- 23 Ağustos 2012
- 49.346
- 228.449
- Konu Sahibi handegunerler
Yahu Bedevi sana yıllardır bu adamı birak bir halt olmaz yazıyoruz. Adam adam diye tutturdun nikahsız mikahsız bir şekilde oldurdun mutlu musun pekibırak şu adamı kendi iyiligin için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben olmasam bu ev tam takır kuru bağırdı yalnız.Ne olursa olsun orası sadece sizin yaşam alanınız değil o çocuğun babasının evi de oluyor. 9 yaşındaki kıza o kadar üzüldüm ki anlatamam. Ayrıca 11 yaşında bir çocuğun sizde kalmasına izin vermeniz bile yanlış. Ne yazsam bilemedim bu yazıyı görene kadar yine sakindim ama resmen küçücük kızı 1 hafta evde istemiyorsunuz ne planınız varsa o kızı da dahil edebilirsiniz...
Anladım. Para için sizi kullanan resmi olarak boşandiginiz ama tekrar resmi nikah kıymayan 5 para etmez bir adamla evliliğiniz devam ettiği sürece sıkıntı yaşamaya devam edeceksiniz ve burada içinizi boşaltmanız sizi kurtarmayacak.Iste kalmasın diyemedim hayir diyemedim yok adamla ortak cocuklarim benim
O beklediginiz asla olmayacak bosa hayal kurmayinYok benim eşimle resmi nikahim olmadığı ve evin tüm giderlerine ortak olduğum gibi bana bir kuruş harcamadigiı icin kızına bakamam.bakmam için bana fedakarlik yapması lazım.
Siz yollayın arkadaşım çocuğunuzu istemeyen üvey anne yanına.Tatil yapamaz mi kadin o kadarina hakki yok mu? Ydi yirmi dort annelik mi yapmasi lazim? O zaman kadinlar tek basina uresin. Bu yorumunuz uzerine bir daha dusunun bence.
herkesi seri eksilemiş zaten:)
E benim de tatil yapmam lazım işte canim.Tatil yapamaz mi kadin o kadarina hakki yok mu? Ydi yirmi dort annelik mi yapmasi lazim? O zaman kadinlar tek basina uresin. Bu yorumunuz uzerine bir daha dusunun bence.
Evet her sey bitti 9 yasindaki cocuk ayak bagi oldu. Onu da dahil edemediniz bir yere sigdiramadiniz cunku. cok merak ettim iki cocukla uc cocugun ne farki oluyor?Aynen oyle işte.1 hafta kalacaktı kiz.1 haftanın sonunda kaldın telefon açtı tüm Tatı orda kalsin dedi.ben busey yapamadım eve takıldım 3 coculla.
O zaman siz de deseydiniz örnek çalışıyorsanız ben çalışıyorum bana güvenerek bırakmayın diye , baba evde mi? Evde ise kendi bakıyorsa kalabilir tabi de yalnız mı kaldı çocuk siz çalışırkenAynen oyle işte.1 hafta kalacaktı kiz.1 haftanın sonunda kaldın telefon açtı tüm Tatı orda kalsin dedi.ben busey yapamadım eve takıldım 3 coculla.
Ben de yariyil tatilinden arkadasim.babasi ise gitti hergunO zaman siz de deseydiniz örnek çalışıyorsanız ben çalışıyorum bana güvenerek bırakmayın diye , baba evde mi? Evde ise kendi bakıyorsa kalabilir tabi de yalnız mı kaldı çocuk siz çalışırken
Resmi nikahınız yokken eşinizden bir çocuk sahibi daha olup, çocuğunuzu kimliksiz bırakmadınız inşallah. Adam bebeğinizi nüfusuna aldı mı ?
Adamla bir çocuk daha yapıyorsanız, neden resmi nikah yapmadınız ?
hadi diğer üyeler bedeviyi tanımadı siz de mi tanımadınız şaşırtıyosunuz beniBiri bebek 3 çocuklu eve ne diye başka çocuk kabul ediyorsunuz?
"Eşinin" de babalık yapmadığını gayet iyi biliyorsun zaten adamın öyle bir gayesi yok. Seninle ve çocuklarla ilgili maksimum yapacağı şey, aynı evde yaşamak işini gücünü yapman karşılığında. Normal bir aile değilsiniz zaten.
Başka çocuk kabul etme bari, diyecek tek şey bu.
hadi diğer üyeler bedeviyi tanımadı siz de mi tanımadınız şaşırtıyosunuz beni
Yok bu konuda hak veriyorum sana o zaman. Çünkü ben de istemem çocuğum babası yokken kadın baksın diye sonuçta ne anladım o zaman babaya gitmesini. Eski eşin de elbet gezmeye tatile hakkı var ama çözümü kendi bulmalı sen bir seçenek değilsin ikisi halletmeliler babaylaBen de yariyil tatilinden arkadasim.babasi ise gitti hergun
Uvey anne yanina degil babasinin yanina yolluyor. Tabi baba adam olmadigi icin butun bu tantana. Baba adam olsa bunu demezdiniz diye dusunuyorum.Siz yollayın arkadaşım çocuğunuzu istemeyen üvey anne yanına.
Aaa bedevi değil mi bu? Kimse neden tanımamış hayret
Yok tanıdım ben daha açtığı ikinci konuda.hadi diğer üyeler bedeviyi tanımadı siz de mi tanımadınız şaşırtıyosunuz beni
Ben de yariyil tatilindeyi. 1 hafta diye anlamışlardı.bir hafta doldu jadin aradi tüm.tatil kalsin dedi.babasi hergu ise gitti ben çocuklarla beraberdim.Yok bu konuda hak veriyorum sana o zaman. Çünkü ben de istemem çocuğum babası yokken kadın baksın diye sonuçta ne anladım o zaman babaya gitmesini. Eski eşin de elbet gezmeye tatile hakkı var ama çözümü kendi bulmalı sen bir seçenek değilsin ikisi halletmeliler babayla
Yeni üyelerin tanımamasına şaşırmadım da tahin ve şermine şaşırmıştım tahin anlamış zaten. Hani naber dostlar ben bedevi yazsa ancak bu kadar bedevi olduğu anlaşılırdıBen tanıdım yeni üyeler tanımamıştır
Siz yapmazsınız tabii ama eşten kağıt üzerinde, babasının maaşını almak için boşananlar var da. Siz niye resmi nikah yapmadınız sahi?
İşte orada baba diyecekti ben çalışıyorum gündüz bakamam sen tatildesin seninle olması daha iyi diye kimse kimseye hayır diyemiyor çözüm diye bisey yok vallaBen de yariyil tatilindeyi. 1 hafta diye anlamışlardı.bir hafta doldu jadin aradi tüm.tatil kalsin dedi.babasi hergu ise gitti ben çocuklarla beraberdim.