15 tatil ilk eşten olma cocuk 5 aylik bebek ve sinir krizi gecirmem

Ne olursa olsun orası sadece sizin yaşam alanınız değil o çocuğun babasının evi de oluyor. 9 yaşındaki kıza o kadar üzüldüm ki anlatamam. Ayrıca 11 yaşında bir çocuğun sizde kalmasına izin vermeniz bile yanlış. Ne yazsam bilemedim bu yazıyı görene kadar yine sakindim ama resmen küçücük kızı 1 hafta evde istemiyorsunuz ne planınız varsa o kızı da dahil edebilirsiniz...
Ben olmasam bu ev tam takır kuru bağırdı yalnız.

Iste kalmasın diyemedim hayir diyemedim yok adamla ortak cocuklarim benim
Anladım. Para için sizi kullanan resmi olarak boşandiginiz ama tekrar resmi nikah kıymayan 5 para etmez bir adamla evliliğiniz devam ettiği sürece sıkıntı yaşamaya devam edeceksiniz ve burada içinizi boşaltmanız sizi kurtarmayacak.
Hayat sizin hayatınız ömür sizden gidiyor hayata bakış açınızı değiştirmeniz gerekiyor.
Adam elden gitmesin diye hemen çocuk yapmıştınız ve resmi nikahınız yok buna rağmen adam size ortak hesap açalım kira vermeden oturuyorsun diye saygısızlık yapabiliyor. Adam sizi para olarak görüyor. Ve sizde kendinize bunu layık görüyorsunuz.

Aynen oyle işte.1 hafta kalacaktı kiz.1 haftanın sonunda kaldın telefon açtı tüm Tatı orda kalsin dedi.ben busey yapamadım eve takıldım 3 coculla.
Evet her sey bitti 9 yasindaki cocuk ayak bagi oldu. Onu da dahil edemediniz bir yere sigdiramadiniz cunku. cok merak ettim iki cocukla uc cocugun ne farki oluyor?

Aynen oyle işte.1 hafta kalacaktı kiz.1 haftanın sonunda kaldın telefon açtı tüm Tatı orda kalsin dedi.ben busey yapamadım eve takıldım 3 coculla.
O zaman siz de deseydiniz örnek çalışıyorsanız ben çalışıyorum bana güvenerek bırakmayın diye , baba evde mi? Evde ise kendi bakıyorsa kalabilir tabi de yalnız mı kaldı çocuk siz çalışırken 🤔

O zaman siz de deseydiniz örnek çalışıyorsanız ben çalışıyorum bana güvenerek bırakmayın diye , baba evde mi? Evde ise kendi bakıyorsa kalabilir tabi de yalnız mı kaldı çocuk siz çalışırken 🤔
Ben de yariyil tatilinden arkadasim.babasi ise gitti hergun

Resmi nikahınız yokken eşinizden bir çocuk sahibi daha olup, çocuğunuzu kimliksiz bırakmadınız inşallah. Adam bebeğinizi nüfusuna aldı mı ?

Adamla bir çocuk daha yapıyorsanız, neden resmi nikah yapmadınız ?
Biri bebek 3 çocuklu eve ne diye başka çocuk kabul ediyorsunuz?
"Eşinin" de babalık yapmadığını gayet iyi biliyorsun zaten adamın öyle bir gayesi yok. Seninle ve çocuklarla ilgili maksimum yapacağı şey, aynı evde yaşamak işini gücünü yapman karşılığında. Normal bir aile değilsiniz zaten.
Başka çocuk kabul etme bari, diyecek tek şey bu.
hadi diğer üyeler bedeviyi tanımadı siz de mi tanımadınız şaşırtıyosunuz beni :KK12::dondurma:

Ben de yariyil tatilinden arkadasim.babasi ise gitti hergun
Yok bu konuda hak veriyorum sana o zaman. Çünkü ben de istemem çocuğum babası yokken kadın baksın diye sonuçta ne anladım o zaman babaya gitmesini. Eski eşin de elbet gezmeye tatile hakkı var ama çözümü kendi bulmalı sen bir seçenek değilsin ikisi halletmeliler babayla

Yok bu konuda hak veriyorum sana o zaman. Çünkü ben de istemem çocuğum babası yokken kadın baksın diye sonuçta ne anladım o zaman babaya gitmesini. Eski eşin de elbet gezmeye tatile hakkı var ama çözümü kendi bulmalı sen bir seçenek değilsin ikisi halletmeliler babayla
Ben de yariyil tatilindeyi. 1 hafta diye anlamışlardı.bir hafta doldu jadin aradi tüm.tatil kalsin dedi.babasi hergu ise gitti ben çocuklarla beraberdim.

Siz yapmazsınız tabii ama eşten kağıt üzerinde, babasının maaşını almak için boşananlar var da. Siz niye resmi nikah yapmadınız sahi?

Yahhu konu sahibesi Bedevi. Kaçtir yazıyorum, bu adam bu kızı kandırıp el kadar bebeğiyle 5 para vermeden kapı onüne koymuştu. Adam berbat bir tip tek derdi para. Nikahlanırsa para vermesi, eve bakması gerekecek o yuzden niye olcek😷

Ben de yariyil tatilindeyi. 1 hafta diye anlamışlardı.bir hafta doldu jadin aradi tüm.tatil kalsin dedi.babasi hergu ise gitti ben çocuklarla beraberdim.
İşte orada baba diyecekti ben çalışıyorum gündüz bakamam sen tatildesin seninle olması daha iyi diye 🤔 kimse kimseye hayır diyemiyor çözüm diye bisey yok valla

X