Sivilceli Ciltler %15 tca - kimyasal peeling ile akneye lekeye son

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ya benim problemim sivilce değil. yüzüm yağlanıyor. ve yağlanıncada gözenekler belli oluyor ve siyah nokta oluşuyor sorasında. bu TCA buna iyi gelir mi dersiniz?

Eskiden sivilce olan yerlerde ufak ufak gözenekler var onları düzeltir mi?

yağlanmayı normal seviyeye getirmek için salislik asitin üstüne tanımam...
tca ile bir süre yağlanma daha doğrusu gereğinden fazla yağlanma duruyor... gözeneklerde siyah noktalarda yok olmalar oluyor evet... akşamları yüzümü yıkadıktan sonra tonik ile silerim hep... toniğimede salislik asit serumu ekledim... yağlanmam eskisi gibi yok ve süper temizliyor cildi...

peki bu yontem sivilce kizarikliklarina hani su olusamayan sivilcelerin yaptigi aci veren kizarikliklara cozum olur mu? gg de satilan %15 lik urunu almayi dusunuyorum . peki uygulamak icin baska nelere ihtiyacim var?

peki bu yontem sivilce kizarikliklarina hani su olusamayan sivilcelerin yaptigi aci veren kizarikliklara cozum olur mu? gg de satilan %15 lik urunu almayi dusunuyorum . peki uygulamak icin baska nelere ihtiyacim var?

kistik sivilce yada akneden bahsediyorsun sanırım ama onları hiç denemedim ve pek önermem... sadece sönmüş ve izi kalmış sivilcelerde deneyin... bahsettiğin tür için tıbbi ilaçlar kullanın bence... ben yağsız bepanthen ve uygulama için disk pamuk kullanıyorum.

Arkadaşlar bu yöntemi dövmeler için uygulayan varsa bana özel mesajla dönebilir mi acaba? :26:

salislik asit, tonik vs. bunları nereden bulabilirim? daha önce hiç böyle işlere bulaşmadım. 19 sayfa yazı okudum ama salislik asit nedir nereden bulunur napılır anlamadım, biri daha basit anlatabilir mi şu olayı rica etsem?:KK1:

kızlar bunu kendiniz sakın yapmayın, lekelenirsiniz kurtulamazsınız bidaha, ben ayakkabı izleri için kullandım evet memnun kaldım ama yüze asla sürmem, asit bu ya, kış bile olsa güneş leke yapar, yapmayın

kızlar bunu kendiniz sakın yapmayın, lekelenirsiniz kurtulamazsınız bidaha, ben ayakkabı izleri için kullandım evet memnun kaldım ama yüze asla sürmem, asit bu ya, kış bile olsa güneş leke yapar, yapmayın

asit ama ciltte dermatolojide kullanılan bir asit.... o zaman biri yada bir uzmanın verdiği işe yarasında kullanmayalım... ben uzun zamandır kullanıyorum lekelerimi bunun sayesinde geçirdim şimdide 45 günde bir uyguluyorum tca yı ve ne leke var nede iz. yüze sürüleni var sürülmeyeni var kullananda yüze sürülen oranını kullanıyor sonuçta.

Kızlar, akşam akşam can sıkıntısından %15 TCA uyguladım... Cildimde bir sorun yok esasında, sivilce vs gibi durumlar söz konusu değil ama inatçı bir kaç siyah nokta ve gözenekler beni çok rahatsız ediyor, zaten laktik asit kullanıyordum sonuç fena değildi ama bu seferde TCA deneyeyim dedim ki zaten bilenler bilir henüz Türkiye'de TCA bilinmezken ben uygulama yapıyordum çatlaklar vs için ve forumdada bu konuda başlık açmıştım, ne yazık ki millet %70 TCA yı evde kendi başına denemeye kalktığı için başlığı kapattık sonra...

Herneyse...

Vakti fii de yüzümede uygulama yapmıştım o zaman 3 dakika tutmayı başarmıştım diye hatırlıyorum lakin bu defa 30 saniyede bembeyaz olan yüzümün halini görünce hayretler içerisinde kalıp işlemi sonlandırdım, demek ki daha önceki laktik asit uygulamalarımdan sonra cildim iyice incelmiş eh nasıl bir yanma ve acı zaten tarif edemem...

Şu an yüzüm güneşten yanmış gibi kıpkırmızı, sürdüm bepanthenimi oturdum aşağı, epeyde gerginlik var... Herhalde 4-5 güne soyulma gerçekleşir...

Aynaya bakıp bakıp gülüyorum, hoş ben solaryuma girdiğimde veya güneşe çıktığımda zaten böyle pancar gibi kızarmaktan gayet alışığım bu hallerime... Başlığa renk gelsin diye yazayım dedim, bakalım siyah noktalar ile durum ne olacak...

Bu gün itibari ile çene bölgem hafif hafif soyulmaya başladı, diğer yerlerde pek hayat yok sadece gerildiler muhtemelen yarın komple soyulmaya başlayacağım...

An itibarı ile cildim tamamen soyuldu, güneş lekelerimden kurtuldum gibi görünüyor, inşallah geri gelmezler...

sirtindaki gunes lekelerinede mi yapacaktin sen yanlis mi hatirliyorum? benim sirtimda cok sayida ben var..

Yok canım yüzüme yaptım, omuzlarımdakine ancak yaz çıkışı sonbaharda çünkü bu mevsimde yapmanın anlamı yok daha beter olur...

Kızlar lütfen biri bana cevap yazsın,nerden alıcam bu ürünü,kaç paradır.hem sivilce izlerim var,hem gözeneklerim çok belli,hem de kapalı komedon deniyor sanırım,şu beyaz noktalardan var göğsümde.doktora yaptıramam,seans başına 300 lira gibi rakamlardan bahsediliyor,çok fazla.

An itibarı ile cildim tamamen soyuldu, güneş lekelerimden kurtuldum gibi görünüyor, inşallah geri gelmezler...

canım şimdi gördüm bu yazdıklarını...
ben de evde uygulasam olur mu acaba? nette baktım da bildiğin kırmızı kırmızı yara kabukları olmuş ciltlerinde insanların. soyulma dediğin bu şekilde kabuklar mı :KK53: kendim yapmaya çok korktum açıkçası... becerebilir miyim dersin ? sadece çukurların olduğu yere sürsem, yüzümün heryerine değil de.. yavaş yavaş uygulasam, minik minik yerlerde.. olur mu acaba?

canım şimdi gördüm bu yazdıklarını...
ben de evde uygulasam olur mu acaba? nette baktım da bildiğin kırmızı kırmızı yara kabukları olmuş ciltlerinde insanların. soyulma dediğin bu şekilde kabuklar mı :KK53: kendim yapmaya çok korktum açıkçası... becerebilir miyim dersin ? sadece çukurların olduğu yere sürsem, yüzümün heryerine değil de.. yavaş yavaş uygulasam, minik minik yerlerde.. olur mu acaba?

Süreceksen tamamına sürmen lazım canım çünkü renk farkı oluşma ihtimali var...

Kızlar lütfen biri bana cevap yazsın,nerden alıcam bu ürünü,kaç paradır.hem sivilce izlerim var,hem gözeneklerim çok belli,hem de kapalı komedon deniyor sanırım,şu beyaz noktalardan var göğsümde.doktora yaptıramam,seans başına 300 lira gibi rakamlardan bahsediliyor,çok fazla.

Bu sorularının cevabını bulabilirsen ya da bulduysan bana da soyle lutfeeeeeeen

X