15 tatil ilk eşten olma cocuk 5 aylik bebek ve sinir krizi gecirmem

Benim eşimle resmi nikahim yok vardı bosandik sonra tekrar bir araya geldik ve evin giderlerini ben de karşılıyorum bilmem evdeki tüm eşyaları da zamanında ben almıştım.bilmem anlatabildim mi

Siz bosanmadınız ki kızım adam seni para vermemek için kandırıp kapı onüne koydu. Sonra da yıllarca konular açtın. Git bir terapiste görun ciddiyim , yazık sana da çocuklarına da.

Uvey anne yanina degil babasinin yanina yolluyor. Tabi baba adam olmadigi icin butun bu tantana. Baba adam olsa bunu demezdiniz diye dusunuyorum.
Baba adam olsa zaten yan gelip yatıp kadının parasını yemez. Çocuğa üzüldüm diye niye alımtı yapıp duruyorsunuz anlamadım. İsterse baba pırlanta olsun üvey anne göz ucu ile ters baksa değil istememek asla ötelenen yere göndermem. Size tavsiyem sizde çocuğunuza değer verşn. Annenin babanın değer vermediğine toplumda vermez. Biraz benimde dinlenmeye hakkım var diyerek çocuk gönderilmez şahsen analık zaten fedakarlık gerektirir

Baba adam olsa zaten yan gelip yatıp kadının parasını yemez. Çocuğa üzüldüm diye niye alımtı yapıp duruyorsunuz anlamadım. İsterse baba pırlanta olsun üvey anne göz ucu ile ters baksa değil istememek asla ötelenen yere göndermem. Size tavsiyem sizde çocuğunuza değer verşn. Annenin babanın değer vermediğine toplumda vermez. Biraz benimde dinlenmeye hakkım var diyerek çocuk gönderilmez şahsen analık zaten fedakarlık gerektirir
Hanımefendi dinleniyor hız dinleyemiyoruz işte.

Evde bir bebek iki çocuk varken neden bir başkasının çocuğu sizde kalıyor?

Misafir çocuğu oğlunuzu kızdırıyor, baba çocuğu umursamıyor ama neden suçlu ilk evlilikten olma kızı suçlu olabilir?

Kusura bakmayın ama ben eşinin ilk çocuğunu şikayet eden insanları anlamıyorum. Gökten inmedi o çocuk sizden önce vardı.

Arkadaşlar dediğiniz acaba sizin yeğeniniz filan mı diye düşündüm?

Benim kuzum 12 küçük 3 yaşında ve aynı şeyleri yaşıyoruz. Hani eşinin diğer kadından Olan cocugu ne alaka?

Evde bir bebek iki çocuk varken neden bir başkasının çocuğu sizde kalıyor?

Misafir çocuğu oğlunuzu kızdırıyor, baba çocuğu umursamıyor ama neden suçlu ilk evlilikten olma kızı suçlu olabilir?

Kusura bakmayın ama ben eşinin ilk çocuğunu şikayet eden insanları anlamıyorum. Gökten inmedi o çocuk sizden önce vardı.

Arkadaşlar dediğiniz acaba sizin yeğeniniz filan mı diye düşündüm?
Yok yeğenim değil.cocuk kizdirirken oğlumu babasi kahvaltı yapıyordu.

Kadının üstüne gitmeyin ya zaten çocuk bakmak kolay değil, anlayışsız, yardımcı olmayan bi adamla yaşamak hiç kolay değil, çözüm üretebilen varsa yazsın sıkıntı verecek seyler yazmanın ne anlami var, "adamla konuş böyle böyle de" deyin mesela ,daha da sıkıntıya sokmayın şuraya derdini yazan insanları, laf sokacaksınız da elinize ne geçecek?

İroni yapıyorsunuzdur inşallah.
Kadın asıl meseleyi çözse böyle problemleri olmayacak ki.

Siz yollayın arkadaşım çocuğunuzu istemeyen üvey anne yanına.

Üvey anne yok ortada eski üvey anne.

Eski üvey anne eski eşi arayıp ‘senin çocuğunu evde istemiyorum’dese eski eş ‘ sen kimsin nikahlı mısın? Çek git çocuğumun babasının evinden’ diyecek zaten.

O yüzden zaten Bedevi bir şey diyemiyor stresini burda konu açarak atmaya çalışıyor.

Çocuğunun annesinin belki haberi yoktur, eksi eşin evini işgal ettiğinden, eski kayınvalidesi bakıyor sanıyordur.

Üvey anne yok ortada eski üvey anne.

Eski üvey anne eski eşi arayıp ‘senin çocuğunu evde istemiyorum’dese eski eş ‘ sen kimsin nikahlı mısın? Çek git çocuğumun babasının evinden’ diyecek zaten.

O yüzden zaten Bedevi bir şey diyemiyor stresini burda konu açarak atmaya çalışıyor.

Çocuğunun annesinin belki haberi yoktur, eksi eşin ev” eski kayınvalidesi bakıyor sanıyordur.
Yok gayet de biliyor bir arada olduğumuzu hatta bana inat yaptığını düşünüyorum.

Yok gayet de biliyor bir arada olduğumuzu hatta bana inat yaptığını düşünüyorum.

‘Geldi gitmiyor diyordur ne yapayım’ diyordur o zaman eski kocan eski karısına.

Hiç de size inat yapmıyordur özenilecek inat yapılacak neyiniz var ki?

Zorla yapışmışsınız adama, o kadın ise o adamı boşamış gitmiş ardına bakmamış.

Seninle o kadın arasında büyük bir fark var.

‘Geldi gitmiyor diyordur ne yapayım’ diyordur o zaman eski kocan eski karısına.

Hiç de size inat yapmıyordur özenilecek inat yapılacak neyiniz var ki?

Zorla yapışmışsınız adama, o kadın ise o adamı boşamış gitmiş ardına bakmamış.

Seninle o kadın arasında büyük bir fark var.

Valla %10000 katılıyorum.
Konu sahibesi kadar problemli ve akılsız insan tanımıyorum. Adam bosadı attı, zorla geri yapıştı bir de nikahsız 2.çocuğu yaptı😵‍💫😵‍💫😵‍💫diğer kadın kurtuldu gitti

X