- 24 Ekim 2019
- 1.389
- 7.600
- 158
- Konu Sahibi Bayanefe09
-
E tabi ki var siz işe yeni ve plansız başladınız sanırım.Eşim alamaz benim almam gerekir ki bu seferde yaz tatili muhabbeti var malum.
Benimkiler de 8-5 yaşlarındalar hiç bırakamam onları evde tek başına. Ayda yılda bir bile kalmamaları gerek ama bunun icin ne yapabilirsiniz bilemiyorum. Zaten böyle şeyler hep o zamanlarda oluyo Allah korusun. Evet biz önceden kalırdık çocukluğumuzda ama çok yanlış.Eşim alamaz benim almam gerekir ki bu seferde yaz tatili muhabbeti var malum.
Sert tepki vermemişki uye. Bence çok normal bı şaşırma. Tabiki keyiften bırakmamışsınızdır sizde ama olmaması gereken bişey sonuçta.tanımadan etmeden bu kadar sert tepki vermenizi doğru bulmadım açıkcası
Ücretli bakacak kimse yok mu etrafta. Büyük çocuklar zaten evde biri gözkulak olsa yeter. Tek kesinlikle borakmayınArkadaşlar 15 tatilde iki çocuğum (5-8 yaş ) evde olacaklar nasıl bir yol izliyorsunuz. Önceden kres 15 tatilde oluyordu büyükle ile gitmem sıkıntı olmuyordu. Ama anasınıfı tatil 3.sınıf öyle. İkisini bir bırakamam evde bütün gün . İki saat falan kalıyorlar gerçi ama tüm günü gözüm yemiyor. Burda bakacak kimse yok. Yazmam şundan ki; çalışan kadınları teşvik adı altında acaba bi kurs murs var mıdır
Hanfendi sizin 5 yaşında cocugnz var mı? Olsaydı anlardnztanımadan etmeden bu kadar sert tepki vermenizi doğru bulmadım açıkcası
Aynı dertten muzdarip üstelik annem var benimki 3 ve 8 yaş,3 yaş annem bakacak da ikisini birden bırakamıyorum anneme,bu arada ben 8 yaşı 1 saat evde tek bırakamıyorum iş ve okul saati 1 saat çakışıyor sorun olmuyor mu 2 saat ikisi evde bu arada benim oğlum da tek kalmak istemiyorArkadaşlar 15 tatilde iki çocuğum (5-8 yaş ) evde olacaklar nasıl bir yol izliyorsunuz. Önceden kres 15 tatilde oluyordu büyükle ile gitmem sıkıntı olmuyordu. Ama anasınıfı tatil 3.sınıf öyle. İkisini bir bırakamam evde bütün gün . İki saat falan kalıyorlar gerçi ama tüm günü gözüm yemiyor. Burda bakacak kimse yok. Yazmam şundan ki; çalışan kadınları teşvik adı altında acaba bi kurs murs var mıdır
1 hafta izin alıp diğer haftayi bir şekil tanidiklarla idare edeceğizArkadaşlar 15 tatilde iki çocuğum (5-8 yaş ) evde olacaklar nasıl bir yol izliyorsunuz. Önceden kres 15 tatilde oluyordu büyükle ile gitmem sıkıntı olmuyordu. Ama anasınıfı tatil 3.sınıf öyle. İkisini bir bırakamam evde bütün gün . İki saat falan kalıyorlar gerçi ama tüm günü gözüm yemiyor. Burda bakacak kimse yok. Yazmam şundan ki; çalışan kadınları teşvik adı altında acaba bi kurs murs var mıdır
VarHanfendi sizin 5 yaşında cocugnz var mı? Olsaydı anlardnz
Benim oğlum okul sonrası ödev için kursa gidiyordu. Bu yıl evde kalcam dedi ve haftanın 3 günü 2 saat işten çıkana kadar evde kalıyor. ki kendi istedi kursa gitmicem dedi. Hem dinleniyor hem ödev yapıyor zaten saati var konuşuyoruz zaten sürekli . Ama ikisini bir bırakmak sorun her zaman iyi geçinmiyorlarAynı dertten muzdarip üstelik annem var benimki 3 ve 8 yaş,3 yaş annem bakacak da ikisini birden bırakamıyorum anneme,bu arada ben 8 yaşı 1 saat evde tek bırakamıyorum iş ve okul saati 1 saat çakışıyor sorun olmuyor mu 2 saat ikisi evde bu arada benim oğlum da tek kalmak isistemiyor
Ben hep tam zamanlı kurslara gönderdim futbol basketbol vs 3-4 gün de izin alıyordumArkadaşlar 15 tatilde iki çocuğum (5-8 yaş ) evde olacaklar nasıl bir yol izliyorsunuz. Önceden kres 15 tatilde oluyordu büyükle ile gitmem sıkıntı olmuyordu. Ama anasınıfı tatil 3.sınıf öyle. İkisini bir bırakamam evde bütün gün . İki saat falan kalıyorlar gerçi ama tüm günü gözüm yemiyor. Burda bakacak kimse yok. Yazmam şundan ki; çalışan kadınları teşvik adı altında acaba bi kurs murs var mıdır
Büyük yaş için etüd merkezi sorsanız?Arkadaşlar 15 tatilde iki çocuğum (5-8 yaş ) evde olacaklar nasıl bir yol izliyorsunuz. Önceden kres 15 tatilde oluyordu büyükle ile gitmem sıkıntı olmuyordu. Ama anasınıfı tatil 3.sınıf öyle. İkisini bir bırakamam evde bütün gün . İki saat falan kalıyorlar gerçi ama tüm günü gözüm yemiyor. Burda bakacak kimse yok. Yazmam şundan ki; çalışan kadınları teşvik adı altında acaba bi kurs murs var mıdır
Hehh deyince bakıcı bulunuyor mu ki? Ben bulamadım mesela.5 ve 8 yaş 2 saat yalnız birakma nasıl olur Hanfendi? Ne işte calisyrsnz da çocuklarınızı bu şekilde birakblyrsnz saatlik bakicilar var olmadı apartmanda falan yaşlı bir teyze vardır para verir onlara baktrrsnz, kamera koyarsnz.
Ben mi evhamlym bilmyrm ki
Yok.. nerede... yazanların hiç bakıcı aramak durumunda kalmadıklarını düşünüyorum. Birine çocuk emanet etmek ne zor. ALlah yardımcınız olsun. İnsan kendi olsa o kadar düşünmez ama bir sabi nasıl bırakılır birine, nasıl emanet edilir. Diyeceğim o ki ben küçüğü bakıcı da büyüttüm. Para odaklı, değil kanınız kime kaynarsa ona emanet etmenizi tavsiye ederim. Süreci basit anlatmanın bir yolu. İyi vicdanlı merhametli insanlara denk gelmeniz dileğiyle.. birini bulmak zor. Akla yatan birini bulmak daha zorHehh deyince bakıcı bulunuyor mu ki? Ben bulamadım mesela.
5 ve 8 yaşında 2 çocugnz olsa aynı şeyi dusunmezdnz eminim buna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?