ya benim problemim sivilce değil. yüzüm yağlanıyor. ve yağlanıncada gözenekler belli oluyor ve siyah nokta oluşuyor sorasında. bu TCA buna iyi gelir mi dersiniz?
Eskiden sivilce olan yerlerde ufak ufak gözenekler var onları düzeltir mi?
peki bu yontem sivilce kizarikliklarina hani su olusamayan sivilcelerin yaptigi aci veren kizarikliklara cozum olur mu? gg de satilan %15 lik urunu almayi dusunuyorum . peki uygulamak icin baska nelere ihtiyacim var?
kızlar bunu kendiniz sakın yapmayın, lekelenirsiniz kurtulamazsınız bidaha, ben ayakkabı izleri için kullandım evet memnun kaldım ama yüze asla sürmem, asit bu ya, kış bile olsa güneş leke yapar, yapmayın
arkadaşlar ben esmer tenliyim iz bırakma olasılığı var mı?
An itibarı ile cildim tamamen soyuldu, güneş lekelerimden kurtuldum gibi görünüyor, inşallah geri gelmezler...
sirtindaki gunes lekelerinede mi yapacaktin sen yanlis mi hatirliyorum? benim sirtimda cok sayida ben var..
An itibarı ile cildim tamamen soyuldu, güneş lekelerimden kurtuldum gibi görünüyor, inşallah geri gelmezler...
canım şimdi gördüm bu yazdıklarını...
ben de evde uygulasam olur mu acaba? nette baktım da bildiğin kırmızı kırmızı yara kabukları olmuş ciltlerinde insanların. soyulma dediğin bu şekilde kabuklar mıkendim yapmaya çok korktum açıkçası... becerebilir miyim dersin ? sadece çukurların olduğu yere sürsem, yüzümün heryerine değil de.. yavaş yavaş uygulasam, minik minik yerlerde.. olur mu acaba?
Kızlar lütfen biri bana cevap yazsın,nerden alıcam bu ürünü,kaç paradır.hem sivilce izlerim var,hem gözeneklerim çok belli,hem de kapalı komedon deniyor sanırım,şu beyaz noktalardan var göğsümde.doktora yaptıramam,seans başına 300 lira gibi rakamlardan bahsediliyor,çok fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?