- 13 Kasım 2019
- 1.285
- 1.395
- Konu Sahibi britneyyyyy
ogle; mercimekli salata yarisini yedikten sonra cekmek aklima geldi yaninada yesil cay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun bazen ypgunluktan oyle olur sikma canini afiyet olsunBen hiç bişey yemedim bugün o yüzden bişey paylasamiyorum kimse yaptığımı yapmasın ama ben başka türlü zayiflayamiyorum akşam 6 gibi kofte yicem sadece.
tabiki ozelden gonderiyorumbritneyyyyy konunu okumaya çalıştım insallah en kisa sürede istediğin kiloda olacağına inanıyorum. Yaptığın dekoksu benimle de paylaşabilirmisn acaba
Kilo aldım ben
olsun verirsin, 2 gundeki arti kilo degildirKilo aldım ben
Bugün gündeydim ve hiç olmaması gereken şeyler yaşandı 2 gün yemek yemesem ancak bunu telafi edebilirim
gune gidipte yememek olmazdi ama bosver, afiyet olsun dengelersinBugün gündeydim ve hiç olmaması gereken şeyler yaşandı 2 gün yemek yemesem ancak bunu telafi edebilirim
Afiyet olsun canımaksam: 17:50 - sebze kavurma + 4 yk yogurtEki Görüntüle 3215273
Evet canim dengeliycem bu bikac gün özellikle dikkat edicem gider inşallah. Giderken 59.5 tum döndüğümde 60.5ara: yarim elma+ yarim muz tarcin, + 5 badem ve metve cayi
gune gidipte yememek olmazdi ama bosver, afiyet olsun dengelersin
benim iyi gibi, alistim sayilir ama hafta sonu geliyo korkulu ruya hafta sojunu atlatirsam gerisi daha kolay olucak gibiSenin nasıl gidiyor canım
Hafta sonu benim içinde zor olacak ama yapmak zorundayız. Eşim evde olunca ağır bir kahvaltı sofrası hazırlıyorum yememek güç ama yapacak bişey yok. Şuanda da canım biseyler yemek istiyor ama kendimi eğer şuan yemezsen yarın kendinle gurur duyacaksın diye yatistiriyorum bugünkü günün vicdan azabı başka türlü çıkmaz yarın akşama kadar bişey yemesem anca kendimi affederimbenim iyi gibi, alistim sayilir ama hafta sonu geliyo korkulu ruya hafta sojunu atlatirsam gerisi daha kolay olucak gibi