimizi karıştırıp,diskalifiyeye davetiye çıkarmayalım:):jeyyar:
2* Yarışmaya göndereceğiniz saç fotolarınızın daha önce Kadınlar Kulübü sitesinde herhangi başlıkta yayınlanmamış olması gerekmektedir..
3* Yarışmanın içeriği sadece ''saç'' olduğundan gönderilen fotolarda yüzünüzün olmaması sizin iyiliğinize olacaktır..Ama tabi tercih size kalmış..yerimseniben
4* Saçlarda ki bakım,güzellik esas alınacaktır,lütfen şekil verme konusunda da sizin el beceriniz konuşsun..Düğün yada özel bir gün için çekilmiş,kuaför elinden çıkma bir foto ile yarışmaya aday olmayınız..Bu şekilde ki başvuru kabul edilmeyecektir..Saçların uzunluğu,kısalığı önemli değil önemli olan saçın bize yansıtılma şeklidir..Ayrıca saçta aksesuar(toka,saç bantı,taç,eşarp vs.vs) kullanabilirsiniz..
5* Yarışmaya çalışmanızı gönderirken, lütfen site içinde ki nicklerinizi eklemeyi unutmayınız..(nick:KK içinde ki rumuzdur..UzmaN gibi)
6* Başvurularınızı yarisma@kadinlarkulubu.com adresine yollayabilirsiniz.Adrese mail atmada sorun yaşayanlar,forumdan özel mesajlar vasıtası ile bana fotoları ulaştırabilirler..
7* Fotoları adrese yada özel mesajla bana gönderdikten sonra,bu başlık altında,bana ulaşıp ulaşmadığını lütfen teyit ediniz..
Kategori : En güzel,bakımlı ve şekillendirilmiş saç
Başvuru Başlangıcı : 29 Ocak 2009
Başvuru Bitişi : 08 Şubat 2009
Ebat : 800x600 pix. (Cep telefonu ile çekilmiş fotolar,ebat olarak forum içinde sorun yaratıyor,cep telefonu ile çekim yapmayınız..)
Herkese kolay gelsin..
Her zamanki gibi bu yarışmamızın da, bizlerin keyfine keyif katmasını diliyor ve sahneyi size bırakıyorum..
:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:
Son düzenleme: