• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 günlük Evliyim Burnumdan geliyor Ne yapmalıyım ?

eşimin maddi durumu yok diye 1 yıl aynı evde yaşamayı kabul ettim evlendik vs 3 günüm bitti eşim işinden dolayı 1 gece evde 1 gece yok ve ben annesiyle oturmuştur annesinin psikolojik sorunları var ve raporu varmış ben bunu annesinden öğrendim annesi beni korkutmaya çalıştı odaya gidip eşime korktugumu söyledim geldi beni dışarı çıkardı hava almaya geldik kaynanam evde yoktu şuan annesiyle kaliyo küçük kaynım 9 yaşında ve eşim anneme babama vermem ben seni kardeşime anne ol diye getirdim diyiyor bunu görümceme dedim kabul etmiyom diye görümcem bana annelik yapacan bu saaten sonra sorumluluğu sana ait dedi eşime annen gelip baksın diyiyon eşim ve görümcem annem gezip tozar bakmaz diyiyor ne yapmalıyım çok mutsuzum her günümüz bu şekil hatta daha kötü :(
Kayınpeder ne diyiyoro_O
Hani kendi ailesi ya,bence ilkokul sınavlarını ver,diğer okulları da dışarıdan oku ve bir işe gir diyiyorum fikrimi sorarsan :KK51:

9 yaşındaki çocuğun neyine bakacaksınız anlamadım ama bakmayın sizde, ilgilenmeyin. Zorla nasıl baktıracaklar

Back