Canım cok yanlış şeyler söylemiş eşin sen onun kardeşine annelik yapmak zorunda degılsın annesı varsa baksın eger bu gunden sonra daha da mutsuz olcagını düşünüyorsan bnrce yol yakınken boşan ya da eşinle konuş bu durumu düzeltsineşimin maddi durumu yok diye 1 yıl aynı evde yaşamayı kabul ettim evlendik vs 3 günüm bitti eşim işinden dolayı 1 gece evde 1 gece yok ve ben annesiyle oturmuştur annesinin psikolojik sorunları var ve raporu varmış ben bunu annesinden öğrendim annesi beni korkutmaya çalıştı odaya gidip eşime korktugumu söyledim geldi beni dışarı çıkardı hava almaya geldik kaynanam evde yoktu şuan annesiyle kaliyo küçük kaynım 9 yaşında ve eşim anneme babama vermem ben seni kardeşime anne ol diye getirdim diyiyor bunu görümceme dedim kabul etmiyom diye görümcem bana annelik yapacan bu saaten sonra sorumluluğu sana ait dedi eşime annen gelip baksın diyiyon eşim ve görümcem annem gezip tozar bakmaz diyiyor ne yapmalıyım çok mutsuzum her günümüz bu şekil hatta daha kötü
Bacısı benim 1 çocuğum var ve ikinciyi doğuracam bakamam diyiyorSiz bu adami ailesini tanimadan mi evlendiniz. Tamam kardesi kucuk annesi de hasta diyelim burada sizden cok.abla ve abisine.sorumlulukndusuyor ozellikle.ablasina. anne yarisi olan.o
Ailesini tanımıyorum severek oldu ve herşey bi anda olduSiz bu adami ailesini tanimadan mi evlendiniz. Tamam kardesi kucuk annesi de hasta diyelim burada sizden cok.abla ve abisine.sorumlulukndusuyor ozellikle.ablasina. anne yarisi olan.o
15 gündür evliyim hergün konuşuyorum ama anlatamıyorumCanım cok yanlış şeyler söylemiş eşin sen onun kardeşine annelik yapmak zorunda degılsın annesı varsa baksın eger bu gunden sonra daha da mutsuz olcagını düşünüyorsan bnrce yol yakınken boşan ya da eşinle konuş bu durumu düzeltsin
Bende artık böyle düşünüyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyom aileme söyledim ailem otur çek diyiyo yani hem ailem hem eşim hemde eşimin ailesi sorumsuzO 1 yıl hiç bitmez ben sana söyleyeyim.
Niyetlerini belli etmişler zaten. Seni bakıcı tutmuş kardeşine.
Canım anlatamıyorsan bence bitir bu işi boyle evlılık devam etmez15 gündür evliyim hergün konuşuyorum ama anlatamıyorum
Ailem doğulu ve bitirmemi kabul etmiyor ve babam ölmek üzere ailemde çok sorumsuz sahip çıkmayan bir aileCanım anlatamıyorsan bence bitir bu işi boyle evlılık devam etmez
Bu nasıl bir zihniyet ya otur çek ne demek hiçbir şey çekmek zorunda değilsiniz. Siz o ailenin gelinisiniz bakıcısı değil. Eşiniz size değer veriyorsa sizi bu duruma düşürmezBende artık böyle düşünüyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyom aileme söyledim ailem otur çek diyiyo yani hem ailem hem eşim hemde eşimin ailesi sorumsuz
Bende doguluyum canım ama benım ailem böyle bir şey olsa benı alır o aileden ama maalesef senın durumun farklı sanırım ne dıym canım Allah yardımcın olsun inşallah bir seyler düzelir dua etAilem doğulu ve bitirmemi kabul etmiyor ve babam ölmek üzere ailemde çok sorumsuz sahip çıkmayan bir aile
Allah razı olsun sizd bana dua edinBende doguluyum canım ama benım ailem böyle bir şey olsa benı alır o aileden ama maalesef senın durumun farklı sanırım ne dıym canım Allah yardımcın olsun inşallah bir seyler düzelir dua et
Ederim canım Allah yardımcın olsun ama kimsenin ettiği kimsenin yanına kar kalmaz böyle bilsin o sana eziyet eden insanlarAllah razı olsun sizd bana dua edin
Kandırdı ayırmıyor beni ayrılıcamYol yakınken ya evini ayır yada ayrıl ne demek seni kardeşime anne ol diye getirdim sen onların bakıcısı mısın hele ki annesi varsa sen evde yemek temizlik çamaşır ve onların bakımını mi ustleniyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?