15 İsraill askeri öldürüldü

canım benim herkes kendinden sorumludur hiç merak etme eken biçilir de elbet...HİTLER'İN RUHUNA YASİN OKUYACAM BU KADİR GECESİNDEW BU ARADA:)))

yazık sana, seni yetiştirenlere nasıl bir vahşet duygusu ile yoğurmuşlar insanları ırkı için katledecek kadar canisin Allahın adını anmaya hakkın yok !!

Ben bu söylediklerinizin hiçbirini söylemediğim halde bazı şeylerden yaftalandım. Keşke her önünüze geleni kafanızda belirlediğiniz kalıplara oturtmaya çalışmasanız.

Gezi demişken , bu askerler için de 'simit sat onurlu yasa' diyebilirdiniz mesela...

Ben bu söylediklerinizin hiçbirini söylemediğim halde bazı şeylerden yaftalandım. Keşke her önünüze geleni kafanızda belirlediğiniz kalıplara oturtmaya çalışmasanız.

Kimseyi sen ben diye ayırmıyorum forum geneli böyle ayrıca sizin de boykotla ilgli olumsuz yazılarınızı gördüm .
Ayrıca o cavbımdan önceki yazınıza cevaben genele yazdım her şeyi.

canım benim herkes kendinden sorumludur hiç merak etme eken biçilir de elbet...HİTLER'İN RUHUNA YASİN OKUYACAM BU KADİR GECESİNDEW BU ARADA:)))

Yok ya bak bu konuda sana katilmiyorum.Hitler in ruhuna yasin okurken carpilabilirsn bak:) zira bugun israili yaptgi acimasz katlinden soykirimdan dolayI kiniyor nefret ediyorz.hitler de aynisi yapmadi mi?sirf yahudi oldklari icin katletti mi insanlari.yok bu mubarek gecede bunu yapma.filistnli kardeslermz icin oku yasinini

hitler=israil benim gözümde....haklısın ama ben yazdım.çünkü bazıları gziliden gizliye israili savunuyor....keşke onlara da yazsaydınz...

keşke hiç kimse ölmeden yüzler gülse ve barış gelse...ama birileri ölecekki birileri dirilsin bu da bir gerçek.....

......................

hitler=israil benim gözümde....haklısın ama ben yazdım.çünkü bazıları gziliden gizliye israili savunuyor....keşke onlara da yazsaydınz...

Ben seni anlıyorum, söylediğin şey çok yanlış ama seni buna itiyorlar çünkü neredeyse İsraili bağırlarına basacaklar.

Kolayı fantayı boykot ederek savaşı durduracağını sanan zihniyet = İsrail askerlerinin ölümüne sevinerek savaşın biteceğini sanan zihniyet.

Bunun gibi mesela ilk karşıma çıkanı aldım ekledim
Kimse boykotla savaşın duracğını falan sanmıyor. Bakın bu da sizinn yaftanız ve horlaycı yorumunuz

Son düzenleme:

Hitlerin ruhuna yasin ha :) Böyle faşistçe bir bakış açısıyla olaya baktığınıza göre nazillerin ne tür katliamlar yaptığından haberiniz yok. Muhtemelen kitaplarla da aranız iyi değil. En azından ''Schindlers List''i izleyin.

Kimseyi sen ben diye ayırmıyorum forum geneli böyle ayrıca sizin de boykotla ilgli olumsuz yazılarınızı gördüm .
Ayrıca o cavbımdan önceki yazınıza cevaben genele yazdım her şeyi.

Boykotla ilgili yazdığım her bir şeyin arkasındayım. Bu demek değil ki İsrail yandaşlığı yapıyorum ya da sizin itham ettiğiniz herhangi bir görüşü benimsiyorum falan. Boykotu saçma buluyorum evet ülke İsrail ile ticari ilişkileri kesmediği sürece saçma buluyorum. Bunun arkasındayım.

Gezi demişken , bu askerler için de 'simit sat onurlu yasa' diyebilirdiniz mesela...

ben gezideki polislere simit sat onurlu yaşa demedim demedim böyle çirkin bi düşünce de olamaz
kimin ne meslek yapacagına bizler karar verecek değiliz hele ki onuruna laf edecek hiç değiliz kii kaldı ki bu askerlik meslek değil

neden kime canilik yapmışım?'' hitlere dua mı okuyacammm'' diyen bir insansın sen.insanlığın lanetlediği katil insanlardan duayla bahseden. . anandan yahudi doğsaydın ya napardın ?

Son düzenleme:

Bakın:

ayrıca tek duyar sahibi sizmişsiniz gibi davranıyorsunuz. burada bizi itibarsızlaştırmaya çalışan da sizsiniz. ben kendi şahsım adına konuşayım israili savunacak tek kelime etmedim. asla da etmem. hiçbir katili haklı bulamam. hiçbir topikte de bu konuda bir yorum yapmadım. üzgünüm çok üzgünüz hepimiz. neler izliyoruz görüyoruz vicdanımız bizim de el vermiyor. bizde ağlıyoruz. yani merak etmeyin bizde merhamet sahibi insanlarız. en önemlisi hepimiz insanız. ama buraya gelip oooh israilli öööll-müüüş zılgıt çekerim lililili demekle bunun bitmeyeceğini biliyoruz. bunu bu şekilde durduramayacağımızı da biliyoruz. sadece komik oluyor ortalık bu kadar karışıkken böyle gereksiz yorumlar. savaş her zaman kötüydü hala kötü. siz bu tarz yorumlarla traji komik hale getiriyorsunuz. biz buraya çıkıp ''kahrolsun israil'' yazmadık diye merhametsiz vicdansız israil yandaşı falan oluyoruz. ayıp ediyorsunuz yani. bu da son yorumum. zira ne desem ''ahan da israil yandaşı bu pehh'' diyeceksiniz. hadi hoşçakalın. iyi zılgıtlar.

Bu yazınızda bazı şeylerden şikayet etmişisiniz ya hani. İşte o şikayet ettiğiniz şeyler yani hani sizi merhametsizmişiz gibi dediğin şeyleri hangi davranışlarınız sebeyle size hissettirdik bunu yazdım ben.

Irkçı bir adamın ruhuna fatiha okuyacaksınız demekki,yaptıklarını unutmuşsunuz herhalde....

Mesele sizin demeniz değil yaptığınız karşılaştırma zaten.

KLİŞELENMİŞ LAFLAR:BİLGİSİZSN GİT ŞUNU BUNU OKU.eksiklikleri bu konuda o kadar çok ki her yazıya aynı klişeyle saldırı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…