ben bu zayıflama işini çözdüm diyetle şunu mu yesem bunu mu yesem diye kafa yormakla sadece geçici kilo kaybı ardından çok daha fazlası geliyor diyeti kilo almak isteyenler yapmalı :))Cok tebrikler super kilo vermissin.devamini sana darisini bana dilerim:)cok dogru once inanmali.hayaletmeliyiz
Merhaba canım bir süredir senin günlüğünü okuyorum.Günlük açmışsın karar vermişsin yüzmeye yazılmışsın ama hala umutsuzsun neden.Sen 60 kilo birinin verebilecegi kilonun 2 katını verebilirsin bir ayda.Yeter ki seni tok tutan bir program seç.Diyetisyenler bunun için çok iyi gitmişsin daha önce ama bir daha dene bence.Her öğün 3 er dilim kepek ekmeği ve birsürü bişey vermişti bana diyetisyen buna rağmen kilo vermiştim çok şaşırarak.Birebir uygulandığı zaman mutlaka kilo verdiriyor.Midemiz büyümüş esnemiş malesef az yemek yanlizca bir sonraki öğüne daha beter saldirmamıza neden oluyo sadece.lütfen kendimi tutamadım yedim diye umudunu kaybetme.Dışarıdaykende alışveriş merkezlerinde köftecilerin önünde envayi çeşit salata seçeneği oluyo doldur bir tabak kandine üstüne de biraz kuru baklagil dök harika doyuyosun.takipteyim canım hep beraber o iğneli konuşmalardan küçümseyen bakışlardan büyük bedenden kurtulucaz takipteyim seni...Malesf yedim.yurumedim.yarin +lar kacinilmaz oldu
Canım benim günlüğüm 75 ten 55 e giden yolumda...beklerim her zamanTesekkurederim canim destegin icin cok haklisin.herzaman alternatif bulunur.bosvermislikten kurtulucam strese hacet yokMirtos gunlugunu bulmaya calisayim bi dkka..opuyom seni