- 23 Ekim 2017
- 291
- 282
- 103
- Konu Sahibi Bayanefe09
-
ALLAH yardımcınız olsun demeye geldim Çalışan kadınlar için çözüm yolu bulmaları gerek Bulunduğunuz ilde belediyelerin böyle imkanları var mı bir bakın isterseniz ....Arkadaşlar 15 tatilde iki çocuğum (5-8 yaş ) evde olacaklar nasıl bir yol izliyorsunuz. Önceden kres 15 tatilde oluyordu büyükle ile gitmem sıkıntı olmuyordu. Ama anasınıfı tatil 3.sınıf öyle. İkisini bir bırakamam evde bütün gün . İki saat falan kalıyorlar gerçi ama tüm günü gözüm yemiyor. Burda bakacak kimse yok. Yazmam şundan ki; çalışan kadınları teşvik adı altında acaba bi kurs murs var mıdır
İzniniz yok mu? Ben izinlerimi tatillere endeksliyorum. Bir hafta ben bir hafta eşim izin alıyor idare etmeye çalışıyoruz. 5 ile 8 yaş çocuk evde yalnız bırakılmaz Allah yardımcınız olsun. Rapor falan alın hiç olmadı sağlık kadar önemli çocukların durumuArkadaşlar 15 tatilde iki çocuğum (5-8 yaş ) evde olacaklar nasıl bir yol izliyorsunuz. Önceden kres 15 tatilde oluyordu büyükle ile gitmem sıkıntı olmuyordu. Ama anasınıfı tatil 3.sınıf öyle. İkisini bir bırakamam evde bütün gün . İki saat falan kalıyorlar gerçi ama tüm günü gözüm yemiyor. Burda bakacak kimse yok. Yazmam şundan ki; çalışan kadınları teşvik adı altında acaba bi kurs murs var mıdır
5 ve 8 yaş 2 saat yalnız birakma nasıl olur Hanfendi? Ne işte calisyrsnz da çocuklarınızı bu şekilde birakblyrsnz saatlik bakicilar var olmadı apartmanda falan yaşlı bir teyze vardır para verir onlara baktrrsnz, kamera koyarsnz.Arkadaşlar 15 tatilde iki çocuğum (5-8 yaş ) evde olacaklar nasıl bir yol izliyorsunuz. Önceden kres 15 tatilde oluyordu büyükle ile gitmem sıkıntı olmuyordu. Ama anasınıfı tatil 3.sınıf öyle. İkisini bir bırakamam evde bütün gün . İki saat falan kalıyorlar gerçi ama tüm günü gözüm yemiyor. Burda bakacak kimse yok. Yazmam şundan ki; çalışan kadınları teşvik adı altında acaba bi kurs murs var mıdır
Her gün iki saat kalmıyor tabi ki ayda yıl da bir, olmak zorunda olursa öyle. Keyfi bi durum değil tabi ki5 ve 8 yaş 2 saat yalnız birakma nasıl olur Hanfendi? Ne işte calisyrsnz da çocuklarınızı bu şekilde birakblyrsnz saatlik bakicilar var olmadı apartmanda falan yaşlı bir teyze vardır para verir onlara baktrrsnz, kamera koyarsnz.
Ben mi evhamlym bilmyrm ki
Eşim alamaz benim almam gerekir ki bu seferde yaz tatili muhabbeti var malum.Bir hafta siz bir hafta eşiniz izin alamaz mı?
Yazın ilk zaman kayınvslideye bırakıp geliyorum on gün kadar sonrada cami var orays gidiyor öğleden sonra da kurs var. Bazen yanımda duruyordu . Sonra bir ay izin alıyorum derken idare ediyoruz bi şekilde . Bu yıl sıkıntı olan küçüğün tatil olması. Kres iken rahattı.Yaz tatilinde nasıl yapıyorsunuz
Yaz okuluna mı gidiyorlar
O iki saati yanlış anladınız . Olası son durumda bi iki kez kaldılar ben gittim iki saat sonra eşim geldi başlarına gibi . Tabi o arada komşuya aşırı bişey olursa diye haber edip gittim ama başlarında kimse yoktuO iki saat için izin isteyin olmaz mı? 15 gün o saatlerde eve geçersiniz yada oyun ablası bulun ücretli oluyor eve gelen o şekilde yapabilirsiniz güvenmiyorsanız bebek kamerası alıp odanıza koyabilirsiniz 500 tl filan uygun
tanımadan etmeden bu kadar sert tepki vermenizi doğru bulmadım açıkcası5 ve 8 yaş 2 saat yalnız birakma nasıl olur Hanfendi? Ne işte calisyrsnz da çocuklarınızı bu şekilde birakblyrsnz saatlik bakicilar var olmadı apartmanda falan yaşlı bir teyze vardır para verir onlara baktrrsnz, kamera koyarsnz.
Ben mi evhamlym bilmyrm ki
Yine kayınvalidenize gönderme şansınız yok muYazın ilk zaman kayınvslideye bırakıp geliyorum on gün kadar sonrada cami var orays gidiyor öğleden sonra da kurs var. Bazen yanımda duruyordu . Sonra bir ay izin alıyorum derken idare ediyoruz bi şekilde . Bu yıl sıkıntı olan küçüğün tatil olması. Kres iken rahattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?