- 12 Temmuz 2019
- 104
- 97
- 48
Kaç yaşındasın canım bide ailen evliliğe onay verdi miKandırdı ayırmıyor beni ayrılıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç yaşındasın canım bide ailen evliliğe onay verdi miKandırdı ayırmıyor beni ayrılıcam
20 yaşındayım ailem onay verdiKaç yaşındasın canım bide ailen evliliğe onay verdi mi
Aynı yaştayız bu yaşta evlilik neden peki çok erken değil mi20 yaşındayım ailem onay verdi
Yağmurdan kaçarken dokuya yakalandım ailem sorumsuz bir aile okutmadılar hep kocaya verme derdindeydilerAynı yaştayız bu yaşta evlilik neden peki çok erken değil mi
Daha çok gençsin kocanı seviyorsan bu durumu anlat eğeryok derse aileni işe kat yoksa hayat sana zuĺüm olur20 yaşındayım ailem onay verdi
Kimseden medet umma sen kurtar kendini gerekirseYağmurdan kaçarken dokuya yakalandım ailem sorumsuz bir aile okutmadılar hep kocaya verme derdindeydiler
Kayınpeder ne diyiyoreşimin maddi durumu yok diye 1 yıl aynı evde yaşamayı kabul ettim evlendik vs 3 günüm bitti eşim işinden dolayı 1 gece evde 1 gece yok ve ben annesiyle oturmuştur annesinin psikolojik sorunları var ve raporu varmış ben bunu annesinden öğrendim annesi beni korkutmaya çalıştı odaya gidip eşime korktugumu söyledim geldi beni dışarı çıkardı hava almaya geldik kaynanam evde yoktu şuan annesiyle kaliyo küçük kaynım 9 yaşında ve eşim anneme babama vermem ben seni kardeşime anne ol diye getirdim diyiyor bunu görümceme dedim kabul etmiyom diye görümcem bana annelik yapacan bu saaten sonra sorumluluğu sana ait dedi eşime annen gelip baksın diyiyon eşim ve görümcem annem gezip tozar bakmaz diyiyor ne yapmalıyım çok mutsuzum her günümüz bu şekil hatta daha kötü
Kayın pederim oğluma bak karım gelirse bu eve çeker giderim diyip konuşuyor sadeceKayınpeder ne diyiyor
Hani kendi ailesi ya,bence ilkokul sınavlarını ver,diğer okulları da dışarıdan oku ve bir işe gir diyiyorum fikrimi sorarsan
Gülmekten okuyamadım diyiyorumKayınpeder ne diyiyor
Hani kendi ailesi ya,bence ilkokul sınavlarını ver,diğer okulları da dışarıdan oku ve bir işe gir diyiyorum fikrimi sorarsan
Komik olan ne bizede söylerseniz biz de güleriz belkiGülmekten okuyamadım diyiyorum
Kayınpedere de ki "Ayol herif bana mı güvenip yaptınız bu çocuğu,uçkurunu sıkı bağlasaydın madem,sana PES diyiyorum "Kayın pederim oğluma bak karım gelirse bu eve çeker giderim diyip konuşuyor sadece